Percona Training in Eindhoven

Percona Training in Eindhoven

Lokale, instructerende live Percona-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson-oefeningen over het beheren van Percona-databaseservers voor MySQL, MariaDB en MongoDB Percona-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Eindhoven of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Eindhoven Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Evoluon Eindhoven
Leer Percona in ons trainingscentrum in Eindhoven. Als u een idee wilt ontwikkelen tot een bedrijf, op zoek bent naar een startup, op zoek bent naar manieren om uw bedrijf op nieuwe manieren te laten nadenken of gewoon op zoek bent naar veel ruimte om te werken, denken en vergaderen, kan Kora bij Evoluon u helpen. Gelegen in dit ruimtegebouw, het stadsicoon van Eindhoven, is Kora bij Evoluon een nieuwe manier om jezelf en je ideeën sneller en beter te ontwikkelen. Read more

Percona Course Events - Eindhoven

Percona Cursusoverzichten Eindhoven

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
Percona Server voor MongoDB is een gratis, verbeterde, volledig compatibele, open source, drop-in vervanging voor MongoDB 3.2 Community-editie met enterprise-grade functies. Het vereist geen wijzigingen in MongoDB toepassingen of code.

Publiek

Deze cursus is geschikt voor sysadmins en technici die willen overschakelen naar Percona Server vanuit bestaande MongoDB exemplaren of nieuwe Percona Server voor MongoDB exemplaren willen implementeren en beheren.

Na het voltooien van deze cursus zullen de deelnemers:

- inzicht in de structuur en implementatiemechanismen van Percona Server
- in staat zijn om installatie / productieomgeving / architectuurtaken en configuratie uit te voeren
- codekwaliteit kunnen beoordelen, foutopsporing kunnen uitvoeren, controleren
- in staat zijn om geavanceerde productie zoals replicatie, performance tuning en logging te implementeren
14 hours
Overview
Percona Server voor My SQL is onderdeel van een geïntegreerd database-oplossingssysteem dat betere prestaties, betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten biedt (bij gebruik van het pakket).

Jest is een unieke tool ontwikkeld voor het Percona Software Platform die online back-up, gegevenscompressie en directe diagnose en probleemoplossing garandeert.
Percona training cursus in Eindhoven, Percona opleiding cursus in Eindhoven, Weekend Percona cursus in Eindhoven, Avond Percona training in Eindhoven, Percona instructeur geleid Eindhoven, Percona instructeur in Eindhoven, Percona een op een opleiding in Eindhoven, Percona boot camp in Eindhoven, Percona trainer in Eindhoven, Percona instructeur geleid in Eindhoven,Percona lessen in Eindhoven, Weekend Percona training in Eindhoven, Percona on-site in Eindhoven, Percona coaching in Eindhoven, Avond Percona cursus in Eindhoven, Percona op locatie in Eindhoven, Percona privé cursus in Eindhoven, Percona een op een training in Eindhoven

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions