Percona Training in Den Haag

Percona Training in Den Haag

Lokale, instructerende live Percona-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen over het beheren van Percona-databaseservers voor MySQL, MariaDB en MongoDB Percona-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Den Haag of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Den Haag Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Den Haag Centraal Station
Leer Percona in ons trainingscentrum in Den Haag. Den Haag Centraal Station 10 Koningin Julianaplein, 1e en 11e verdieping, 2595 AA Den Haag De kantoorruimte in het centraal station van Den Haag bevindt zich op de 1e en de 11e verdieping van een modernistisch hoogbouwcomplex in steen en glas met uitzicht over de stad. Het ligt naast het grootste treinstation van Nederland, dat de belangrijkste route naar de stad is voor binnenlandse en internationale bezoekers. Het hele gebied heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan met... Read more

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Percona Cursusoverzichten Den Haag

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Percona Server voor MongoDB is een gratis, verbeterde, volledig compatibele, open source, drop-in vervanging voor MongoDB 3.2 Community-editie met enterprise-grade functies. Het vereist geen wijzigingen in MongoDB toepassingen of code.

Publiek

Deze cursus is geschikt voor sysadmins en technici die willen overschakelen naar Percona Server vanuit bestaande MongoDB exemplaren of nieuwe Percona Server voor MongoDB exemplaren willen implementeren en beheren.

Na het voltooien van deze cursus zullen de deelnemers:

- inzicht in de structuur en implementatiemechanismen van Percona Server
- in staat zijn om installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie uit te voeren
- codekwaliteit kunnen beoordelen, foutopsporing kunnen uitvoeren, controleren
- in staat zijn om geavanceerde productie zoals replicatie, performance tuning en logging te implementeren
14 hours
Overview
Percona Server voor My SQL is onderdeel van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket).

Jest is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform die online back-up, gegevenscompressie en directe diagnose en probleemoplossing garandeert.
Percona training cursus in Den Haag, Percona opleiding cursus in Den Haag, Weekend Percona cursus in Den Haag, Avond Percona training in Den Haag, Percona instructeur geleid Den Haag, Percona on-site in Den Haag, Percona een op een opleiding in Den Haag, Weekend Percona training in Den Haag, Percona privé cursus in Den Haag, Percona instructeur in Den Haag, Percona coaching in Den Haag, Percona boot camp in Den Haag, Percona instructeur geleid in Den Haag,Percona lessen in Den Haag, Percona trainer in Den Haag, Percona een op een training in Den Haag, Avond Percona cursus in Den Haag, Percona op locatie in Den Haag

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!