Apache Camel Training Courses

Apache Camel Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Apache Camel-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening de grondbeginselen en toepassingen van Apache Camel. Apache Camel-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Apache Camel Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Apache Camel is een krachtig open-source integratieframework dat een breed scala aan functies biedt om systemen en applicaties met elkaar te verbinden.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars, integratiearchitecten en systeembeheerders die de kunst van geavanceerde integratiepatronen en -technieken onder de knie willen krijgen met behulp van Apache Camel.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp geavanceerde integratiepatronen en -technieken. Implementeer complexe routing en transformaties. Optimaliseer prestaties en schaalbaarheid. Omgaan met fouten en uitzonderingen in complexe integratiescenario's. Integreer Apache Camel met verschillende technologieën en platforms.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
De cursus is bedoeld voor systeemintegrators die meer willen weten over Apache Camel als een op regels gebaseerde routerings- en bemiddelingsmotor die een Java objectgebaseerde implementatie van de Enterprise Integration Patterns biedt.
14 hours
Apache Camel is een open source integratie kader voor het overdragen van berichten van verschillende gegevensbronnen naar verschillende doelpunten. Met Spring Boot, kunnen gebruikers productiegrad Apache Camel toepassingen opbouwen voor seamloze integratie. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op webontwikkelaars die willen programmeren in Spring Boot om Apache Camel toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel Apache Camel toepassingen met Spring Boot. Gebruik foutenbewaking en waarschuwing voor Apache Camel toepassingen. Gebruik Apache Camel om integratieoplossingen te creëren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Camel Courses

Weekend Camel cursus, Avond Camel training, Avond Camel opleiding Apache Camel boot camp, Camel instructeur geleid, Weekend Apache Camel training, Avond Camel cursus, Apache Camel coaching, Camel instructeur, Apache Camel trainer, Apache Camel training cursus, Apache Camel lessen, Apache Camel on-site, Apache Camel privé cursus, Apache Camel een op een training, Camel op locatie, Weekend Apache Camel opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions