Graph Database Training Courses

Graph Database Training Courses

Local instructor-led live Graph Database training courses in Nederland.

Graph Database Subcategories

Graph Database Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
FlockDB is een open source gedistribueerde, fouttolerante grafiekdatabase voor het beheren van brede maar ondiepe netwerkgrafieken Het werd in eerste instantie gebruikt door Twitter om relaties tussen gebruikers op te slaan In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een FlockDB-database kunnen instellen en gebruiken om sociale media-vragen te beantwoorden, zoals wie wie volgt, wie wie blokkeert, enz Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer FlockDB Begrijp de unieke eigenschappen van FlockDB ten opzichte van andere grafische databases zoals Neo4j Gebruik FlockDB om een ​​grote grafiekgegevensset te behouden Gebruik FlockDB samen met MySQL om gedistribueerde opslagmogelijkheden te bieden Query's maken, maken en bijwerken van extreem snelle grafiekranden Schaal FlockDB horizontaal voor gebruik in online, lowlatency, high throughput webomgevingen Publiek ontwikkelaars Database-engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Veel echte problemen kunnen in grafieken worden beschreven. Bijvoorbeeld de webgrafiek, de sociale netwerkgrafiek, de treinnetwerkgrafiek en de taalgrafiek. Deze grafieken zijn meestal extreem groot; om ze te verwerken is een gespecialiseerde set tools en processen vereist - deze tools en processen kunnen Graph Computing (ook wel Graph Analytics genoemd). In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers over het technologische aanbod en de implementatiebenaderingen voor het verwerken van grafische gegevens. Het doel is om objecten uit de praktijk, hun kenmerken en relaties te identificeren, vervolgens deze relaties te modelleren en ze als gegevens te verwerken met behulp van een Graph Computing aanpak (ook wel Graph Analytics genoemd). We beginnen met een breed overzicht en gaan dieper in op specifieke tools terwijl we een reeks casestudy's, praktische oefeningen en live implementaties doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp hoe grafische gegevens worden bewaard en doorlopen.
 • Selecteer het beste framework voor een bepaalde taak (van grafische databases tot batch-processing frameworks).
 • Implementeer Hadoop , Spark, GraphX en Pregel om graph computing uit te voeren op vele machines parallel.
 • Bekijk real-world big data-problemen in termen van grafieken, processen en traversals.
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
JanusGraph is een grafische database voor het opslaan en verzoeken van grafieken die honderden miljarden vertices en randen bevatten die worden verdeeld over een multi-machine cluster. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken JanusGraph om zeer grote grafieken te verwerken die abnormale opslag en computationele capaciteit vereisen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren JanusGraph. Integreren JanusGraph met meerdere backend opslagssystemen (Cassandra, HBase, enz.) en meerdere indexingsoftware (Elasticsearch, Solr, etc.•  Configureer meerdere machines in een cluster voor gebruik door JanusGraph. Zoek de database met behulp van de vraagtaal van Gremlin. Het verwerken van grafische gegevens op schaal, verder dan wat een enkele machine kan bieden. Ondersteunt duizenden concurrerende gebruikers die grafische gegevens in realtime doorbrengen. Query graph data voor analyse.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Relatieve, tabelgebaseerde databases zoals Oracle en MySQL zijn al lang de standaard voor het organiseren en opslaan van gegevens. Echter, de groeiende grootte en vloedheid van de gegevens hebben het moeilijk gemaakt voor deze traditionele systemen om efficiënt zeer complexe vragen op de gegevens uit te voeren. Stel je voor het vervangen van lijnen- en kolommen-gebaseerde gegevensopslag met object-gebaseerde gegevensopslag, waarbij entiteiten (bijvoorbeeld een persoon) kunnen worden opgeslagen als gegevensknoten, dan gemakkelijk te vragen op basis van hun brede, multi-lineaire relatie met andere knoten. En verbeeld deze verbindingen en hun gerelateerde objecten en eigenschappen met behulp van een compacte syntax, tot 20 keer lichtder dan SQL. Dit is wat grafische databases, zoals neo4j bieden. In deze instructeur geleide, live hands-on training, zullen we een live project instellen en de vaardigheden in de praktijk zetten om uw gegevens te modellen, te beheren en toegang te krijgen met behulp van neo4j. We contrasteren en vergelijken grafische databases met SQL-gebaseerde databases, evenals andere NoSQL databases en verduidelijken wanneer en waar het zinvol is om elk binnen uw infrastructuur te implementeren. Format van de cursus
  Grote nadruk op praktische praktijken. De meeste concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Neo4j AuraDB graph database to build cloud applications with high availability and zero administration. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing graph database applications with Neo4j AuraDB.
 • Understand the features, core concepts, and architecture of Neo4j AuraDB.
 • Learn how to build and scale graph database applications in the cloud.
 • Enhance cloud security with AuraDB's pre-configured authentication and encryption features.
 • Migrate existing Neo4j databases to AuraDB.
21 hours
Blazegraph is een open source, op Java gebaseerde RDF grafiekdatabase voor het opslaan en weergeven van gegevens met complexe relaties. Het ondersteunt Blueprints en RDF / SPARQL 1.1. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Blazegraph kunnen gebruiken om complexe gegevens in Blazegraph vast te leggen voor het ophalen van een aantal voorbeeldtoepassingen. Alle oefeningen worden hands-on uitgevoerd in een live-lab omgeving. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Blazegraph installeren en configureren in zelfstandige modus, geclusterde modus (optioneel) of ingesloten modus (optioneel)
 • Maak, test en implementeer een voorbeeldtoepassing om complexe gegevens in een Blazegraph gegevensarchief op te vragen
 • Leer hoe u GPU (grafische verwerkingseenheid) kunt gebruiken om berekeningen te versnellen
Publiek
 • ontwikkelaars
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming Graph Database Courses

Weekend Graph Database cursus, Avond Graph Database training, Avond Graph Database opleiding Graph Database boot camp, Graph Database instructeur geleid, Weekend Graph Database training, Avond Graph Database cursus, Graph Database coaching, Graph Database instructeur, Graph Database trainer, Graph Database training cursus, Graph Database lessen, Graph Database on-site, Graph Database privé cursus, Graph Database een op een training, Graph Database op locatie, Weekend Graph Database opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions