Neo4j Training Courses

Neo4j Training Courses

Lokale, geoefende live Neo4j-trainingscursussen demonstreren via handson-oefeningen hoe je je gegevens kunt modelleren, beheren en openen in een live project We vergelijken en vergelijken graftedatabases met SQLbased-databases en andere NoSQL-databases en verduidelijken wanneer en waar het logisch is om elk van deze in uw infrastructuur te implementeren Neo4j-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Neo4j Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Relatieve, tabelgebaseerde databases zoals Oracle en MySQL zijn al lang de standaard voor het organiseren en opslaan van gegevens. Echter, de groeiende grootte en vloedheid van de gegevens hebben het moeilijk gemaakt voor deze traditionele systemen om efficiënt zeer complexe vragen op de gegevens uit te voeren. Stel je voor het vervangen van lijnen- en kolommen-gebaseerde gegevensopslag met object-gebaseerde gegevensopslag, waarbij entiteiten (bijvoorbeeld een persoon) kunnen worden opgeslagen als gegevensknoten, dan gemakkelijk te vragen op basis van hun brede, multi-lineaire relatie met andere knoten. En verbeeld deze verbindingen en hun gerelateerde objecten en eigenschappen met behulp van een compacte syntax, tot 20 keer lichtder dan SQL. Dit is wat grafische databases, zoals neo4j bieden. In deze instructeur geleide, live hands-on training, zullen we een live project instellen en de vaardigheden in de praktijk zetten om uw gegevens te modellen, te beheren en toegang te krijgen met behulp van neo4j. We contrasteren en vergelijken grafische databases met SQL-gebaseerde databases, evenals andere NoSQL databases en verduidelijken wanneer en waar het zinvol is om elk binnen uw infrastructuur te implementeren. Format van de cursus
    Grote nadruk op praktische praktijken. De meeste concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Neo4j AuraDB graph database to build cloud applications with high availability and zero administration. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing graph database applications with Neo4j AuraDB.
  • Understand the features, core concepts, and architecture of Neo4j AuraDB.
  • Learn how to build and scale graph database applications in the cloud.
  • Enhance cloud security with AuraDB's pre-configured authentication and encryption features.
  • Migrate existing Neo4j databases to AuraDB.

Last Updated:

Aankomende Neo4j cursussen

Weekend Neo4j cursus, Avond Neo4j training, Avond Neo4j opleiding Neo4j boot camp, Neo4j instructeur geleid, Weekend Neo4j training, Avond Neo4j cursus, Neo4j coaching, Neo4j instructeur, Neo4j trainer, Neo4j training cursus, Neo4j lessen, Neo4j on-site, Neo4j privé cursus, Neo4j een op een training, Neo4j op locatie, Weekend Neo4j opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions