C++ Training Courses

C++ Training Courses

Lokale, geörganiseerde live C ++ -trainingen demonstreren door handson oefenen hoe applicaties met C ++ kunnen worden ontwikkeld C ++ training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

C++ Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
49 hours
Overview
Deep C ++ training om kwantitatieve methoden te modelleren en een enorm project voor de cursisten te introduceren om echte handson ervaring te hebben met C ++ voor Quants .
21 hours
Overview
Beschrijving De training legt in detail de mechanismen uit die ten grondslag liggen aan typische C / C ++ beveiligingsrelevante programmeerfouten - de veel voorkomende beveiligingskwetsbaarheden De grondoorzaken van de problemen worden uitgelegd aan de hand van een aantal eenvoudige broncode voorbeelden, die tegelijkertijd duidelijk maken hoe deze problemen in de praktijk kunnen worden gevonden en gecorrigeerd De echte kracht van de cursus ligt in talloze handsone-oefeningen, die de deelnemers helpen te begrijpen hoe gemakkelijk het is om deze kwetsbaarheden door de aanvallers te misbruiken De cursus geeft ook een overzicht van praktische beveiligingsmethoden die op verschillende niveaus kunnen worden toegepast (hardwarecomponenten, het besturingssysteem, programmeertalen, de compiler, de broncode of in productie) om het optreden van de verschillende bugs te voorkomen, om ze te detecteren tijdens de ontwikkeling en vóór marktintroductie, of om hun exploitatie tijdens de werking van het systeem te voorkomen Door oefeningen speciaal afgestemd op deze mitigatie-technieken kunnen deelnemers leren hoe eenvoudig - en bovendien goedkoop - het is om van verschillende beveiligingsproblemen af ​​te komen Deelnemers die deze cursus volgen, zullen Basisbegrippen van beveiliging, IT-beveiliging en veilige codering begrijpen Realiseer de ernstige gevolgen van onveilige buffermanagement Begrijp de architecturale beschermingstechnieken en hun zwakheden Meer informatie over typische coderingsfouten en hoe u ze kunt vermijden Blijf op de hoogte van recente kwetsbaarheden in verschillende platforms, kaders en bibliotheken Download bronnen en lees meer over veilige codeermethoden Publiek ontwikkelaars .
21 hours
Overview
Is C ++ geschikt voor embedded systemen zoals microcontrollers en realtimeoperatingsystemen? Moet objectorientedprogramming worden gebruikt in microcontrollers? Is C ++ te ver verwijderd van de hardware om efficiënt te zijn? Deze live training met instructeur beantwoordt deze vragen en demonstreert door middel van discussie en praktijk hoe C ++ kan worden gebruikt om embedded systemen te ontwikkelen met code die nauwkeurig, leesbaar en efficiënt is Deelnemers zetten theorie in de praktijk door het creëren van een voorbeeld ingesloten toepassing in C ++ Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de principes van objectoriented modeling, embedded software programming en realtime programming Produce code voor embedded systemen die klein, snel en veilig is Vermijd code-zwelling van sjablonen, uitzonderingen en andere taalfuncties Begrijp de problemen met betrekking tot het gebruik van C ++ in veiligheidskritische en realtime systemen Debug een C ++ -programma op een doelapparaat Publiek ontwikkelaars ontwerpers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Dit is een tweedaagse cursus gericht op C ++ programmeurs die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de nieuwe C ++ 11-standaard in hun branche Het is met name handig voor ontwikkelaars van financiële applicaties die alle nieuwe functies met codeervoorbeelden in het lab uitvoeren .
7 hours
Overview
C ++ 17 (C ++ 17) is de nieuwste versie van de C ++ programmeertaal Het voegt verschillende nieuwe 'grote' taalfuncties toe om programmeurs te helpen eenvoudiger, schoner en expressievere code te schrijven In deze live training met instructeur leren deelnemers over de belangrijkste nieuwe functies van C ++ 17 tijdens het maken van een voorbeeld van een C ++ -toepassing Casestudy's en interactieve discussies worden gecombineerd met handson-oefeningen om aan te tonen hoe je maximaal voordeel kunt halen uit C ++ 17 Aan het einde van deze cursus hebben deelnemers de kennis en ervaring om optimaal gebruik te maken van C ++ 17 om helderder te schrijven, eenvoudigere C ++ -code van hogere kwaliteit Publiek Intermediaire C ++ -ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
This training intends to introduce C++ as the common extension of C when applying object-oriented embedded system development. Since C++ encloses C, this training takes us from C to C++ in a natural way, and looks under the hood of how C++ is implemented. This is especially valuable to comprehend when applying C++ in an embedded resource limited environment. The C++ standard has recently been undergoing a major revision, a.k.a. as C++11, and a new one is on its way, C++14. This course addresses subjects brought in with these revisions that are especially useful like high performance memory management, concurrency making use of a multicore environment, and bare-metal close to the hardware programming.

GOAL/BENEFITS

The major objective of this class is that you shall be able to use C++ in a “correct way”.

- Introduce C++ as an object oriented language alternative in an embedded system context
- Show the similarities ‑ and differences ‑ with the C language
- Comprehend different memory management strategies – especially the move semantics introduced with C++11
- Look under the hood and understand what different paradigms in C++ leads to in machine code
- Use templates to achieve type safe high order abstractions for bare-metal close to the hardware programming – memory mapped I/O as well as interrupts – especially the variadic templates introduced with C++11
- Provide some useful design patterns especially applicable in an embedded context
- A few exercises in order to practice some concepts

AUDIENCE/PARTICIPANTS

This training is aimed C++- programmers who intend to start using C++ in an embedded system context.

PREVIOUS KNOWLEDGE

The course requires basic knowledge in C++ programming, corresponding to our trainings ”C++ – Level 1” and ”C++ Level 2 – Introducing C++11”.

PRACTICAL EXERCISES

During the training you will practice the presented concepts in a number of exercises. We will use the open and free integrated development environment from Eclipse
14 hours
Overview
Dit is een gespecialiseerde HMI Development-cursus die is ontworpen voor automobielprofessionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van een geavanceerd infotainmentsysteem voor de automobielindustrie.
35 hours
Overview
Dit is een geavanceerde C ++ -training gericht op objectoriented (OO) softwareontwikkeling en -ontwerp met de C ++ programmeertaal .
7 hours
Overview
In deze cursus leren deelnemers C ++ concepten en programmeervaardigheden .
35 hours
Overview
De cursus presenteert een uitgebreide object-georiënteerde taal C ++ en het gebruik van eenvoudige voorbeelden. Dit zijn de standaard mechanismen en bibliotheek
21 hours
Overview
Unreal Engine is een toonaangevende suite van Game Development tools voor het maken van 3D-games. Het is gebruikt voor de ontwikkeling van veel van vandaag & #39; s games en Series, waaronder Borderlands, Gears of War, BioShock, en Mass effect.

Dit instructeur-LED, live training dekt de fundamenten van de game-ontwikkeling met Unreal Engine 4, terwijl het geven deelnemers de kans om hun eigen monster spel te maken.

formaat van de cursus

- discussie + een sterke nadruk op hands-on ontwerp en ontwikkeling. Occasionele quizzen om vooruitgang en begrip te meten. Veel van de instructeur feedback en engagement.
Weekend C++ cursus, Avond C++ training, Avond C++ opleiding C++ boot camp, C++ instructeur geleid, Weekend C++ training, Avond C++ cursus, C++ coaching, C++ instructeur, C++ trainer, C++ training cursus, C++ lessen, C++ on-site, C++ privé cursus, C++ een op een training, C++ op locatie, Weekend C++ opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!