CompTIA Training Courses

CompTIA Training Courses

Lokale instructeur geleid live CompTIA opleidingscursus in Nederland.

CompTIA Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Leren doelen In deze cursus zult u installeren, configureren, optimaliseren, problemen oplossen, repareren, upgraden en preventieve onderhoud uitvoeren op persoonlijke computers, digitale apparaten en besturingssystemen.
    U zult: Ondersteuning van besturingssystemen. Installeren en configureren van PC-systeemcomponenten en perifere apparaten. Installeren, configureren en problemen oplossen display en multimedia-apparaten. Installeren, configureren en problemen oplossen opslagapparaten. Installeren, configureren en problemen oplossen van interne systeemcomponenten. Installeren, configureren en onderhouden van besturingssystemen. Behoud en probleemoplossing van Microsoft Windows. Ontdek de concepten van netwerkinfrastructuur. Configureren en problemen oplossen van netwerkverbindingen. Gebruikers, werkstations en gedeelde middelen beheren. Toepassing van client virtualisering en cloud computing. Uitvoering van fysieke veiligheid. Veilige werkstations en gegevens. Problemen met de beveiliging van de werkstations. Ondersteuning en probleemoplossing laptops. Ondersteuning en probleemoplossing van mobiele apparaten. Installeer, installeer en probleemoplossen van afdrukapparaten. De uitvoering van operationele procedures.
35 hours
De CompTIA Network+ Certification zal aanzienlijk gunstig zijn voor beginnende computer ondersteunende professionals met een basiskennis van hardware, software en besturingssystemen en iedereen die hun kennis en begrip van netwerkconcepten wil vergroten en de nodige vaardigheden wil verwerven om zich voor te bereiden op een carrière in netwerk infrastructuur ondersteuning of netwerkbeheer.
35 hours
Vergelijk en contrast verschillende soorten sociale technieken.
    Gelet op een scenario, analyseer potentiële indicatoren om het type aanval te bepalen. Gelet op een scenario, analyseer potentiële indicatoren geassocieerd met applicatie en netwerk-aanvallen. Verduidelijk verschillende bedreigingsacteurs, vectoren en informatiebronnen. Verduidelijk de veiligheidsproblemen die verband houden met verschillende soorten kwetsbaarheden. Samenvatting van de technieken die worden gebruikt in beveiligingsbeoordelingen. Verduidelijk de technieken die worden gebruikt bij de penetratie-test. Verduidelijk het belang van beveiligingsconcepten in een bedrijfsomgeving. Samenvatting van virtualisatie en cloud computing concepten en authenticatie en autorisatie ontwerp concepten. Samenvatting van veilige applicatieontwikkeling, implementatie en automatisering concepten. Gelet op een scenario, implementeren cybersecurity resilience. Verduidelijk de veiligheidseffecten van ingebouwde en gespecialiseerde systemen. Verduidelijk het belang van fysieke veiligheidscontroles. Samenvatting van de basis van cryptografische concepten. Gelet op een scenario, implementeren ze veilige protocollen. Gelet op een scenario, implementeren host of applicatie beveiligingsoplossingen en veilige netwerkontwerpen. Met een scenario installeren en configureren draadloze beveiligingsinstellingen en implementeren veilige mobiele oplossingen. Gelet op een scenario, worden cybersecurity-oplossingen toegepast op de cloud. Gelet op een scenario, implementeren identiteit en account management controles en authenticatie en autorisatie oplossingen. Gelet op een scenario, wordt een openbare belangrijke infrastructuur geïmplementeerd. Gelet op een scenario, gebruik het juiste instrument om de organisatorische veiligheid te beoordelen. Samenvatting van het belang van beleidsmaatregelen, processen en procedures voor incidentreactie. Gelet op een incident, gebruik de juiste gegevensbronnen om een onderzoek te ondersteunen. Aangezien er een incident plaatsvindt, worden milieutechnieken of controles toegepast om een omgeving te waarborgen. Verduidelijk de belangrijkste aspecten van digitale forensica. Vergelijk en contrast verschillende soorten controles. het belang van de toepasselijke voorschriften, normen, of kaders die de organisatorische veiligheidspositie beïnvloeden. Verduidelijk het belang van beleidsmaatregelen voor organisatorische veiligheid. Samenvatting van risicomanagementprocessen en concepten. Vertel privacy en gevoelige gegevensconcepten met betrekking tot beveiliging.

Last Updated:

Aankomende CompTIA cursussen

Weekend CompTIA cursus, Avond CompTIA training, Avond CompTIA opleiding CompTIA boot camp, CompTIA instructeur geleid, Weekend CompTIA training, Avond CompTIA cursus, CompTIA coaching, CompTIA instructeur, CompTIA trainer, CompTIA training cursus, CompTIA lessen, CompTIA on-site, CompTIA privé cursus, CompTIA een op een training, CompTIA op locatie, Weekend CompTIA opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions