LibreOffice Training Courses

LibreOffice Training Courses

Local instructor-led live LibreOffice training courses in Nederland.

LibreOffice Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at IT teams who wish to learn the writer and calc features of LibreOffice. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the Writer and Calc features or LibreOffice.
 • Create and edit various types of documents, such as letters, reports, essays, and more with LibreOffice.
 • Create and manage spreadsheets for performing calculations, organizing data, and creating charts with LibreOffice.
21 hours
LibreOffice (vroeger bekend als OpenOffice en StarOffice) is een gratis en open bron set van desktop productiviteitstoepassingen. LibreOffice biedt functierijke gereedschappen en een gebruikersvriendelijk interface om kreativiteit en productiviteit te verbeteren in organisaties.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op IT teams die LibreOffice functies en toepassingen in hun organisaties willen installeren, migraties en gebruiken.Ten einde van deze opleiding kunnen deelnemers:
  Installeer LibreOffice toepassingen om teams te helpen produktief te zijn. Een migratieplan maken om bedrijfsdocumenten van MS Office naar LibreOffice te verplaatsen. Leer LibreOffice componenten om tekst te processen, opbouwen reknoppijen, voorstellen te maken en tekenen vektorgrafie. Ontwikkelen macro's en uitbreidings om gebruik en productiviteit te verbeteren.
Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
14 hours
LibreOffice Calc is de spreadsheet component van de LibreOffice software suite. Het is een cross-platform en gratis alternatief voor Microsoft Excel, het verstrekken van de volledige functies voor geavanceerde analyse. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op gegevensanalisten die willen gebruiken LibreOffice Calc om vele vormen van gegevensanalyse (van basis tot geavanceerd) uit te voeren, het gebruik van vergelijkbare functies gevonden in Excel en andere spreadsheet software. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer de LibreOffice suite op elk besturingssysteem. Begrijp de volledige functies en functionaliteiten die beschikbaar zijn in LibreOffice Calc. Leer hoe u gegevens kunt reinigen, valideren, manipuleren en visualiseren in Calc. Gebruik de verschillende functies en hulpmiddelen in Calc om complexe gegevensanalyse uit te voeren. Krijg enkele tips en inzichten over het uitvoeren van geavanceerde data-analyse.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming LibreOffice Courses

Weekend LibreOffice cursus, Avond LibreOffice training, Avond LibreOffice opleiding LibreOffice boot camp, LibreOffice instructeur geleid, Weekend LibreOffice training, Avond LibreOffice cursus, LibreOffice coaching, LibreOffice instructeur, LibreOffice trainer, LibreOffice training cursus, LibreOffice lessen, LibreOffice on-site, LibreOffice privé cursus, LibreOffice een op een training, LibreOffice op locatie, Weekend LibreOffice opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions