Test Automation Training Courses

Test Automation Training Courses

Lokale, instructieve live Test Automation (ook bekend als Automation Testing) trainingen demonstreren door middel van handson-oefeningen om essentiële programmeervaardigheden toe te passen op het testen van software-automatisering Test Automation-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Test Automation Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een geautomatiseerde testsuite kunnen verbeteren met behulp van geavanceerde technieken om Selenium aan te sturen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Los complexe testtoepassingen voor automatiseringstoepassingen op met Selenium Regelmatige expressies en patroongebaseerde verificatietechnieken toepassen Behandel uitzonderingen die de testuitvoering stoppen Voer SQL-aanroepen uit om de gegevens te verifiëren Programmatisch zoeken naar webobjecten Dynamisch gegevens van webbesturingselementen vastleggen Creëer een datagestuurd testraamwerk Verspreid testen met Selenium Grid Publiek Software testers Testmanagers Quality assurance professionals .
35 hours
Overview
Deze cursus biedt een uitgebreid overzicht van geautomatiseerde functionele en prestatietests met Selenium en JMeter met behulp van de Java / Maven-omgeving Er wordt 3 dagen besteed aan Selenium, 2 aan JMeter .
14 hours
Overview
Dit instructeur-LED, live training introduceert deelnemers aan geautomatiseerde testen met selenium Webdriver en C# in Visual Studio. Als u geen c # programmering ervaring of wilt opfrissen op C#, kijk dan op de cursus: C# voor automatisering test ingenieurs .

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
21 hours
Overview
Deze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten met Selenium-testsessies en continue testen met Jenkins Beoogde doelgroep: Software testingenieurs Softwareontwikkelaars die betrokken zijn bij agile ontwikkeling Release managers QA-ingenieurs Aan het einde van de Selenium-training kunnen de deelnemers: Gebruik Selenium-testsuite effectief in echte projecten Gebruik Selenium voor cross-browser testen Verspreid de tests met Selenium Grid Run regressie Selenium-tests in Jenkins Bereid testrapporten en periodiek rapporten met behulp van Jenkins .
35 hours
Overview
Deze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten en biedt hands-on ervaring met webapplicaties, functionele testautomatisering en crossbrowser-testautomatisering met behulp van een Selenium-testsuite Ook introduceerde het volledig jMeter Ruwweg 2 dagen JMeter en 3 dagen Selenium .
14 hours
Overview
selenium is een open source bibliotheek voor het automatiseren van web applicatie testen in meerdere browsers. Selenium interactie met een browser als mensen doen: door te klikken op links, het invullen van formulieren en het valideren van tekst. Het is de meest populaire tool voor Web Application Test Automation. Selenium is gebouwd op de Webdriver Framework en heeft uitstekende bindingen voor tal van scripting talen, waaronder python.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers combineren de kracht van python met selenium om het testen van een monster web-applicatie te automatiseren. Door het combineren van theorie met de praktijk in een live lab omgeving, zullen de deelnemers krijgen de kennis en praktijk die nodig is om hun eigen web-testprojecten met behulp van python en selenium te automatiseren.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
selenium is een open source bibliotheek voor het automatiseren van web applicatie testen in meerdere browsers. Selenium interactie met een browser als mensen doen: door te klikken op links, het invullen van formulieren en het valideren van tekst. Het is de meest populaire tool voor Web Application Test Automation. Selenium is gebouwd op de Webdriver Framework en heeft uitstekende bindingen voor tal van scripting talen, waaronder Ruby.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers combineren de kracht van Ruby met selenium om het testen van een monster web-applicatie te automatiseren. Door het leren te creëren en te combineren ruby testscripts met selenium Web Automation in een live lab omgeving, zullen de deelnemers krijgen de kennis en praktijk die nodig is om het testen van hun eigen Real Life Web applicaties en websites te automatiseren.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
7 hours
Overview
Deze introductiecursus is bedoeld om testprofessionals vertrouwd te maken met de basisbeginselen van het testen van webtoepassingen met Selenium Testers kunnen scripts bouwen, verbeteren en onderhouden met zowel de Selenium IDE als de Selenium 2 WebDriver Beoogde doelgroep De doelgroep is softwaretesters die het testen van webapplicaties met Selenium willen automatiseren Deze testers zijn misschien nieuw voor het testen van de automatisering en kunnen ook kwaliteitsbeoefenaars, managers of teamleiders omvatten die verantwoordelijk zijn voor de interactie met testers of die ervoor moeten zorgen dat de tools volledig en op de juiste manier worden geïmplementeerd Aan het einde van de cursus kunt u: Beschrijf de functie en het doel van Selenium Begrijp de voordelen en juiste benadering van testautomatisering Registreer geautomatiseerde testgevallen Speel geautomatiseerde testgevallen af Pas verschillende verificatietechnieken toe en gebruik ze Bekijk en analyseer resultaten Configureer en gebruik de Selenium RC (afstandsbediening) Creëer en werk met testsuites Plan automatische testruns Gebruik verschillende Selenium-scriptindelingen Pas scripts aan om de mogelijkheid om de applicatie te testen uit te breiden Configureer Selenium met Eclipse en de Selenium 2 WebDriver Begrijp en gebruik RTTS-helperbestanden Converteer seleniumcode om te werken met de Selenium 2 WebDriver Aangepaste logbestanden configureren Maak een aangepaste objectkaart Maak herbruikbare modules om het beheer van het script te verminderen Gebruik hulpmiddelen om XPath te identificeren .
14 hours
Overview
Dit is een praktische cursus die is ontworpen voor handmatige testers om geautomatiseerd testen te vergemakkelijken.
7 hours
Overview
"40% tot 70% van de tijd besteed aan veel testautomatiseringsteams wordt besteed aan het onderhoud van hun testsuites ofwel het opnieuw testen van tests omdat de toepassing is gewijzigd, maar ook de resultaten van de tests heeft doorgenomen wanneer ze breken" John Furguson Smart, bedenker van Serenity Serenity is een open opensource rapporteringsbibliotheek waarmee testers goed gestructureerde, onderhoudbare acceptatiecriteria kunnen schrijven Serenity produceert rijke en zinvolle testrapporten ('levende documentatie') die niet alleen rapporteren over de testresultaten, maar ook documenteren wat ze deden, in een stapsgewijs verhaalformaat met testgegevens en schermafbeeldingen In deze training zullen deelnemers leren hoe ze tests van hoge kwaliteit moeten schrijven door "screenplays" en het idee van "actoren, taken en doelen" te gebruiken om tests in zakelijke termen uit te drukken in plaats van als interacties tussen systeemcomponenten We kijken naar zowel functionele als UI-testscenario's en laten zien hoe Serenity kan worden gebruikt om hun testen te beheren Alle lezingen, notities, quizes en discussies gaan gepaard met live hands-on praktijk en implementatie Aan het einde van deze training zullen de deelnemers het Serenity-raamwerk begrijpen en in staat zijn om het met comfort te gebruiken Even belangrijk is dat deelnemers leren hoe ze de testautomatisering vanuit een ander licht kunnen benaderen en benaderen Publiek Automatiseringstesters Formaat van de cursus Deze cursus leidt deelnemers door reallife cases voor Gedragsgerichte ontwikkeling (BDD) en demonstreert handson hoe Serenity geïmplementeerd kan worden in verschillende testscenario's .
21 hours
Overview
ScalaCheck is een bibliotheek voor het uitvoeren van geautomatiseerde, op eigendom gebaseerde tests voor Scala- of Java-programma's Geïnspireerd door de Haskell-bibliotheek QuickCheck, gebruikt het eigenschappen om het verwachte gedrag van een toepassing te beschrijven, aanvankelijk willekeurige invoergegevens te genereren, deze gegevens vervolgens in verschillende toepassingsgebieden te testen en het resultaat te rapporteren In deze live training met instructeur leren deelnemers de voordelen van en concepten achter op eigenschappen gebaseerde tests terwijl ze de schrijfeigenschappen oefenen die leiden tot het automatisch genereren van testcases Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Schrijf algemene eigenschappen die handgeschreven eenheidstestgevallen vervangen en / of aanvullen Schrijf tests op het hogere niveau van eigenschapsspecificaties Voer ScalaCheck uit als een zelfstandig uitvoerbaar bestand, met behulp van de ingebouwde opdrachtregelrunner Integreer ScalaCheck met testframeworks zoals ScalaTest, specs2 en LambdaTest Publiek Test engineers ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
SoapUI is de meest gebruikte open source API test tool voor SOAP en REST Api's. Het biedt SOAP Web Services functionele testen, rust API functionele testen, WSDL dekking, bericht bewering testen en testen refactoring.

in dit instructeur-LED, live training, deelnemers leren hoe om te testen Web Services met behulp van SoapAPI. We bespreken hoe API-testen kan een aantal van de tekortkomingen van de UI en unit based testen op te lossen. De training omvat praktijksessies en een API-test suite ontwikkelingsproject.

aan het einde van de opleiding, zullen de deelnemers hebben een vast idee van wanneer de uitvoering van API-testen, hoe te verkennen en toegang tot Api's, hoe het uitvoeren van verschillende soorten testen op zowel zeep en rust gebaseerde Api's, en hoe om hun werk samen te brengen in een geïntegreerde , geautomatiseerde test suite.

formaat van de cursus

- een instructeur-geleide cursus die een inleiding tot API-testen, de tools en processen, en een hands-on SoapUI gebaseerd test suite ontwikkeling project omvat.
21 hours
Overview
Deze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten en biedt hands-on ervaring met webapplicaties, functionele testautomatisering en crossbrowser-testautomatisering met behulp van een Selenium-testsuite.

Beoogde doelgroep:

- Software testingenieurs
- Softwareontwikkelaars die betrokken zijn bij agile ontwikkeling

Aan het einde van de Selenium-training kunnen de deelnemers:

- Gebruik Selenium-testsuite effectief in echte projecten
- Gebruik Selenium voor cross-browser testen
- Verspreid de tests met Selenium Grid
21 hours
Overview
TestComplete is a UI automation tool used for functional and regression testing.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use TestComplete's features, including its test object model, check points, name mapping, and UI to carry out automated testing on desktop, web, and mobile applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create, record and run functional tests.
- Create a scalable and maintainable test framework.
- Create checkpoints, adjust tests for multiple devices and analyze test results.
- Use TestComplete's script extensions.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice.
14 hours
Overview
TestNG is een testraamwerk dat is ontworpen om een ​​breed scala aan testbehoeften te vereenvoudigen, van unit testing (testen van een klasse in isolatie van de andere) tot integratietests (testen van complete systemen gemaakt van verschillende klassen, verschillende pakketten en zelfs meerdere externe frameworks, zoals toepassingsservers) Publiek Deze cursus is gemaakt voor technici en ontwikkelaars die de TestNG-suite in hun workflow willen gebruiken .
35 hours
Overview
Tricentis Tosca is een software testing tool ontworpen voor het automatiseren van continue end-to-end testen voor softwaretoepassingen.

in deze instructeur-geleide, live training training deelnemers zullen leren hoe te gebruiken Tosca voor het uitvoeren van end-to-end (Web + backend) testen. De training combineert theorie met de praktijk in een live lab omgeving, waardoor de deelnemers de kans om te interageren met de technologie, de instructeur en hun collega's.

de training begint met een overzicht van de traditionele code en script gebaseerde automatisering testen en contrasten met Tosca & #39; s model-based (MBT) aanpak. Deelnemers leren hoe ze testcases maken en uitvoeren met behulp van de standaardmodules van Tosca & #39; en hoe ze hun eigen modules kunnen bouwen voor uitvoering.

van softwaremodel lering opdrachtgevers om de dekking te testen in verschillende browsers, deze training loopt deelnemers door middel van zowel theorie en praktijk en stelt hen in staat om hun eigen testoplossing implementeren in Tosca.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
Overview
Travis CI is een gehoste, gedistribueerde continue integratiedienst gebruikt voor het bouwen en testen van software projecten gehost op GitHub. Het is een gehost alternatief voor Jenkins.

in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren een cloud-based benadering van continue integratie als ze bouwen en implementeren van een monster web applicatie met behulp van Travis CI.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- bouw en testprojecten gehost op GitHub
- implementeren van een applicatie om verschillende hosting providers met behulp van Travis CI
- gebruik Travis CI om automatisch software te controleren wanneer toegewijd aan GitHub
- Run geautomatiseerde tests op verschillende machines, besturingssystemen en software versies
- integreren Travis CI met third-party tools

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, oefeningen en zware hands-on praktijk
7 hours
Overview
Deze cursus introduceert de tools en technieken die nodig zijn om eenheidstests te schrijven met behulp van het HUnit-testraamwerk HUnit is een unit testing framework voor Haskell, vergelijkbaar met de JUnit tool voor Java In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe met HUnit unit tests kunnen worden gebruikt die direct en gemakkelijk te begrijpen zijn Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Schrijf tests die gemakkelijk kunnen worden gemaakt, gewijzigd en uitgevoerd Gebruik HUnit om tests in suites te groeperen en de resultaten automatisch te controleren Schrijf beknopte en flexibele testspecificaties Integreer HUnit met andere hulpprogramma's zoals QuickCheck en HSpec Breid het testraamwerk uit Publiek Test engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Watir (web applicatie testing in Ruby) is een open source bibliotheek voor het automatiseren van tests. Watir communiceert met een browser op dezelfde manier als mensen: klikken op koppelingen, formulieren invullen en tekst valideren. Gebaseerd op de Webdriver Framework, is het vergelijkbaar met selenium en is een van de meest populaire tools voor Web Application Test Automation.

in deze training deelnemers zullen leren hoe Watir gebruiken om hun web applicatie testen te automatiseren door het combineren van theorie met de praktijk in een live lab omgeving. Aan het eind van de cursus, zullen de deelnemers de kennis en de praktijk hebben om de volledige macht van Watir en robijn te gebruiken om hun Web het testen projecten te automatiseren.

formaat van de cursus

- een cursus met instructeurs met theoretische dekking van Watir en robijn samen met oefeningen en een grote component van hands-on praktijk.
7 hours
Overview
Selendroid is een open-source test automatisering Framework voor Android-apparaten. Het kan worden gebruikt om inheemse toepassingen, hybride toepassingen en mobiele websites te testen die op echte apparaten evenals emulators lopen. Gebaseerd op de selenium Webdriver client API, het ondersteunt volledige integratie met bestaande selenium kaders. Selendroid ondersteunt het warm inpluggen van hardwareapparaten en kan worden geïntegreerd als een knoop in het selenium raster voor grootschalige parallelle testen. Het is compatibel met de JSON wire protocol.

deze instructeur-LED, live training introduceert Selendroid, het selenium kader, en wandelingen deelnemers door de installatie, configuratie en uitvoering van automatisering tests in een live hands-on testomgeving. Na de cursus, zullen de deelnemers de kennis en de praktijk hebben om hun eigen geautomatiseerde het testen initiatieven voor Androïde apparaten uit te voeren.

formaat van de cursus

- interactieve discussie + zware hands-on practice
7 hours
Overview
Het Robot Framework is een opensource-testautomatiseringsraamwerk voor acceptatietesten en acceptatietestgedreven ontwikkeling (ATDD) Het gebruikt trefwoorden om de details van een test te abstraheren, waarbij de intentie wordt overgebracht in plaats van de moeren en bouten Het kernraamwerk is geïmplementeerd in Python en kan worden uitgevoerd op Jython (JVM) en IronPython (NET) Robot Framework is oorspronkelijk door Nokia ontwikkeld Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers een set testcases en een testsuite te schrijven en vervolgens de tests uit te voeren op een demotoepassing Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik de keyword driven testbenadering van Robot Framework en de syntaxis van tabeltestgegevens om tests te schrijven en uit te voeren Gebruik consistente syntaxis om nieuwe trefwoorden te maken van bestaande Gherkinstyle-gedragstherapie met gedreven ontwikkeling (BDD) uitvoeren (vergelijkbaar met komkommer) Rapport en logboeken genereren en interpreteren om fouten in de geteste toepassing op te lossen Uitgebreide Robot Framework-mogelijkheden met behulp van third party-bibliotheken geschreven in Python, Java, Perl, Javascript en PHP Integreer Robot Framework met Selenium voor het testen van webapplicaties Publiek Software testingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een geautomatiseerde testsuite kunnen verbeteren met behulp van geavanceerde technieken om Selenium aan te sturen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Los complexe testtoepassingen voor automatiseringstoepassingen op met Selenium Regelmatige expressies en patroongebaseerde verificatietechnieken toepassen Behandel uitzonderingen die de testuitvoering stoppen Voer SQL-aanroepen uit om de gegevens te verifiëren Programmatisch zoeken naar webobjecten Dynamisch gegevens van webbesturingselementen vastleggen Creëer een datagestuurd testraamwerk Verspreid testen met Selenium Grid Publiek Software testers Testmanagers Quality assurance professionals .
28 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training is ontworpen voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Java voor het doel van de test automatisering. Het is een gestroomlijnde, intensieve cursus met veel hands-on oefeningen om deelnemers snel opgroeien met de essentiële programmering vaardigheden die nodig zijn om toe te passen op software automatisering testen. De focus ligt op de Java Fundamentals die direct en direct kunnen worden toegepast op het testen van automatisering.

deze cursus heeft geen betrekking op diepgaande test automatisering kaders zoals selenium. Het omzeilt ook de conventionele "Hello World" benadering van het leren van Java, want dit is niet een cursus over applicatie-ontwikkeling. Deze cursus is vierkant gericht op het krijgen van de deelnemers up and running snel met test automatisering. Als u reeds thuis in Java bent en wenst om direct in het testen met Selenium te worden, gelieve te controleren: Inleiding aan selenium (https://www.nobleprog.com/introduction-selenium-training) .

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
35 hours
Overview
De iSQI Certified Agile Tester is een internationaal erkende softwaretestkwalificatie, speciaal ontworpen voor testers die in Agile-omgevingen werken Deze cursus levert de volledig geaccrediteerde iSQI-syllabus en biedt de vereiste beoordelingen om de certificering te behalen Deze beoordeling bestaat uit drie delen: een beoordeling van de zachte vaardigheden van de afgevaardigden zoals waargenomen tijdens de duur van de cursus; een praktisch examen, waarbij de gedelegeerde de gelegenheid krijgt om zijn praktische testvaardigheden te demonstreren; en een opengestuurd schriftelijk examen, waarbij hun kennis van de onderwerpen die door de cursus worden bestreken, wordt getest Cursus Doelstellingen Begrijp de principes achter de agile benadering van softwareontwikkeling Onderscheid maken tussen de testrol in agile projecten in vergelijking met de rol van testers in niet-moderne projecten Positief bijdragen als een behendig teamlid dat is gericht op testen Waardeer de uitdagingen en moeilijkheden in verband met de niet-beteugelende activiteiten uitgevoerd in een behendig team Demonstreer een scala aan soft skills die vereist zijn door agile teamleden .
7 hours
Overview
Publiek: Iedereen die betrokken is bij het testen, inclusief testautomatiseerders .
14 hours
Overview
AutoIt is een freeware BASIC-achtige scripttaal voor het automatiseren van Windows-bureaubladtoepassingen Tijdens deze live training met instructor (op locatie of op afstand), leren deelnemers hoe ze AutoIT kunnen gebruiken om vensterapplicaties te automatiseren terwijl ze een reeks handson-oefeningen doorlopen Publiek ontwikkelaars testers Admins Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
Concordion is een Javabased, opensource "specificatie door voorbeeld" -raamwerk dat testen en specificaties samenbrengt Het kan worden geïntegreerd met JUnit en kan worden gebruikt met populaire Javabased IDE's zoals Netbeans, Eclipse en IntelliJ IDEA Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van Concordion, de omgeving, sleutelopdrachten, best practices en meer terwijl ze stap voor stap door de creatie van een voorbeeld-Concordion-toepassing lopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de functionaliteit van Concordian Installeer en implementeer Concordian Schrijf Concordion-specificaties in Markdown en HTML Publiek Softwareontwikkelaars en programmeurs Automatiseringstesters Bedrijfsanalisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van C # voor het testen van automatisering Het is een gestroomlijnde, intensieve cursus met veel hands-onoefeningen om de deelnemers snel op weg te helpen met de essentiële programmeervaardigheden die nodig zijn voor het testen van software-automatisering De focus ligt op de C # -fundamenten die direct en onmiddellijk kunnen worden toegepast op testautomatisering Deze cursus heeft geen betrekking op diepgaande kaders voor automatisering van tests, zoals Selenium Als u al vertrouwd bent met C # en u wilt meteen testen met Selenium, kijk dan eens naar: Selenium WebDriver in C #: Inleiding tot webtestautomatisering in C # Publiek Beginner-testers die C # willen leren voor automatiseringstests Professionele testers met ervaring in andere programmeertaal zoals Java of Javascript die hun testvaardigheid willen overdragen naar C # Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, zware handsonoefeningen, occasionele tests om begrip te meten .
14 hours
Overview
Galen is een open-source web applicatie test framework voor lay-out en functionele testen. Het gebruikt selenium om de plaats en de afmeting van paginaelementen te verkrijgen, om het even welke misdragende elementen te vangen, dan hen met een screenshot te rapporteren. Galen ondersteunt zowel JavaScript en Java tests en is vooral handig voor de lay-out testen van responsieve websites.

deze instructeur-LED, Live Course introduceert deelnemers aan de Galen Framework en loopt ze door de opstelling en uitvoering van verschillende soorten lay-out en functionele tests.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel bespreking, zware hands-on praktijk, occasionele tests om het begrip te meten
21 hours
Overview
This course demonstrates through hands-on practice the fundamentals and applications of test automation with HP UFT.
Weekend Test Automation cursus, Avond Test Automation training, Avond Test Automation opleiding Test Automation boot camp, Test Automation instructeur geleid, Weekend Test Automation training, Avond Test Automation cursus, Test Automation coaching, Test Automation instructeur, Test Automation trainer, Test Automation training cursus, Test Automation lessen, Test Automation on-site, Test Automation privé cursus, Test Automation een op een training, Test Automation op locatie, Weekend Test Automation opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!