Robot Framework Training Courses

Robot Framework Training Courses

Local instructor-led live Robot Framework training courses in Nederland.

Getuigenissen

Robot Framework Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
De Robot Framework is een open-source testautomatiseringsframework voor acceptatietesten en acceptatietestgestuurde ontwikkeling (ATDD). Er worden trefwoorden gebruikt om de details van een test te abstraheren, waarbij de intentie wordt overgebracht in plaats van de moeren en bouten. Het kernframework is geïmplementeerd in Python en kan worden uitgevoerd op Jython (JVM) en IronPython (.NET). Robot Framework werd oorspronkelijk ontwikkeld door Nokia.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op softwaretestingenieurs die willen leren hoe ze een set testcases en een testsuite kunnen schrijven en vervolgens de tests kunnen uitvoeren op een demoapplicatie.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
    Gebruik de op trefwoorden gebaseerde testaanpak van Robot Framework en de syntaxis van testgegevens in tabelvorm om tests te schrijven en uit te voeren. Gebruik een consistente syntaxis om nieuwe trefwoorden samen te stellen uit bestaande trefwoorden. Voer Gherkin-stijl Behavior Driven Development (BDD)-tests uit (vergelijkbaar met Komkommer). Genereer en interpreteer rapporten en logboeken om fouten in de geteste applicatie op te lossen. Uitgebreide mogelijkheden van Robot Framework met behulp van bibliotheken van derden geschreven in Python, Java, Perl, Javascript en PHP. Integreer Robot Framework met Selenium voor het testen van webapplicaties.
Formaat van de cursus
    Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
    Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Last Updated:

Upcoming Robot Framework Courses

Weekend Robot Framework cursus, Avond Robot Framework training, Avond Robot Framework opleiding Robot Framework boot camp, Robot Framework instructeur geleid, Weekend Robot Framework training, Avond Robot Framework cursus, Robot Framework coaching, Robot Framework instructeur, Robot Framework trainer, Robot Framework training cursus, Robot Framework lessen, Robot Framework on-site, Robot Framework privé cursus, Robot Framework een op een training, Robot Framework op locatie, Weekend Robot Framework opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions