Visual Studio Training Courses

Visual Studio Training Courses

Lokale, instructieve live MS Visual Studio-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe je krachtige, hoogpresterende applicaties met Visual Studio kunt ontwikkelen Visual Studio-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Visual Studio Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
35 hours
Overview
C# is een efficiënte, objectgeoriënteerde taal voor het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft .NET platform.

Deze instructeur-geleide, live training introduceert geavanceerde functies van C# en onderzoekt het gebruik ervan als programmeertaal voor desktoptoepassingen en als webprogrammeertaal voor het oplossen van echte problemen.

Programming en -beginselen worden gedemonstreerd en geoefend door praktische oefeningen en walk-throughs in de klas.

Indeling van de cursus

- Geavanceerde principes van C# worden besproken terwijl deelnemers door het maken van een real-world applicatie stappen.
14 hours
Overview
Gedecentraliseerde applicaties of dApps zijn applicaties die draaien op de blockchain.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen ontwikkelen met behulp van Microsoft Visual Studio terwijl ze dApps bouwen met behulp van twee integratiemethoden met Visual Studio .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps)
- Begrijp de verschillen tussen typische ASP.NET-toepassingen en dApps
- Leer hoe u met slimme contracten werkt
- Bouw dApps met Microsoft Visual Studio , BlockApps en Solidity
- Bouw dApps met Microsoft Visual Studio , Microsoft Azure en BlockApps STRATO

Publiek

- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Cursusoverzicht

C# 6 is nieuw in Visual Studio en is de nieuwste evolutie van de primaire programmeertaal van Microsoft. Deze cursus behandelt de nieuwste taalfuncties in C# 6 en het .NET-platform. U krijgt een diep en breed begrip van C# als programmeertaal en krijgt meer vertrouwen om de rijkdom van de .NET Framework-bibliotheek te verkennen, inclusief asynchrone programmering, LINQ en EF.

Wat je leert

- Essentiële C# -syntaxis
- Objectgeoriënteerde ontwerpen implementeren in C#
- Generieken, verzamelklassen en uitzonderingen gebruiken
- Wat is nieuw in C# 6 en .NET 2015
- LINQ en EF gebruiken
- Inleiding tot asynchroon programmeren
- Overzicht van MVC6
28 hours
Overview
ASP.NET MVC 6 is new in Visual Studio 2015, and is the latest evolution of Microsoft’s web development stack. This course covers the latest APIs and development techniques for creating dynamic, modular, and testable web sites. We’ll explore the new features available in MVC6 and show how to get the best out of the latest toolset and integration possibilities.

What you’ll learn

- Understand MVC architecture principles and benefits
- Creating views, view components, and tag helpers
- Using ASP.NET dependency injection
- Creating RESTful services using Web API
- Getting the best out of GruntJS, NPM, and Bower integration
- Creating Single Page Applications (SPAs)
14 hours
Overview
Unit-testen is een testaanpak die individuele eenheden van broncode test door zijn eigenschappen aan te passen of een gebeurtenis op gang te brengen om te bevestigen of de uitkomst is zoals verwacht In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze eenheidstests moeten schrijven en uitvoeren tegen eenNet-voorbeeldtoepassing met C # en Visual Studio Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik testraamwerken zoals NUnit en xUnitnet om eenheidstestcode te maken en te beheren Definieer en implementeer een bredere testgestuurde ontwikkelbenadering van testen Pas het testraamwerk aan om de testdekking voor een toepassing uit te breiden Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Microsoft Visual Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) is een multi-paradigma, objectgeoriënteerde programmeertaal die is geïmplementeerd in het .NET Framework.
28 hours
Overview
Leren hoe Microsoft Visual Studio als een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) met behulp van VB.NET (Visual Basic .NET) Programming een multi-paradigma, objectgeoriënteerde programmeertaal die samen op het 4.7.2 .NET Framework wordt geïmplementeerd
Weekend Visual Studio cursus, Avond Visual Studio training, Avond Visual Studio opleiding Visual Studio boot camp, Visual Studio instructeur geleid, Weekend Visual Studio training, Avond Visual Studio cursus, Visual Studio coaching, Visual Studio instructeur, Visual Studio trainer, Visual Studio training cursus, Visual Studio lessen, Visual Studio on-site, Visual Studio privé cursus, Visual Studio een op een training, Visual Studio op locatie, Weekend Visual Studio opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions