Augmented Reality (AR) Training Courses

Augmented Reality (AR) Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Augmented Reality (AR)-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en hands-on de grondbeginselen en geavanceerde onderwerpen van AR. AR-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

AR Subcategories

Augmented Reality (AR) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Augmented Reality (AR) is een verbeterde versie van de werkelijkheid die digitale informatie met objecten in het echte woord integreert en waarde toevoegt aan de interactie van de gebruiker met de echte omgevingen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van Augmented Reality (AR) -technologieën en de belangrijkste AR-producten wanneer ze door de creatie van mobiele AR-toepassingen gaan Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwikkel AR mobiele applicaties Pas beeldherkenning en objecttracking toe Gebruik geolocatiefunctionaliteit Begrijp het ARAF-formaat voor AR-inhoud Publiek ondernemers Contentproducenten, journalisten of docenten Web ontwerpers App-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele, door de computer gegenereerde elementen te combineren met de fysieke, realistische omgeving. De acceptatie van AR kende een groei in verschillende industrieën. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Augmented Reality Android applicaties kunnen bouwen voor verschillende zakelijke en industriële applicaties. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van AR
 • Installeer en configureer essentiële frameworks en tools voor het bouwen van AR-applicaties zoals Vuforia en Unity
 • Bouw een AR Android applicatie die door de computer gegenereerde gegevens over live real-world gegevens heen legt
 • Problemen met een Android applicatie Augmented Reality oplossen, testen en implementeren
Publiek
 • ontwikkelaars
 • ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
ARKit is een nieuw framework voor het creëren van Augmented Reality (AR) -ervaringen voor iPhone en iPad Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een augmented reality-app (AR) voor iPhone en iPad kunnen ontwikkelen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Meng 2D of 3D digitale objecten en informatie met de realworld-omgeving Neem apps voorbij het scherm, zodat ze kunnen communiceren met de echte wereld Gebruik ARKit's mogelijkheden voor positionele tracking en scènebegrip Integreer ARKit met SceneKit en SpriteKit Besturing renderen met Metal 2 Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele computergenereerde elementen te mengen met de fysieke werkelijke omgeving. De adoptie van AR heeft een groei in verschillende industrieën gezien. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te bouwen Augmented Reality-applicaties op apparaten die de Windows-platform voor verschillende zakelijke en industrie-applicaties uitvoeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van AR Installeren en configureren van essentiële kaders and tools (Vuforia SDK, Unity game engine, enz.) voor het bouwen van AR-toepassingen op Windows Bouw een AR-applicatie die computergenereerde gegevens overleeft over live real-world gegevens Problemen oplossen, testen en implementeren van een Augmented Reality-apps op Windows
Het publiek
  Ontwikkelaars Ingenieurs
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Internet of Things (IoT) is een opkomend technologiedomein dat fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos verbindt voor remote sensing en controle. Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele, door de computer gegenereerde elementen te combineren met de fysieke, realistische omgeving. AR stelt bedrijven in staat om gebruikers een realtime en real-world overzicht van informatie te bieden. Dit zijn twee technologieën die een snel groeiende acceptatiegraad hebben gezien in meerdere industrieën. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van IoT en AR en passen deze lessen toe op de activiteiten en strategieën van hun organisatie. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van IoT en AR
 • Ontdek hoe IoT- en AR-technologieën werken
 • Begrijp hoe IoT- en AR-technologieën kunnen worden toegepast op de bedrijfsstrategie
 • Neem weloverwogen zakelijke beslissingen over IoT en AR
Publiek
 • managers
 • ondernemers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Dit is een algemene inleiding tot AR en kan worden gevolgd door een meer diepgaande en gerichte 2-daagse cursus.
7 hours
Artoolkit is een opensource-trackingbibliotheek voor het maken van Augmented Reality (AR) -toepassingen Het ondersteunt Windows, Linux, Mac, Android en iOS In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een augmented reality mobiele applicatie kunnen bouwen met Artoolkit Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Ontwikkel een mobiele applicatie die virtuele beelden overlapt met de echte wereld Preprocess video om verlichting aan te passen en problemen op te lossen Integreer ARToolkit met tools en functionaliteit van derden, waaronder OpenCV, Unity, OpenSceneGraph en de GPS-, kompas- en camerakalibratieprogramma's van het mobiele apparaat Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie De mobiele applicatie ontwikkeld in deze cursus kan gericht zijn op Android en / of iOS Neemt u alstublieft contact met ons op om uw voorkeur aan te vragen .
14 hours
ARCore is Google’s development platform for creating augmented reality apps for mobile devices. It features motion tracking and environment sensors that transform physical worlds into realistic virtual simulations. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use ARCore to build and enhance augmented reality apps, integrating virtual content into the real world. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing ARCore apps.
 • Understand the UX design guidelines to create realistic virtual experiences for mobile apps.
 • Run immersive simulations to test AR apps performance.
 • Enhance existing mobile apps by optimizing the ARCore features.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Upcoming AR (Augmented Reality) Courses

Weekend AR (Augmented Reality) cursus, Avond AR training, Avond AR opleiding Augmented Reality (AR) boot camp, AR (Augmented Reality) instructeur geleid, Weekend Augmented Reality training, Avond AR cursus, Augmented Reality (AR) coaching, AR instructeur, Augmented Reality (AR) trainer, Augmented Reality training cursus, Augmented Reality (AR) lessen, Augmented Reality (AR) on-site, Augmented Reality (AR) privé cursus, Augmented Reality een op een training, AR op locatie, Weekend Augmented Reality (AR) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions