New Relic Training Courses

New Relic Training Courses

Lokale instructeur geleid live New Relic opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

New Relic Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Application Performance Management (APM) is de monitoring en beheer van de prestaties en beschikbaarheid van software-applicaties. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken New Relic om web applicatieproblemen te meten, tracking, rapporteren en repareren zoals ervaren door eindgebruikers in real-time. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Installeren en configureren New Relic agenten op applicatiehosting servers en eindgebruikerscliënten. Het detecteren en diagnosticeren van complexe toepassingsprestaties. Houd een hoog niveau van beschikbaarheid van web applicatie diensten. Identificeren en repareren van gebrekeerde API's die de prestaties van een applicatie vertragen. De reactietijd van tijdgevoelige web-applicaties en websites wordt nauwkeurig gemeten. Het monitoren van de activiteiten van de database en het verbeteren van de vraagreactietijd. Stel waarschuwingen om in real-time op de hoogte te worden gesteld van problemen. Vertalen van IT-metrieken naar zakelijke inzichten om betere beslissingen te nemen.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende New Relic cursussen

Weekend New Relic cursus, Avond New Relic training, Avond New Relic opleiding New Relic boot camp, New Relic instructeur geleid, Weekend New Relic training, Avond New Relic cursus, New Relic coaching, New Relic instructeur, New Relic trainer, New Relic training cursus, New Relic lessen, New Relic on-site, New Relic privé cursus, New Relic een op een training, New Relic op locatie, Weekend New Relic opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions