Serverless Framework Training Courses

Serverless Framework Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Serverless Framework-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Serverless Framework te gebruiken om microservice-applicaties te maken en te implementeren. Serverless Framework-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Serverless Framework Subcategories

Serverless Framework Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Serverless is een DevOps architectuur die het creëren en implementeren van zeer schaalbare bedrijfsapplicaties mogelijk maakt zonder de levering van een server. Kubernetes is een open-source platform voor het bouwen van container-based en cloud-native projecten. Een serverloze kader kan worden geïntegreerd met Kubernetes om de geautomatiseerde hosting-infrastructuur te bieden die nodig is om CaaS en FaaS-implementaties uit te voeren. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en DevOps ingenieurs die een serverloze aanpak willen gebruiken voor het bouwen van bedrijfsapplicaties in Kubernetes. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer het Kubernetes systeem om te beginnen met het ontwikkelen met een serverloze architectuur. Begrijp de concepten en beginselen die fundamentele zijn voor serverloze omgevingen. Werktuigketens die nodig zijn voor serverloze ontwikkeling en integreren met Kubernetes componenten. Praktiseer hun vaardigheden in Python programmeringsspraak en toepas het om serverloze systemen te implementeren. Veilige bedrijfsapplicaties die worden uitgevoerd via een serverloze framework op Kubernetes. Gebruik moderne cloud computing methoden bij het optimaliseren van DevOps task processing workflows.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor ontwikkelaars die Serverless Framework op AWS en andere cloudplatforms willen gebruiken om microservice-toepassingen te maken en te implementeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel Serverless Framework in om met computerdiensten zoals AWS Lambda te werken.
 • Verminder de complexiteit en kosten van het gebruik van microservices op AWS.
 • Uitzenden en vastleggen van gebeurtenissen en functies automatisch uitvoeren.
Formaat van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-laboratoriumomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
 • Voorbeelden van applicaties en functies kunnen in een aantal talen geschreven worden (Python, Java, Scala, C #, etc.), neem contact met ons op om uw voorkeur aan te vragen.
 • Om een aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
 • Ga voor meer informatie over Serverless Framework naar: https://github.com/serverless/serverless
7 hours
Fn Project is een open-source, serverloze platform die kan worden uitgevoerd op elke cloud of in-house omgeving. Fn kan worden gehost op verschillende Docker ondersteunde platforms zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op programmeurs en ontwikkelaars die Fn willen gebruiken bij het creëren van serverloze toepassingen en diensten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer Fn om directories en functies te maken. Maak applicaties met behulp van verschillende programmeringsspraken. Monitoring functies om problemen op te lossen in de ontwikkelings- en implementatiefasen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Serverless Framework Courses

Weekend Serverless Framework cursus, Avond Serverless Framework training, Avond Serverless Framework opleiding Serverless Framework boot camp, Serverless Framework instructeur geleid, Weekend Serverless Framework training, Avond Serverless Framework cursus, Serverless Framework coaching, Serverless Framework instructeur, Serverless Framework trainer, Serverless Framework training cursus, Serverless Framework lessen, Serverless Framework on-site, Serverless Framework privé cursus, Serverless Framework een op een training, Serverless Framework op locatie, Weekend Serverless Framework opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions