Video Streaming Training Courses

Video Streaming Training Courses

Lokale, door instructeurs georganiseerde video-streamingcursussen in Nederland.

Video Streaming subcategorieën

Video Streaming Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
BigBlueButton is een opensource-webvergaderingssysteem voor online leren Het integreert goed met belangrijke leer- en contentmanagementsystemen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe BigBlueButton moet worden ingesteld en beheerd om realtime delen van audio, video, dia's, chat en scherm mogelijk te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer BigBlueButton Begrijp de architectuur en componenten van BigBlueButton Integreer BigBlueButton met belangrijke CMS- en LMS-systemen zoals Drupal, Wordpress en Moodle Gebruik BigBlueButton's API's om te integreren met andere software Schakel specifieke functies in en uit om tegemoet te komen aan verschillende behoeften Verschillende gebruikersrollen instellen, zoals kijkers en moderators Stel de webinterface van GreenLight in zodat gebruikers vergaderingen kunnen maken, uitnodigen en eraan kunnen deelnemen Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders Opvoeders en trainers met technische vaardigheden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars, beheerders en software-engineers die videostreaming in hun toepassing willen implementeren. Het is alleen gebaseerd op open source software.
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, cross-platform, open-source beeld-en video-processing framework ontwikkeld in Java. Ontwikkelers kunnen gebruik maken van Marvin om beelden te manipuleren, uittreksel functies van beelden voor de indeling van taken, het genereren van cijfers algoritmisch, proces video bestand datasets, en het opzetten van unit test Automation.

sommige van Marvin & #39; s video-toepassingen omvatten filteren, Augmented Reality, object tracking en bewegingsdetectie.

in deze instructeur-LED, Live cursus deelnemers leert de beginselen van beeld-en video-analyse en gebruik maken van de Marvin kader en de beeldverwerking algoritmen om hun eigen toepassing te construeren.

formaat van de cursus

- de basisprincipes van beeldanalyse, video analyse en het kader van Marvin worden eerst geïntroduceerd. De studenten krijgen project-based taken die hen toelaten om de geleerde concepten te praktizeren. Tegen het einde van de klas, zullen de deelnemers hebben ontwikkeld hun eigen applicatie met behulp van de Marvin Framework en bibliotheken.
21 hours
Overview
Red5 is een opensource-mediaserver voor livestreaming Het heeft een flexibel ontwerp en een eenvoudige plug-inarchitectuur waarmee vrijwel elk scenario voor video-on demand en livestreaming kan worden aangepast Red5 is een populaire server voor videoconferenties, multiuser gaming en bedrijfsapplicatiesoftware en wordt al door duizenden bedrijven gebruikt, van Amazon tot Facebook In deze cursus bespreken we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Red5-server Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Red5 en zullen ze de handson-praktijk hebben opgedaan die nodig is om hun eigen Red5-server in te zetten Publiek Systeembeheerders Ontwikkelaars en technici die een mediaserver willen opzetten Technisch georiënteerde personen die hun handen vies willen maken met erg gave mediaserversoftware Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware hands-on praktijk .
Weekend Video Streaming cursus, Avond Video Streaming training, Avond Video Streaming opleiding Video Streaming boot camp, Video Streaming instructeur geleid, Weekend Video Streaming training, Avond Video Streaming cursus, Video Streaming coaching, Video Streaming instructeur, Video Streaming trainer, Video Streaming training cursus, Video Streaming lessen, Video Streaming on-site, Video Streaming privé cursus, Video Streaming een op een training, Video Streaming op locatie, Weekend Video Streaming opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!