Scrum Training Courses

Scrum Training Courses

Lokale, instructieve live Scrum-trainingen demonstreren door middel van discussie en handson-oefening hoe een Scrum-strategie binnen een software-organisatie moet worden begrepen, gepland en geïmplementeerd Scrum-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Scrum Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Beschrijving : De training is bedoeld voor osób die werken als Scrum Master, które niet willen zich beperken tot mechanische leiding Scrum. Training helpt je om de werkelijke actie te begrijpen Scrum, je competenties Scrum Master te verdiepen en een echte wanhopige leider te worden. De opleiding is ook bedoeld voor osób, które willen hun kennis te systematiseren en hun praktische ervaring te controleren in het kader van de PSM II (Professional Scrum Master II) examen. De training leert interpretatie Scrum Guide in overeenstemming met de visie Scrum.org wat nodig is tijdens het examen. De training voorbereiding is op de nieuwste versie ScrumGuide gepubliceerd in november 2020. De kosten van de opleiding zijn niet inbegrepen in de kosten van de PSM II-examen.
14 hours
Wie zou moeten bijwonen? Deze tweedaagse cursus is geschikt voor IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het implementeren van Iterative Agile en Scrum-methodologieën om softwareontwikkeling te beheren. Deze cursus is met name geschikt voor projectmanagers, teamleiders, ontwikkelaars en klanten van softwareontwikkeling die een aandeel in het ontwikkelingsproces willen hebben.
7 hours
Deze cursus is ook bekend als SCRUM-bewustmakingstraining. Wie zou moeten bijwonen? Deze cursus is gemaakt voor managers, leidinggevenden en andere beleidsmakers die willen weten hoe de voordelen van de implementatie van de methodologie kunnen worden berekend of die willen begrijpen wat hun team aan het doen is. Het is ook geschikt voor klanten van software-ontwikkeling die een aandeel in het ontwikkelingsproces willen hebben.
7 hours
Deze cursus is voor: Producteigenaren, managers of iedereen die geïnteresseerd is in Agile planning- en schattingsmethoden. De cursus, Scrum Product Owner (SPO), maakt gebruik van een combinatie van presentaties, discussies en praktische oefeningen die worden uitgelegd en gedemonstreerd door oefening. Het illustreert hoe het is om de rol van een Agile-team op zich te nemen. De cursus behandelt alle aspecten van de betrokkenheid van een producteigenaar in de levenscyclus van een Agile-product, zoals het snel verzamelen van vereisten, het schrijven van gebruikersverhalen, het schatten van verhaalpunten, tracking, releaseplanning, rapportage, prognosticering, schaalvergroting, enzovoort.
14 hours
Deze cursus is gemaakt voor testmanagers, kwaliteitsbewakingsteam, testers, softwareontwikkelaars, projectmanagers en management om uit te leggen hoe de Agile projectmanagementraamwerken (met name SCRUM) omgaan met testen. Aan het einde van de cursus ontwerpt en voert elk van de deelnemers een testplan uit voor een voorbeeldtoepassing (het kan een echte clienttoepassing zijn, indien beschikbaar)
14 hours
Deze 2-daagse cursus is geschikt voor alle IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het gebruik van het Waterfall-model en hoe mensen traditioneel hebben geprobeerd om met zijn tekortkomingen te gaan - inclusief, maar niet beperkt tot, Agile benaderingen. Het doel van de 1e dag is om een overzicht te geven van deze benaderingen waarmee u kunt beslissen wat hen in uw omgeving kan passen. De 2e dag kijkt naar projectmanagement technieken en goede praktijken die zijn geïdentificeerd van Agile, en die kunnen worden toegepast in een Waterfall of Agile context.
14 hours
Deze cursus is sterk gestructureerd naar een workshopbenadering om afgevaardigden in de gelegenheid te stellen om de Scrum- en Agile-vaardigheden te oefenen .
14 hours
Deze tweedaagse cursus leert de Lean - Agile principes en praktijken van het Scaled Agile Framework® (SAFe®). Je leert hoe je waarde kunt uitvoeren en vrijgeven via Agile Release Trains, hoe je een Agile Portfolio kunt bouwen en hoe je een Lean - Agile transformatie op enterprise-schaal kunt leiden. U krijgt inzicht in de Lean - Agile mindset en hoe u de principes en werkwijzen van SAFe kunt toepassen om Agile teams, programma's, programmabeheer te ondersteunen en grote waardestromen te coördineren. Het bijwonen van de klas bereidt u voor op het examen en wordt een gecertificeerde SAFe® Agilist (SA). Bijbehorende certificering: SAFe Agilist (SA)
14 hours
Deze tweedaagse cursus leert teams die deel uitmaken van een Agile Release Train (ART) hoe te werken in een Agile omgeving met Scrum, Kanban, en XP. De teams zullen leren hoe ze Agile teams worden, hun backlog bouwen en iteraties plannen en uitvoeren. Agile teams leren over hun ART en hun rol in het, plannen, uitvoeren en verbeteren met andere teams. Deze klas bereidt teams voor om een Program Increment (PI) uit te voeren, met inbegrip van alle bijeenkomsten op het team- en programmaniveau met een specifieke focus op de komende PI-planning. Bij de klas bereidt de deelnemers voor om het examen te nemen en wordt een gecertificeerde SAFe® Practitioner (SP). Na deze cursus moet u in staat zijn om:
    Apply SAFe to scale Lean en Agile ontwikkeling in uw onderneming Kennen uw team en zijn rol op de Agile Release Train Weet alle andere teams op de trein, hun rollen en de afhankelijkheid tussen de teams Plan iteraties Het uitvoeren van iteraties, demo-waarde en het verbeteren van uw proces Planningsprogramma verbeteringen Integreren en werken met andere teams op de trein
14 hours
Deze tweedaagse cursus bereidt de huidige Scrum Masters voor op hun leidende rol bij het faciliteren van Agile team-, programma- en bedrijfssucces in een SAFe®-implementatie. De cursus behandelt het faciliteren van teamoverschrijdende interacties ter ondersteuning van de uitvoering van het programma en niet-aflatende verbetering. Het verbetert het Scrum paradigma met een inleiding tot schaalbare engineering en DevOps praktijken; de toepassing van Kanban om de waardestroom te vergemakkelijken; en het ondersteunen van interacties met architecten, productbeheer en andere kritische belanghebbenden in de grotere programma- en bedrijfscontexten. De cursus biedt bruikbare tools voor het bouwen van goed presterende teams en onderzoekt praktische manieren om Agile en Scrum -antipatronen in de onderneming aan te pakken. Het bijwonen van de klas bereidt je voor op het examen en wordt een gecertificeerde SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
14 hours
Overzicht Deze tweedaagse cursus biedt een korte introductie tot het testen van Agile software. Het behandelt fundamentele testconcepten, binnen de context van Agile ( Scrum ) ontwikkeling en maakt gebruik van Crispin & Gregory's ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Kwadrantenmodel als een raamwerk om hedendaagse principes en praktijken van Agile testen te verkennen. Beoogde doelgroep Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelingsteams die hun testmethoden in een Agile context willen verbeteren. Het is ook geschikt voor diegenen die van plan zijn om een specifieke carrière na te streven en is een geschikte vereiste voor de cursus iSQI Certified Agile Tester.
14 hours
Deze cursus richt zich op de rol van bedrijfsanalist om succesvol te zijn in Agile projecten. Cursisten zullen leren samenwerken met het team, de producteigenaar, de Scrum Master en met de klant om het ontwikkelingsproces te vergemakkelijken. Deelnemers zullen een proefproject doorlopen waarin gemeenschappelijke scenario's worden geoefend.
14 hours
De Scrum Master-rol is een essentieel onderdeel voor elk Agile / Scrum team. Deze cursus leidt deelnemers op in belangrijke aspecten van het Scrum raamwerk en bereidt hen voor op het online Scrum .org Professional Scrum Master (PSM1) -examen. Publiek: Iedereen die Scrum Master is of van plan is te worden en voor anderen die in een Scrum omgeving werken en behoefte hebben aan diepgaande kennis van Scrum . Aan het einde van deze cursus kun je:
  • Begrijp de oorsprong van Agile methoden.
  • De kernwaarden en principes van Agile methoden begrijpen en toepassen.
  • Ken het verschil tussen het gedefinieerde proces en de empirische processen die in Agile worden gebruikt.
  • Begrijp de Scrum rollen, artefacten, ceremonies en praktijken.
  • Wees volledig voorbereid op het examen Professional Scrum Master (PSM1)
7 hours
JIRA Software is een krachtig hulpmiddel voor projectbeheer en mensen richten zich vaak meer op de tool dan de methode zelf Deze getrainde live training introduceert de deelnemers aan de kracht van Jira en Confluence, die samenwerken om het enige doel te dienen om het team te helpen het product / project succesvol af te leveren Het team leert hoe deze hulpprogramma's op de juiste manier kunnen worden gebruikt om gebruikersvereisten, testen en communicatie op één plek gecentraliseerd te beheren Bestudeerd worden JIRA-projecten, Confluence-ruimtes, workflows, boards (Kanban & Scrum), planning en afhankelijkheden, Jira / Confluence-koppeling, rapportage, belangrijke velden en aangepaste velden, issue-types, scherm & filtering Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak een Scrum- of Kanban-project Configureer Jira om het project goed te beheren Beheer problemen effectief Bouw het noodzakelijke scherm om probleemtypen te behandelen Maak workflows en boards, en begrijp hun interactie Voer elementaire en geavanceerde zoekopdrachten en analyses uit Genereer en bekijk rapporten die nodig zijn voor het team en het management .
14 hours
de Scrum Practitioner Training is gericht op het introduceren van Agile concepten en technieken in een klassikale situatie met behulp van een   combinatie van gesprekken, oefeningen en leuke activiteiten die het principe van ' learning by doing ' omarmen.   tijdens de cursus, Er zal de mogelijkheid zijn om de technieken toe te passen met een kant-en-klare   simulatie, die zal helpen bij het consolideren van leren.  
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at PSM I certification holders, product owners, project managers, IT professionals, and developers who wish to demonstrate their advanced knowledge and skills in Scrum concepts, theories, and principles. By the end of this training, participants will be able to apply the Scrum framework to serve and facilitate their Scrum teams, deal with team conflict, achieve product goals, maximize product value, and manage product backlogs.
14 hours
De training is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Vorm van de lessen: discussie + praktische oefeningen. SCRUM is momenteel de meest populaire methode voor het beheer van het softwareontwikkelingsproces, dat wordt beschouwd als flexibele methoden. De cursus is bedoeld om deelnemers stap voor stap vertrouwd te maken met de SCRUM-methodiek.

Last Updated:

Aankomende Scrum cursussen

Weekend Scrum cursus, Avond Scrum training, Avond Scrum opleiding Scrum boot camp, Scrum instructeur geleid, Weekend Scrum training, Avond Scrum cursus, Scrum coaching, Scrum instructeur, Scrum trainer, Scrum training cursus, Scrum lessen, Scrum on-site, Scrum privé cursus, Scrum een op een training, Scrum op locatie, Weekend Scrum opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions