Video Streaming Training Courses

Video Streaming Training Courses

Lokale, door instructeurs georganiseerde video-streamingcursussen in Nederland.

Machine Translated

Video Streaming subcategorieën

Video Streaming Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
BigBlueButton is een opensource-webvergaderingssysteem voor online leren Het integreert goed met belangrijke leer- en contentmanagementsystemen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe BigBlueButton moet worden ingesteld en beheerd om realtime delen van audio, video, dia's, chat en scherm mogelijk te maken Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer BigBlueButton Begrijp de architectuur en componenten van BigBlueButton Integreer BigBlueButton met belangrijke CMS- en LMS-systemen zoals Drupal, Wordpress en Moodle Gebruik BigBlueButton's API's om te integreren met andere software Schakel specifieke functies in en uit om tegemoet te komen aan verschillende behoeften Verschillende gebruikersrollen instellen, zoals kijkers en moderators Stel de webinterface van GreenLight in zodat gebruikers vergaderingen kunnen maken, uitnodigen en eraan kunnen deelnemen Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders Opvoeders en trainers met technische vaardigheden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor ontwikkelaars, beheerders en software-engineers die videostreaming in hun toepassing willen implementeren. Het is alleen gebaseerd op open source software.
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, platformonafhankelijk, open-source raamwerk voor beeld- en videoverwerking dat is ontwikkeld in Java . Ontwikkelaars kunnen Marvin gebruiken om afbeeldingen te manipuleren, functies uit afbeeldingen te extraheren voor classificatietaken, algoritmen cijfers te genereren, gegevensbestanden van videobestanden te verwerken en unit-testautomatisering in te stellen.

Sommige video-applicaties van Marvin omvatten filtering, augmented reality, object-tracking en bewegingsdetectie.

In dit door een instructeur geleide, leren de cursisten de principes van beeld- en video-analyse en gebruiken ze het Marvin Framework en de beeldverwerkingsalgoritmen om hun eigen applicatie te bouwen.

Indeling van de cursus

- De basisprincipes van beeldanalyse, videoanalyse en het Marvin Framework worden voor het eerst geïntroduceerd. Studenten krijgen projectmatige taken waarmee ze de geleerde concepten kunnen oefenen. Tegen het einde van de les hebben de deelnemers hun eigen applicatie ontwikkeld met behulp van het Marvin Framework en bibliotheken.
21 hours
Overview
Red5 is een open-source mediaserver voor live streaming. Het heeft een flexibel ontwerp en eenvoudige plug-in-architectuur waarmee vrijwel elk video-on-demand en live streaming-scenario kan worden aangepast. Red5 is een populaire server voor videoconferenties, gaming voor meerdere gebruikers en bedrijfstoepassingssoftware en wordt al door duizenden bedrijven gebruikt, van Amazon tot Facebook .

In deze cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Red5 server.

Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van de architectuur, functies en mogelijkheden van Red5 en hebben ze de praktijkervaring opgedaan die nodig is om hun eigen Red5 server te implementeren.

Publiek

- Systeembeheerders
- Ontwikkelaars en ingenieurs die een mediaserver willen opzetten
- Technisch ingestelde personen die hun handen vuil willen maken met zeer coole mediaserversoftware

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening.
Weekend Video Streaming cursus, Avond Video Streaming training, Avond Video Streaming opleiding Video Streaming boot camp, Video Streaming instructeur geleid, Weekend Video Streaming training, Avond Video Streaming cursus, Video Streaming coaching, Video Streaming instructeur, Video Streaming trainer, Video Streaming training cursus, Video Streaming lessen, Video Streaming on-site, Video Streaming privé cursus, Video Streaming een op een training, Video Streaming op locatie, Weekend Video Streaming opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!