CompTIA Training Courses

CompTIA Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live CompTIA-trainingscursussen bieden door middel van interactieve hands-on praktijk de achtergrondkennis en vaardigheden die u nodig heeft om u voor te bereiden op de CompTIA-certificeringsexamens en om een CompTIA Certified Professional te worden. CompTIA-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

CompTIA Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
CompTIA (The Computing Technology Industry Association) is de toonaangevende leverancier van leveranciersneutrale IT-certificeringen ter wereld. CompTIA Cloud Essentials+ is een certificering die is ontworpen voor individuen die de grondbeginselen van cloud computing en de zakelijke impact ervan willen begrijpen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals op beginnersniveau die zich willen voorbereiden op het CompTIA Cloud Essentials+ certificeringsexamen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de kernconcepten van cloud computing, inclusief servicemodellen, implementatiemodellen en belangrijke cloudkenmerken. Beoordeel de zakelijke impact van de overstap naar de cloud, inclusief kostenoverwegingen, juridische en nalevingskwesties en risicobeheer. Leer meer over virtualisatie, cloudservicebeheer, monitoring, noodherstel en bedrijfscontinuïteit in een cloudomgeving. Ontdek cloudbeheer, compliance, beveiliging en gegevensbeheer om een veilig en conform gebruik van cloudservices te garanderen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
CompTIA (The Computing Technology Industry Association) is de toonaangevende leverancier van leveranciersonafhankelijke IT-certificeringen ter wereld.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals op beginnersniveau die zich willen voorbereiden op het CompTIA A+ Core 2 certificeringsexamen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Krijg vaardigheid in het installeren, configureren en onderhouden van besturingssystemen, waaronder Windows, macOS en Linux. Identificeer en verminder beveiligingsbedreigingen en kwetsbaarheden in besturingssystemen en netwerken. Problemen met computersoftware en hardware oplossen en oplossen. Operationele procedures toepassen voor veiligheid, documentatie, communicatie, licenties en wijzigingsbeheer.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
CompTIA (The Computing Technology Industry Association) is de toonaangevende leverancier van leveranciersonafhankelijke IT-certificeringen ter wereld.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op IT-professionals op beginnersniveau die zich willen voorbereiden op het CompTIA Fundamentals+ certificeringsexamen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de basiscomponenten van computerapparatuur, inclusief werkstations en besturingssystemen. Ontwikkel vaardigheden in het effectief gebruiken van verschillende gegevenstypen en databases. Raak vertrouwd met essentiële hardwarecomponenten, apparaatinterfaces en randapparatuur. Leer netwerk- en beveiligingsconcepten om een veilige computeromgeving te garanderen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
35 hours
CompTIA A+ is de geprefereerde kwalificerende kwalificatie voor technische ondersteuning en operationele IT-rollen. CompTIA A+ gecertificeerde professionals zijn bewezen probleemoplossers. Ze ondersteunen de huidige kerntechnologieën, van beveiliging tot cloud tot gegevensbeheer en meer. CompTIA A+ is de industriestandaard voor het lanceren van IT-carrières in de digitale wereld van vandaag. Om de CompTIA A+-certificering te ontvangen, moet u slagen voor twee examens: Core 1 (220-1101) en Core 2 (220-1102)Vereist examen A+ Core 1 (220-1101) Aantal vragen: Maximaal 90 Soorten vragen: Meerkeuzevragen en prestatiegericht Duur van de toets: 90 minuten Slagingsscore 675 (op een schaal van 100-900)Aanbevolen ervaring: 12 maanden praktische ervaring in de functie van helpdeskondersteuningstechnicus, desktopondersteuningstechnicus of buitendiensttechnicusVereist examen A+ Core 2 (220-1102) Aantal vragen: Maximaal 90 Soorten vragen: Meerkeuzevragen en prestatiegericht Duur van de toets 90 minuten Slagingsscore 700 (op een schaal van 100-900)Aanbevolen ervaring: 12 maanden praktische ervaring in de functie van helpdeskondersteuningstechnicus, desktopondersteuningstechnicus of buitendiensttechnicus

Last Updated:

Upcoming CompTIA Courses

Weekend CompTIA cursus, Avond CompTIA training, Avond CompTIA opleiding CompTIA boot camp, CompTIA instructeur geleid, Weekend CompTIA training, Avond CompTIA cursus, CompTIA coaching, CompTIA instructeur, CompTIA trainer, CompTIA training cursus, CompTIA lessen, CompTIA on-site, CompTIA privé cursus, CompTIA een op een training, CompTIA op locatie, Weekend CompTIA opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions