Visual Studio Training Courses

Visual Studio Training Courses

Lokale, instructieve live MS Visual Studio-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe je krachtige, hoogpresterende applicaties met Visual Studio kunt ontwikkelen Visual Studio-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Visual Studio Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Visual Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) van Microsoft die een omgeving biedt voor het maken van moderne platformonafhankelijke applicaties.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op beginnende tot halfgevorderde ontwikkelaars die applicaties willen ontwikkelen met Visual Studio.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Maak efficiënt gebruik van Visual Studio 2022-functies. Uitvoeren en beheren van unittests. Foutopsporing in applicaties en werken met code in externe opslagplaatsen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
21 hours
Microsoft Visual Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) is een multi-paradigma, objectgeoriënteerde programmeertaal die is geïmplementeerd in het .NET Framework.
21 hours
Deze cursus is verdeeld in 3 hoofdafdelingen en bestaat uit een mengsel presentaties en praktische oefeningen.
  VB.NET Taal in Visual Studio 2012 VB.NET Object oriëntatie VB.NET en SQL Server 2012
35 hours
C# is een efficiënte, objectgeoriënteerde taal voor het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft .NET platform. Deze instructeur-geleide, live training introduceert geavanceerde functies van C# en onderzoekt het gebruik ervan als programmeertaal voor desktoptoepassingen en als webprogrammeertaal voor het oplossen van echte problemen. Programming en -beginselen worden gedemonstreerd en geoefend door praktische oefeningen en walk-throughs in de klas.
  Indeling van de cursus
  • Geavanceerde principes van C# worden besproken terwijl deelnemers door het maken van een real-world applicatie stappen.
  14 hours
  Unit-testen is een testaanpak die individuele eenheden van broncode test door zijn eigenschappen aan te passen of een gebeurtenis op gang te brengen om te bevestigen of de uitkomst is zoals verwacht In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze eenheidstests moeten schrijven en uitvoeren tegen eenNet-voorbeeldtoepassing met C # en Visual Studio Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik testraamwerken zoals NUnit en xUnitnet om eenheidstestcode te maken en te beheren Definieer en implementeer een bredere testgestuurde ontwikkelbenadering van testen Pas het testraamwerk aan om de testdekking voor een toepassing uit te breiden Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  14 hours
  Decentrale applicaties of dApps zijn applicaties die op de blockchain draaien.In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen ontwikkelen met behulp van Microsoft Visual Studio terwijl ze dApps bouwen met behulp van twee integratiemethoden met Visual Studio.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   Begrijp de grondbeginselen van het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) Begrijp de verschillen tussen typische ASP.NET-applicaties en dApps Leer hoe u met slimme contracten kunt werken Bouw dApps met Microsoft Visual Studio, BlockApps en Solidity Bouw dApps met Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure en BlockApps STRATO
  Publiek
   ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
   Deels hoorcollege, deels bespreking, oefeningen en intensief hands-on oefenen
  28 hours
  Cursusoverzicht C# 6 is nieuw in Visual Studio en is de nieuwste evolutie van de primaire programmeertaal van Microsoft. Deze cursus behandelt de nieuwste taalfuncties in C# 6 en het .NET-platform. U krijgt een diep en breed begrip van C# als programmeertaal en krijgt meer vertrouwen om de rijkdom van de .NET Framework-bibliotheek te verkennen, inclusief asynchrone programmering, LINQ en EF. Wat je leert
  • Essentiële C# -syntaxis
  • Objectgeoriënteerde ontwerpen implementeren in C#
  • Generieken, verzamelklassen en uitzonderingen gebruiken
  • Wat is nieuw in C# 6 en .NET 2015
  • LINQ en EF gebruiken
  • Inleiding tot asynchroon programmeren
  • Overzicht van MVC6
  28 hours
  ASP.NET MVC 6 is new in Visual Studio 2015, and is the latest evolution of Microsoft’s web development stack. This course covers the latest APIs and development techniques for creating dynamic, modular, and testable web sites. We’ll explore the new features available in MVC6 and show how to get the best out of the latest toolset and integration possibilities. What you’ll learn
  • Understand MVC architecture principles and benefits
  • Creating views, view components, and tag helpers
  • Using ASP.NET dependency injection
  • Creating RESTful services using Web API
  • Getting the best out of GruntJS, NPM, and Bower integration
  • Creating Single Page Applications (SPAs)
  28 hours
  Leren hoe Microsoft Visual Studio als een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) met behulp van VB.NET (Visual Basic .NET) Programming een multi-paradigma, objectgeoriënteerde programmeertaal die samen op het 4.7.2 .NET Framework wordt geïmplementeerd

  Last Updated:

  Aankomende Visual Studio cursussen

  Weekend Visual Studio cursus, Avond Visual Studio training, Avond Visual Studio opleiding Visual Studio boot camp, Visual Studio instructeur geleid, Weekend Visual Studio training, Avond Visual Studio cursus, Visual Studio coaching, Visual Studio instructeur, Visual Studio trainer, Visual Studio training cursus, Visual Studio lessen, Visual Studio on-site, Visual Studio privé cursus, Visual Studio een op een training, Visual Studio op locatie, Weekend Visual Studio opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions