Information Security Risk Training Courses

Information Security Risk Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live trainingen voor Information Security Risk demonstreren door middel van interactieve discussie en handson de basisbeginselen en geavanceerde onderwerpen van informatiebeveiligingsrisico's Informatiebeveiliging Risicostages zijn beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Information Security Risk subcategorieën

Information Security Risk Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Overview
Omschrijving:

CISA® is de wereldberoemde en meest populaire certificering voor professionals die werkzaam zijn op het gebied van IS-audit en IT-risicoconsultancy.

Onze CISA-cursus is een intensieve, zeer competitieve en examengerichte training. Met ervaring in het geven van meer dan 150+ CISA-trainingen in Europa en de rest van de wereld en het trainen van meer dan 1200+ CISA-afgevaardigden, is het CISA-trainingsmateriaal van Net Security in eigen huis ontwikkeld met de hoogste prioriteit ervoor te zorgen dat CISA-afgevaardigden slagen voor het ISACA CISA®-examen . De trainingsmethode is gericht op het begrijpen van de CISA IS-auditconcepten en het oefenen van een groot aantal door ISACA vrijgegeven vragenbanken van de afgelopen drie jaar. Gedurende een periode hebben CISA-houders grote vraag bij gerenommeerde accountantskantoren, wereldwijde banken, advies-, assurance- en interne auditafdelingen.

Afgevaardigden kunnen jarenlange ervaring hebben met IT-auditing, maar perspectief op het oplossen van CISA-vragenlijsten hangt uitsluitend af van hun begrip van wereldwijd geaccepteerde IT-assurance-methoden. Het CISA-examen is zeer uitdagend omdat de kans op een zeer nauwe botsing tussen twee mogelijke antwoorden bestaat en dat is waar ISACA u op uw begrip test in wereldwijde IT-auditpraktijken. Om deze examenuitdagingen aan te gaan, bieden we altijd de beste trainers die uitgebreide ervaring hebben met het geven van CISA-training over de hele wereld.

De CISA-handleiding van Net Security behandelt alle examenrelevante concepten, casestudy's, Q & A's in vijf CISA-domeinen. Verder deelt de Trainer het belangrijkste CISA-ondersteunend materiaal zoals relevante CISA-notities, vragenbanken, CISA-woordenlijst, video's, revisiedocumenten, examentips en CISA-mindmaps tijdens de cursus.

Go al:

Het uiteindelijke doel is om uw CISA-examen de eerste keer te halen.

Doelen:

- Gebruik de opgedane kennis op een praktische manier die gunstig is voor uw organisatie
- Bied auditdiensten aan in overeenstemming met IT-auditstandaarden
- Zorg voor zekerheid over leiderschap en organisatiestructuur en -processen
- Bied zekerheid over acquisitie / ontwikkeling, testen en implementatie van IT-middelen
- Bied zekerheid over IT-activiteiten, inclusief serviceactiviteiten en derde partijen
- Bied zekerheid over het beveiligingsbeleid, de normen, procedures en controles van de organisatie om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie-assets te waarborgen.

Doelgroep:

Finance / CPA-professionals, IT-professionals, interne en externe auditors, informatiebeveiliging en professionals op het gebied van risicoadvies.
21 hours
Overview
Omschrijving:

Deze les is bedoeld als intensieve en harde voorbereiding op het examen voor ISACA's Certified Information Systems Auditor ( CRISC ) CRISC . De vijf (5) domeinen van ISACA's CRISC syllabus zullen worden behandeld met een grote focus op het onderzoek. De officiële ISACA CIRSC Review Manual en vraag, antwoord en uitleg, (Q, A & E), supplementen zullen ook worden verstrekt bij het bijwonen. De Q, A & E is uitzonderlijk in het helpen van afgevaardigden om de ISACA-stijl van vragen te begrijpen, het soort antwoorden waar ISACA naar op zoek is en het helpt snelle geheugenassimilatie van het materiaal.

De technische vaardigheden en praktijken die ISACA promoot en evalueert binnen de CRISC certificering zijn de bouwstenen voor succes in het veld. Het bezit van de CRISC certificering bewijst uw vaardigheden in het vak. Met een groeiende vraag naar professionals met risico- en controle-expertise, heeft ISACA's CRISC zichzelf gepositioneerd als het favoriete certificeringsprogramma voor particulieren en ondernemingen over de hele wereld. De CRISC certificering betekent toewijding om een onderneming en het gekozen beroep met onderscheid te dienen.

Doelen:

- Om u te helpen het CRISC examen met CRISC af te leggen
- als u over deze certificering beschikt, betekent dit dat u zich ertoe verbindt om een onderneming met onderscheid te dienen
- de groeiende vraag naar professionals met risico- en controlevaardigheden stelt houders van deze certificering in staat beter te bevelen
functies en salaris

Je zult leren:

- Om bedrijven te helpen bedrijfsdoelstellingen te bereiken door het ontwerpen, implementeren, bewaken en onderhouden van risicogebaseerde,
efficiënte en effectieve IS-controles.
- De technische vaardigheden en praktijken die CRISC promoot, dit zijn de bouwstenen voor succes in het veld
35 hours
Overview
Deze klas zal de studenten onderdompelen in een interactieve omgeving waar ze worden getoond hoe ze hun eigen systemen kunnen scannen, testen, hacken en beveiligen. De laboratoriumintensieve omgeving biedt elke student diepgaande kennis en praktische ervaring met de huidige essentiële beveiligingssystemen. Studenten zullen beginnen te begrijpen hoe perimeterafweer werkt en vervolgens worden geleid naar het scannen en aanvallen van hun eigen netwerken, geen echt netwerk wordt geschaad. Studenten leren vervolgens hoe indringers hun rechten escaleren en welke stappen kunnen worden ondernomen om een systeem te beveiligen. Studenten leren ook over Intrusion Detection, Policy Creation, Social Engineering, DDoS Attacks, Buffer Overflows en Virus Creation. Wanneer een student deze intensieve 5-daagse les verlaat, heeft hij praktische kennis en ervaring in ethisch hacken.

Het doel van de Ethical Hacking Training is om:

- Stel minimumnormen vast en beheer deze voor het kwalificeren van professionele informatiebeveiligingsspecialisten bij ethische hackmaatregelen.
- Informeer het publiek dat gecertificeerde personen aan de minimumnormen voldoen of deze overschrijden.
- Versterk ethisch hacken als een uniek en zelfregulerend beroep.

Publiek:

De cursus is ideaal voor mensen die werken in functies zoals, maar niet beperkt tot:

- Beveiligingsingenieurs
- Beveiligingsadviseurs
- Beveiligingsmanagers
- IT-directeur / managers
- Beveiligingsauditors
- IT-systeembeheerders
- IT-netwerkbeheerders
- Netwerkarchitecten
- ontwikkelaars
21 hours
Overview
Deze cursus geeft je de vaardigheden om informatiebeveiliging op te bouwen volgens ISO 27005, dat is gewijd aan risicobeheer voor informatiebeveiliging op basis van ISO 27001.
35 hours
Overview
Omschrijving:

Dit is een cursus 'Practitioner' en leunt zwaar op praktische oefeningen die zijn ontworpen om de onderwezen concepten te versterken en het vertrouwen van de deelnemers in het implementeren van business continuity management te vergroten. De cursus is ook bedoeld om het debat en het delen van kennis en ervaringen tussen studenten te stimuleren.
Afgevaardigden zullen profiteren van de praktische en uitgebreide ervaringen van onze trainers die business continuity management en ISO 22301: 2012-specialisten in de praktijk brengen.

Afgevaardigden leren hoe ze:

- Leg de behoefte aan business continuity management (BCM) uit in alle organisaties
- Definieer de levenscyclus van bedrijfscontinuïteit
- Beheer van bedrijfscontinuïteitsprogramma's
- Begrijp hun organisatie voldoende om missiekritieke impactgebieden te identificeren
- Bepaal de strategie voor bedrijfscontinuïteit van hun organisatie
- Stel een reactie op bedrijfscontinuïteit op
- Plannen uitvoeren, onderhouden en herzien
- Integreer bedrijfscontinuïteit in een organisatie
- Definieer termen en definities die geschikt zijn voor bedrijfscontinuïteit

Aan het einde van de cursus hebben afgevaardigden een gedetailleerd begrip van alle belangrijke componenten van bedrijfscontinuïteitsbeheer en kunnen ze terugkeren naar hun werk, wat een belangrijke bijdrage levert aan het bedrijfscontinuïteitsbeheerproces.
Weekend Information Security Risk cursus, Avond Information Security Risk training, Avond Information Security Risk opleiding Information Security Risk boot camp, Information Security Risk instructeur geleid, Weekend Information Security Risk training, Avond Information Security Risk cursus, Information Security Risk coaching, Information Security Risk instructeur, Information Security Risk trainer, Information Security Risk training cursus, Information Security Risk lessen, Information Security Risk on-site, Information Security Risk privé cursus, Information Security Risk een op een training, Information Security Risk op locatie, Weekend Information Security Risk opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions