NLTK Training Courses

NLTK Training Courses

Lokale, instructeured live NLTK (Python Natural Language Toolkit) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van NLTK NLTK-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

NLTK Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Overview
Aan het einde van de training wordt van de afgevaardigden verwacht dat ze voldoende uitgerust zijn met de essentiële python-concepten en dat ze NLTK voldoende moeten kunnen gebruiken om de meeste op NLP en ML gebaseerde operaties te implementeren. De training is gericht op het geven van niet alleen een uitvoerende kennis, maar ook de logische en operationele kennis van de technologie daarin.
28 hours
Overview
Deze cursus introduceert taalkundigen of programmeurs bij NLP in Python . Tijdens deze cursus zullen we meestal nltk.org (Natural Language Tool Kit) gebruiken, maar ook zullen we andere bibliotheken gebruiken die relevant en nuttig zijn voor NLP. Op dit moment kunnen we deze cursus in Python 2.x of Python 3.x volgen. Voorbeelden zijn in het Engels of Mandarijn (普通话). Andere talen kunnen ook beschikbaar worden gesteld indien overeengekomen voorafgaand aan de boeking.
Weekend NLTK (Natural Language Toolkit) cursus, Avond Natural Language Toolkit training, Avond Natural Language Toolkit opleiding NLTK boot camp, NLTK (Natural Language Toolkit) instructeur geleid, Weekend Natural Language Toolkit (NLTK) training, Avond Natural Language Toolkit cursus, NLTK coaching, Natural Language Toolkit instructeur, NLTK trainer, Natural Language Toolkit (NLTK) training cursus, NLTK lessen, NLTK on-site, NLTK privé cursus, Natural Language Toolkit (NLTK) een op een training, Natural Language Toolkit op locatie, Weekend NLTK opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions