SQL Training Courses

SQL Training Courses

Lokale, instructieve live SQL-cursussen (Structured Query Language) demonstreren via handson de nodige vaardigheden om gegevens uit elke database te extraheren en analyseren en rapporten te maken, en hoe u geavanceerde query's kunt maken en gegevens, tabellen, weergaven en indexen kunt toevoegen, bijwerken en verwijderen SQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

SQL Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
sqlfunSQL Fundamentals14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt generieke ANSI-SQL. Het kan in elke database worden gebruikt, inclusief Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL en andere relationele databases.
osqlintOracle SQL Intermediate14 uurPubliek

Allen die hun basisvaardigheden in Oracle SQL willen verbeteren en ook reeds opgedane kennis systematiseren.

Formaat van de cursus

25% hoorcolleges, 75% labs
teraintroTeradata Fundamentals21 uurTeradata is een van de populaire relationele databasebeheersystemen Het is voornamelijk geschikt voor het bouwen van grootschalige data warehousing-applicaties Teradata bereikt dit door het concept van parallellisme Deze cursus introduceert de afgevaardigden bij Teradata .
DM7Getting Started with DM721 uurPubliek Beginner of tussenliggende database-ontwikkelaars Beginnende of tussentijdse databasebeheerders programmeurs Formaat van de cursus Veel nadruk op handson oefenen De meeste concepten worden geleerd door middel van voorbeelden, oefeningen en handson-ontwikkeling .
ADSQLSQL Advanced14 uurStudenten leren geavanceerde query's en hoe ze gegevens, tabellen, weergaven en indexen kunnen toevoegen, bijwerken en verwijderen .
mssql2016MS SQL Server 201614 uurAls kern van het Microsoft-gegevensplatform is SQL Server een toonaangevend operationeel databasebeheersysteem .
hivehiveqlData Analysis with Hive/HiveQL7 uurDeze cursus behandelt het gebruik van Hive SQL language (AKA: Hive HQL, SQL op Hive, HiveQL) voor mensen die gegevens uit Hive halen .
SQL100T-SQL Fundamentals with SQL Server Training Course14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die basisvaardigheden willen verwerven om met SQL Server-databases om te gaan. Cursus helpt de leden om te leren:

- Hoe te werken met SQL Server en SQL Server Management Studio.
- Betekenis van databases, SQL en RDBMS etc.
- Hoe tabellen te maken, gebruik DDL, DML en DAL.
- Welke zijn de verschillende RDBMS-pakketten op de markt en hoe ze met elkaar kunnen worden vergeleken.
- Een inleiding tot NoSQL en hoe deze organisaties zijn, veranderen in hybride databases.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 uurDeze 5-daagse cursus laat zien hoe u Oracle SQL kunt gebruiken voor databaseontwikkeling en databasebeheer.
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 uurHet doel van de cursus is om deelnemers in staat te stellen een beheersing te krijgen van hoe te werken met de SQL-taal in Oracle-database voor gegevensextractie op intermediair niveau.
68403Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS)28 uur
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 uurHet doel van deze cursus is om een ​​duidelijk begrip te bieden van het gebruik van SQL voor verschillende databases (Oracle, SQL Server, MS Access) Inzicht in analytische functies en de De manier waarop verschillende tabellen in een database kunnen worden toegevoegd, helpt afgevaardigden om de gegevensanalyse te verplaatsen bewerkingen naar de databasekant, in plaats van dit in de MS Excel-toepassing te doen Dit kan ook hulp bij het maken van een IT-systeem, waarbij elke relationele database wordt gebruikt .
sqlmysqladvSQL Advanced in MySQL7 uurDeze cursus is gemaakt voor mensen die al bekend zijn met SQL. De cursus introduceert je in geheimen die alle SQL-databases gemeen hebben, evenals MySQL-specifieke syntaxis, functies en functies.
sqlmysqlSQL in MySQL14 uur- Hoe een vraag opstellen?
- Welke kansen heeft de SQL in een MySQL-database?
- Wat is een relationele database?
- Wat is de structuur en SQL-opdrachten?
transsqladvTransact SQL Advanced7 uurDeelnemers krijgen inzicht in enkele van de meer geavanceerde functies van Transact SQL en kunnen elk van de volgende dingen doen: Gebruik query's om complexe resultatensets te retourneren Beheer databaseobjecten om de queryprestaties te ondersteunen Stem zoekopdrachten af ​​om efficiënter te werken Deze cursus is voor iedereen die momenteel Transact SQL gebruikt om gegevens uit een Microsoft SQL Server-database te extraheren en zijn kennis wil uitbreiden, met name op het gebied van data-analyse en het verbeteren van de query-snelheid .
transsqlbasTransact SQL Basic14 uurAfgevaardigden krijgen inzicht in de basisprincipes van Structured Query Language en kunnen elk van de volgende dingen doen: Maak query's om gegevens uit een SQL Server-database te extraheren en te filteren Maak samengevatte resultaten Wijzig, ontleen en formatteer gegevens om aan de vereiste uitvoer te voldoen Gegevens wijzigen en databasecomponenten en -definities onderhouden Deze cursus is voor iedereen die informatie nodig heeft uit een Microsoft SQL Server-database Het is geschikt voor systeemontwikkelaars of mensen uit andere gebieden die SQL moeten gebruiken om gegevens te extraheren en te analyseren .
pgsqladmPostgreSQL Administration and Development28 uurThis course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
mariadbadminMariaDB Database Administration14 uurDe MariaDB Administration-training is bedoeld voor iedereen die de MariaDB-databaseserver wil beheren Het is een uitgebreide cursus die alle taken van de beheerder omvat De cursus legt uit hoe MariaDB Database werkt, welke hulpmiddelen beschikbaar zijn, hoe we deze kunnen gebruiken, hoe we de MariaDB Database Server kunnen beveiligen en configureren Tijdens de training leert u hoe u gebruikersaccounts kunt beheren en hoe het MariaDB Access Privilege System werkt U leert ook hoe u uw database onderhoudt, een back-up maakt en uw databases herstelt en crash-herstel uitvoert .
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 uurDeze driedaagse cursus geeft een inleiding tot SQL Developer, SQL * Plus en SQL, de gestructureerde querytaal die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een relationele database en bevat de nieuwe functies van de nieuwste versie van ORACLE. De geleerde principes kunnen ook worden toegepast op databases die uiteenlopen van Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix en DB2.

De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van colleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn er minimaal 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken.

Volledige cursusnotities worden verstrekt, samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL-bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij toegang tot een ORACLE-database.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 uurDeze driedaagse cursus geeft een inleiding tot ORACLE PL / SQL, een omgeving voor applicatieontwikkeling die het schrijven van opgeslagen procedures, functies en triggers mogelijk maakt met behulp van zowel SQL- als PL / SQL-opdrachten.

De cursus heeft de vorm van een workshop, met een mix van colleges, werkvoorbeelden en praktische oefeningen. Hoewel de inhoud kan worden aangepast, zijn er minimaal 2 dagen nodig om de kernelementen te dekken.

Volledige cursusnotities worden verstrekt, samen met voorbeelddatabasebestanden, bijvoorbeeld SQL-bestanden en gratis softwaretools voor gebruik bij toegang tot een ORACLE-database.
sqlmsaSQL in Microsoft Access14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die de benodigde vaardigheden willen opdoen om data te extraheren en te analyseren met behulp van Microsoft Access. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen SQL dialecten (Oracle, T-SQL, ANSI)
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt het Microsoft Access dialect van SQL.
sqlsqlsvrSQL in SQL Server14 uurDeze SQL-training is bedoeld voor mensen die de nodige vaardigheden willen opdoen om gegevens uit elke database te extraheren en te analyseren en rapporten te maken. Cursisten leren:

- hoe SQL-query's te schrijven
- welke relationele databases zijn en hoe we ze kunnen gebruiken
- wat zijn relaties en hoe ze te maken
- de structuur van gegevens
- verschillen tussen T-SQL en andere dialecten
- praktische vaardigheden voor het schrijven van vragen

Deze SQL-cursus behandelt het Microsoft T-SQL dialect. Als u geïnteresseerd bent in generieke SQL, raadpleegt u de cursus SQL Fundamentals.
advsqlptAdvanced SQL, Stored Procedures and Triggers for Microsoft SQL Server14 uurHet doel van deze cursus is om een ​​duidelijk inzicht te verschaffen in het geavanceerde gebruik van (SQL) voor Microsoft SQL Server en het geavanceerde gebruik van Transact-SQL. Voor een meer diepgaande verslaggeving van de onderwerpen kan deze cursus worden uitgevoerd als een driedaagse cursus.
osqladvOracle SQL Advanced14 uurluisteraars

Deze cursus is bedoeld voor mensen die de geavanceerde functies van SQL in Oracle willen gebruiken

De cursus beantwoordt de vragen

- Hoe geavanceerde vragen op te stellen?
- Hoe geavanceerde rapporten maken?
osqlbgnOracle SQL for beginners21 uurluisteraars

Deze training is bedoeld voor mensen die beginnen te werken met de SQL-taal in de Oracle-database

Het cursusantwoord voor vragen:

- Hoe een vraag opstellen?
- Welke mogelijkheden hebben SQL?
- Wat is een relationele database?
- Wat is de structuur en SQL-opdrachten

Aankomende SQL cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Getting Started with DM7 - Amsterdamma, 2019-01-14 09:303465EUR / 4865EUR
Getting Started with DM7 - Den Haag Centraal Stationma, 2019-01-14 09:303465EUR / 5915EUR
Getting Started with DM7 - Maastricht City Centredi, 2019-01-22 09:303465EUR / 6035EUR
Getting Started with DM7 - Nieuwegeinwo, 2019-01-23 09:303465EUR / 5360EUR
Getting Started with DM7 - Groningen Martiniwo, 2019-01-23 09:303465EUR / 4745EUR
Weekend SQL cursus, Avond SQL training, Avond SQL opleiding SQL boot camp, SQL instructeur geleid, Weekend SQL training, Avond SQL cursus, SQL coaching, SQL instructeur, SQL trainer, SQL training cursus, SQL lessen, SQL on-site, SQL privé cursus, SQL een op een training, SQL op locatie, Weekend SQL opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Linux LPI LPIC-1 Exam 101 PreparationEvoluon Eindhovenwo, 2018-12-19 09:302287EUR / 3687EUR
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!