Graph Database Training Courses

Graph Database Training Courses

Lokale, instructieve live Graph Database-trainingscursussen demonstreren door handson te oefenen hoe Graph Database de grafiektheorie gebruikt om relaties op te slaan, in kaart te brengen en te zoeken Graph Database-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Graph Database subcategorieën

Graph Database Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Blazegraph is een open source, op Java gebaseerde RDF grafiekdatabase voor het opslaan en weergeven van gegevens met complexe relaties. Het ondersteunt Blueprints en RDF / SPARQL 1.1.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Blazegraph kunnen gebruiken om complexe gegevens in Blazegraph vast te leggen voor het ophalen van een aantal voorbeeldtoepassingen. Alle oefeningen worden hands-on uitgevoerd in een live-lab omgeving.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Blazegraph installeren en configureren in zelfstandige modus, geclusterde modus (optioneel) of ingesloten modus (optioneel)
- Maak, test en implementeer een voorbeeldtoepassing om complexe gegevens in een Blazegraph gegevensarchief op te vragen
- Leer hoe u GPU (grafische verwerkingseenheid) kunt gebruiken om berekeningen te versnellen

Publiek

- ontwikkelaars

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
FlockDB is een open source gedistribueerde, fouttolerante grafiekdatabase voor het beheren van brede maar ondiepe netwerkgrafieken Het werd in eerste instantie gebruikt door Twitter om relaties tussen gebruikers op te slaan In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een FlockDB-database kunnen instellen en gebruiken om sociale media-vragen te beantwoorden, zoals wie wie volgt, wie wie blokkeert, enz Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer FlockDB Begrijp de unieke eigenschappen van FlockDB ten opzichte van andere grafische databases zoals Neo4j Gebruik FlockDB om een ​​grote grafiekgegevensset te behouden Gebruik FlockDB samen met MySQL om gedistribueerde opslagmogelijkheden te bieden Query's maken, maken en bijwerken van extreem snelle grafiekranden Schaal FlockDB horizontaal voor gebruik in online, lowlatency, high throughput webomgevingen Publiek ontwikkelaars Database-engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Veel echte problemen kunnen in grafieken worden beschreven. Bijvoorbeeld de webgrafiek, de sociale netwerkgrafiek, de treinnetwerkgrafiek en de taalgrafiek. Deze grafieken zijn meestal extreem groot; om ze te verwerken is een gespecialiseerde set tools en processen vereist - deze tools en processen kunnen Graph Computing (ook wel Graph Analytics genoemd).

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers over het technologische aanbod en de implementatiebenaderingen voor het verwerken van grafische gegevens. Het doel is om objecten uit de praktijk, hun kenmerken en relaties te identificeren, vervolgens deze relaties te modelleren en ze als gegevens te verwerken met behulp van een Graph Computing aanpak (ook wel Graph Analytics genoemd). We beginnen met een breed overzicht en gaan dieper in op specifieke tools terwijl we een reeks casestudy's, praktische oefeningen en live implementaties doorlopen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe grafische gegevens worden bewaard en doorlopen.
- Selecteer het beste framework voor een bepaalde taak (van grafische databases tot batch-processing frameworks).
- Implementeer Hadoop , Spark, GraphX en Pregel om graph computing uit te voeren op vele machines parallel.
- Bekijk real-world big data-problemen in termen van grafieken, processen en traversals.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use JanusGraph to process very large graphs that require abnormal storage and computational capacity.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure JanusGraph.
- Integrate JanusGraph with multiple backend storage systems (Cassandra, HBase, etc.) and multiple indexing software (Elasticsearch, Solr, etc.).
- Configure multiples machines into a cluster for use by JanusGraph.
- Query the database using the Gremlin query language.
- Process graph data at scale, beyond what a single machine can provide.
- Support thousands of concurrent users traversing graph data in real time.
- Query graph data for analysis.
21 hours
Overview
relationele, tabel-gebaseerde databases zoals Oracle en MySQL zijn al lang de standaard voor het organiseren en opslaan van gegevens. Nochtans, hebben de groeiende grootte en de vloeibaarheid van gegevens het voor deze traditionele systemen moeilijk gemaakt om hoogst complexe vragen op de gegevens efficiënt uit te voeren. Stel je voor het vervangen van rijen en kolommen gebaseerde data-opslag met object-based data-opslag, waarbij entiteiten (bijv. een persoon) kunnen worden opgeslagen als data nodes, dan gemakkelijk ondervraagd op basis van hun grote, multi-lineaire relatie met andere knooppunten. En stel je voor het opvragen van deze verbindingen en de bijbehorende objecten en eigenschappen met behulp van een compacte syntaxis, tot 20 keer lichter dan SQL. Dit is wat grafiek databases, zoals neo4j bieden.

in deze instructeur-LED, Live hands-on training, zullen we het opzetten van een live-project en in de praktijk brengen van de vaardigheden te modelleren, beheren en toegang tot uw gegevens met behulp van neo4j. We contrasteren en vergelijken Graph databases met SQL-gebaseerde databases en andere NoSQL databases en verduidelijken wanneer en waar het zinvol is om elk binnen uw infrastructuur te implementeren.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
Weekend Graph Database cursus, Avond Graph Database training, Avond Graph Database opleiding Graph Database boot camp, Graph Database instructeur geleid, Weekend Graph Database training, Avond Graph Database cursus, Graph Database coaching, Graph Database instructeur, Graph Database trainer, Graph Database training cursus, Graph Database lessen, Graph Database on-site, Graph Database privé cursus, Graph Database een op een training, Graph Database op locatie, Weekend Graph Database opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions