Percona Training in Den Haag

Percona Training in Den Haag

Lokale, instructerende live Percona-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen over het beheren van Percona-databaseservers voor MySQL, MariaDB en MongoDB Percona-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Den Haag of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Den Haag Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

The Office Operators Den Haag
De Haagsche Zwaan Schenkkade 50
Den Haag 2595 AR
Netherlands
NL
Leer Percona in ons trainingscentrum in Den Haag. Opleidingen op een toplocatie in het zakencentrum van Den Haag met professionele en moderne trainingruimtes die worden afgestemd op uw wensen? Onze trainingsruimte in de Haagsche Zwaan in Den Haag is uitstekend bereikbaar. Treinstation Laan van Noi is op loopafstand en het gebouw is ideaal gelegen naast de A12, waardoor u vanaf de snelweg binnen een paar minuten het pand bereikt. Tramstop Beatrixkwartier ligt voor de deur waar u op tram 3 en 4 kunt stappen. Read more

Percona Course Events - Den Haag

Percona Cursusoverzichten Den Haag

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Percona Server voor MongoDB is een gratis, verbeterde, volledig compatibele, open source, drop-in vervanging voor MongoDB 3.2 Community-editie met enterprise-grade functies. Het vereist geen wijzigingen in MongoDB toepassingen of code.

Publiek

Deze cursus is geschikt voor sysadmins en technici die willen overschakelen naar Percona Server vanuit bestaande MongoDB exemplaren of nieuwe Percona Server voor MongoDB exemplaren willen implementeren en beheren.

Na het voltooien van deze cursus zullen de deelnemers:

- inzicht in de structuur en implementatiemechanismen van Percona Server
- in staat zijn om installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie uit te voeren
- codekwaliteit kunnen beoordelen, foutopsporing kunnen uitvoeren, controleren
- in staat zijn om geavanceerde productie zoals replicatie, performance tuning en logging te implementeren
14 hours
Overview
Percona Server voor My SQL is onderdeel van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket).

Jest is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform die online back-up, gegevenscompressie en directe diagnose en probleemoplossing garandeert.
Percona training cursus in Den Haag, Percona opleiding cursus in Den Haag, Weekend Percona cursus in Den Haag, Avond Percona training in Den Haag, Percona instructeur geleid Den Haag, Percona on-site in Den Haag, Percona een op een opleiding in Den Haag, Weekend Percona training in Den Haag, Percona privé cursus in Den Haag, Percona instructeur in Den Haag, Percona coaching in Den Haag, Percona boot camp in Den Haag, Percona instructeur geleid in Den Haag,Percona lessen in Den Haag, Percona trainer in Den Haag, Percona een op een training in Den Haag, Avond Percona cursus in Den Haag, Percona op locatie in Den Haag

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions