Svelte Training Courses

Svelte Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Svelte.js-trainingen demonstreren door interactieve hands-on praktijk hoe frontend-applicaties en gebruikersinterfaces met Svelte.js te creëren. Svelte.js training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand". Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd bij de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Svelte Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Svelte.js is een JavaScript compiler voor het genereren van efficiënte code die de client run-time prestaties verbetert. Met Svelte.js kunnen gebruikers frontend applicaties en gebruikersinterfaces maken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars die Svelte.js willen gebruiken voor frontendontwikkeling. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkel frontend applicaties en gebruikersinterfaces met Sveltes.js. Pre-render een web applicatie op een server om SEO te verbeteren. Gebruik Svelete.js als een alternatief voor React.js, Angular en Vue.js.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Svelte is een compiler voor het bouwen van gebruikersinterfaces. Het verschilt van kaders zoals React en Vue in dat het een applicatiecode converteert in JavaScript op de bouwtijd, in plaats van het interpreteren op de looptijd. Het maakt geen gebruik van een virtuele DOM. Deze instructeur geleide, live training (Remote of Onsite) is gericht op ontwikkelaars die Svelte willen gebruiken om web-applicaties te ontwikkelen die sneller zijn dan React applicaties en gemakkelijker te bouwen zijn. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begin met het schrijven van een web app snel en met een minimale overhead. Schrijf web-apps die de staat beheren zonder te vertrouwen op externe afhankelijkheden of plugins. Gebruik functies zoals scope styling om de behoefte aan extra uitbreidingen en aangepaste syntax voor CSS te elimineren. Bouw afzonderlijke Svelte componenten en integreren ze in de codebase van een bestaande React project.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Svelte cursussen

Weekend Svelte cursus, Avond Svelte training, Avond Svelte opleiding Svelte boot camp, Svelte instructeur geleid, Weekend Svelte training, Avond Svelte cursus, Svelte coaching, Svelte instructeur, Svelte trainer, Svelte training cursus, Svelte lessen, Svelte on-site, Svelte privé cursus, Svelte een op een training, Svelte op locatie, Weekend Svelte opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions