Percona Training in Leeuwarden

Percona Training in Leeuwarden

Lokale, instructerende live Percona-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen over het beheren van Percona-databaseservers voor MySQL, MariaDB en MongoDB Percona-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Leeuwarden of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Leeuwarden Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

De Fabriek Leeuwarden
Leer Percona in ons trainingscentrum in Leeuwarden. Een bedrijvencentrum dat inspireert De Fabriek Leeuwarden is een verrassend bedrijvencentrum. Met een grote diversiteit aan ruimtes. Te huur per uur, dag(deel) of voor langere tijd. Praktisch en zonder kapsones. Voor veel doeleinden te gebruiken en betaalbaar. Dat inspireert. Read more

Percona Course Events - Leeuwarden

Percona Cursusoverzichten Leeuwarden

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Percona Server voor MongoDB is een gratis, verbeterde, volledig compatibele, open source, drop-in vervanging voor MongoDB 3.2 Community-editie met enterprise-grade functies. Het vereist geen wijzigingen in MongoDB toepassingen of code.

Publiek

Deze cursus is geschikt voor sysadmins en technici die willen overschakelen naar Percona Server vanuit bestaande MongoDB exemplaren of nieuwe Percona Server voor MongoDB exemplaren willen implementeren en beheren.

Na het voltooien van deze cursus zullen de deelnemers:

- inzicht in de structuur en implementatiemechanismen van Percona Server
- in staat zijn om installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie uit te voeren
- codekwaliteit kunnen beoordelen, foutopsporing kunnen uitvoeren, controleren
- in staat zijn om geavanceerde productie zoals replicatie, performance tuning en logging te implementeren
14 hours
Overview
Percona Server voor My SQL is onderdeel van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket).

Jest is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform die online back-up, gegevenscompressie en directe diagnose en probleemoplossing garandeert.
Percona training cursus in Leeuwarden, Percona opleiding cursus in Leeuwarden, Weekend Percona cursus in Leeuwarden, Avond Percona training in Leeuwarden, Percona instructeur geleid Leeuwarden, Percona een op een opleiding in Leeuwarden, Percona on-site in Leeuwarden, Avond Percona cursus in Leeuwarden, Percona coaching in Leeuwarden, Percona instructeur in Leeuwarden, Percona trainer in Leeuwarden, Percona een op een training in Leeuwarden, Percona boot camp in Leeuwarden, Percona op locatie in Leeuwarden, Percona privé cursus in Leeuwarden, Weekend Percona training in Leeuwarden, Percona instructeur geleid in Leeuwarden,Percona lessen in Leeuwarden

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions