Neo4j Training Courses

Neo4j Training Courses

Lokale, geoefende live Neo4j-trainingscursussen demonstreren via handson-oefeningen hoe je je gegevens kunt modelleren, beheren en openen in een live project We vergelijken en vergelijken graftedatabases met SQLbased-databases en andere NoSQL-databases en verduidelijken wanneer en waar het logisch is om elk van deze in uw infrastructuur te implementeren Neo4j-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Neo4j Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
relationele, tabel-gebaseerde databases zoals Oracle en MySQL zijn al lang de standaard voor het organiseren en opslaan van gegevens. Nochtans, hebben de groeiende grootte en de vloeibaarheid van gegevens het voor deze traditionele systemen moeilijk gemaakt om hoogst complexe vragen op de gegevens efficiënt uit te voeren. Stel je voor het vervangen van rijen en kolommen gebaseerde data-opslag met object-based data-opslag, waarbij entiteiten (bijv. een persoon) kunnen worden opgeslagen als data nodes, dan gemakkelijk ondervraagd op basis van hun grote, multi-lineaire relatie met andere knooppunten. En stel je voor het opvragen van deze verbindingen en de bijbehorende objecten en eigenschappen met behulp van een compacte syntaxis, tot 20 keer lichter dan SQL. Dit is wat grafiek databases, zoals neo4j bieden.

in deze instructeur-LED, Live hands-on training, zullen we het opzetten van een live-project en in de praktijk brengen van de vaardigheden te modelleren, beheren en toegang tot uw gegevens met behulp van neo4j. We contrasteren en vergelijken Graph databases met SQL-gebaseerde databases en andere NoSQL databases en verduidelijken wanneer en waar het zinvol is om elk binnen uw infrastructuur te implementeren.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.

Aankomende Neo4j cursussen

Weekend Neo4j cursus, Avond Neo4j training, Avond Neo4j opleiding Neo4j boot camp, Neo4j instructeur geleid, Weekend Neo4j training, Avond Neo4j cursus, Neo4j coaching, Neo4j instructeur, Neo4j trainer, Neo4j training cursus, Neo4j lessen, Neo4j on-site, Neo4j privé cursus, Neo4j een op een training, Neo4j op locatie, Weekend Neo4j opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions