Presentation Skills Training Courses

Presentation Skills Training Courses

Lokale live training met presentatievaardigheden in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Presentation Skills Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus heeft tot doel de spreekvaardigheid in het openbaar van de cursisten te verbeteren door praktische oefeningen ondersteund door relevante theorie. Het is voor iedereen ontworpen, voornamelijk conferentieluidsprekers en presentatoren voor teamvergaderingen.
7 hours
Overview
Deze cursus heeft tot doel de PowerPoint-vaardigheden van de cursisten te verbeteren door praktische oefeningen ondersteund door relevante theorie. Het is ontworpen voor iedereen, voornamelijk presentatieontwerpers, maar ook sprekers voor conferenties en presentatoren voor teamvergaderingen.
7 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die efficiënter wil werken in PowerPoint bij het maken van dia's en om de basisprincipes van het presenteren ervan te leren .
7 hours
Overview
De cursus is gewijd aan verkoopteams Het richt zich op het gebruik van de functies van PowerPoint die helpen bij het verkoopproces, dat wil zeggen hoe u gegevens effectief kunt weergeven, hoe u dia's niet overcluttert en waar u op moet focussen in een verkoopdek .
14 hours
Overview
Doelstelling: Verbetering van het vermogen om aantrekkelijke presentaties voor te bereiden met behulp van PowerPoint en andere hulpmiddelen geadresseerden: Verkoopvertegenwoordigers, consultants, onderzoeks- en onderwijzend personeel, managers, leraren, bedrijfsmedewerkers, KMO's en openbare instellingen, waarvoor de uitdaging is om voor een groep mensen te staan, zeg maar, interesse opwekken .
14 hours
Overview
Pfizer, Hewlett Packard, DellEMC en VMware hebben geprofiteerd van dit programma, een betere balans in hun beïnvloedingsstijl en een veerkrachtig antwoord op uitdagingen op de werkplek Als u wilt: • Hoogpresterende werkteams creëren • Altijd contracten winnen van pitching • Succesvol onderhandelen over de beste deals • Aandeelhouderswaarde opbouwen, jaar na jaar dan heeft u ons beïnvloedingsprogramma nodig.
7 hours
Overview
Deze cursus geeft je de kennis over hoe je financiële informatie (cijfers) in PowerPoint presenteert en niet alleen de presentatievaardigheden zelf Je zult in staat zijn om financiële informatie op een meer professionele manier te presenteren .
14 hours
Overview
In this instructor-led, live training, participants will learn how to prepare and deliver a convincing PowerPoint presentation. From technical preparation to skillful delivery, each essential point is covered in this interactive workshop.

By the end of this training, participants will be able to:

- Apply the right mindset for delivering a powerful and convincing presentation
- Practice effective communication techniques to enhance a presentation
- Prepare PowerPoint slides that complement and strengthen a presentation
- Create a connection with the audience that facilitates trust and enables the sale of an idea, proposal, product or service

Audience

- Leaders and Managers
- Engineers
- Researchers
- Consultants
- Persons with little or no business background
- Persons preparing to propose an idea or proposal

Format of the Course

- Workshop format with lots of exercises and practice in a lively and engaging environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange
21 hours
Overview
Publiek Medewerkers die volledig voorbereid moeten zijn om presentaties te geven: Aan hun teams Voor klanten Voor andere doelgroepen binnen het bedrijf Voor andere doelgroepen buiten het bedrijf Formaat van de cursus Een combinatie van: Facilitated Discussions Presentaties delegeren - met volledige feedback Aan het einde van de cursus kunnen afgevaardigden: Bereid en structureer een effectieve presentatie Bereid u voor op die presentatie Lever die presentatie met vertrouwen Gebruik de verschillende visuele hulpmiddelen die een presentator zou kunnen gebruiken om een ​​stimulerende presentatie te maken Behandel de verschillende soorten mensen die ze tegenkomen in hun presentaties .
Weekend Presentation Skills cursus, Avond Presentation Skills training, Avond Presentation Skills opleiding Presentation Skills boot camp, Presentation Skills instructeur geleid, Weekend Presentation Skills training, Avond Presentation Skills cursus, Presentation Skills coaching, Presentation Skills instructeur, Presentation Skills trainer, Presentation Skills training cursus, Presentation Skills lessen, Presentation Skills on-site, Presentation Skills privé cursus, Presentation Skills een op een training, Presentation Skills op locatie, Weekend Presentation Skills opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!