Spring Cloud Training Courses

Spring Cloud Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Spring Cloud-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Spring Cloud en gerelateerde Spring-technologieën kunnen worden gebruikt om snel cloud-schaal, cloud-ready microservices te ontwikkelen. Spring Cloud-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Spring Cloud Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Spring Cloud is een platform voor het bouwen van op Java gebaseerde gedistribueerde systemen en microservices. Het bouwen van complexe bedrijfstoepassingen is een uitdaging. Elke wijziging aan een deel van de systemen kan ertoe leiden dat het ontwerp van het hele systeem moet worden gewijzigd. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze verschillende technologieën en benaderingen kunnen evalueren voor het ontwerpen van een op services gebaseerde systeemarchitectuur. De training begint met een bespreking en vergelijking van monolithische systemen en service-architecturen en gaat vervolgens dieper in op de details van microservice-architectuur. Deelnemers krijgen de kans om hun kennis in de praktijk te brengen terwijl ze een aantal proof-of-concept microservices maken en implementeren die zijn gebouwd met Spring Cloud , Spring Boot en Docker . Ten slotte worden de relevante infrastructuurbouwstenen onderzocht om deelnemers te helpen bij het bepalen van de meest geschikte tools en benaderingen om te gebruiken voor verschillende organisatorische vereisten. Aan het einde van deze training hebben deelnemers een goed begrip van Service-Oriented Architecture (SOA) en Microservice Architecture, evenals praktische ervaring met Spring Cloud en gerelateerde Spring-technologieën voor het snel ontwikkelen van hun eigen cloud-schaal, cloud-ready microservices.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  21 hours
  Spring Cloud is een open-source lichtgewicht microservices-framework voor het bouwen van Java applicaties voor de cloud. Docker is een open-sourceplatform voor het bouwen, verzenden en uitvoeren van applicaties in containers. Docker leent zich goed voor het creëren van microservice-applicaties. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van het bouwen van microservices met behulp van Spring Cloud en Docker . Kennis van deelnemers wordt op de proef gesteld door middel van oefeningen en de stapsgewijze ontwikkeling van voorbeeld microservices. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Begrijp de basisprincipes van microservices.
  • Gebruik Docker om containers te bouwen voor microservicetoepassingen.
  • Bouw en gebruik gecontaineriseerde microservices met Spring Cloud en Docker .
  • Integreer microservices met detectieservices en de Spring Cloud API Gateway.
  • Gebruik Docker Compose voor end-to-end integratietests.
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  14 hours
  Spring Cloud bouwt op Spring Boot om de ontwikkeling van gedistribueerde systemen en microservices mogelijk te maken. In deze instructeur geleide, live training beginnen we met een discussie over microservice architectuur. De kennis van de deelnemer wordt getest door middel van oefeningen en de stap voor stap ontwikkeling van samengestelde microservices. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers een stevige kennis hebben van hoe Spring Cloud en gerelateerde Spring-technologieën te gebruiken om hun eigen cloud-scale, cloud-ready microservices snel te ontwikkelen. Format van de cursus
   Grote nadruk op praktische praktijken. De meeste concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  21 hours
  Spring Cloud is een microservices-framework voor het bouwen van Java applicaties voor de cloud. Deze microservices worden vaak uitgevoerd als Docker containers in een Kubernetes cluster. Andere componenten omvatten berichtenmakelaars zoals Kafka om communicatie tussen services mogelijk te maken en databases zoals Redis om applicatiegegevens op te slaan en te bufferen. Deze leiding van een instructeur, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen de traditionele architectuur te vormen tot een zeer gelijktijdige microservices-gebaseerde architectuur met behulp van Spring Cloud , Kafka, Docker , Kubernetes en Redis . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Zet de nodige ontwikkelomgeving op voor het bouwen van microservices.
  • Ontwerp en implementeer een zeer gelijktijdig ecosysteem van microservices met behulp van Spring Cloud , Kafka, Redis , Docker en Kubernetes .
  • Transformeer monolithische en SOA-services naar op microservice gebaseerde architectuur.
  • Gebruik een DevOps aanpak voor het ontwikkelen, testen en vrijgeven van software.
  • Zorg voor hoge concurrency tussen microservices in productie.
  • Volg microservices en implementeer herstelstrategieën.
  • Voer afstemming van prestaties uit.
  • Meer informatie over toekomstige trends in de architectuur van microservices.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  21 hours
  Spring Cloud is een opensource lichtgewicht microservices-framework voor het bouwen van Java-applicaties voor de cloud Netflix OSS is een set frameworks en bibliotheken voor het ontwikkelen van microservices Spring Cloud integreert prima met Netflix-componenten met behulp van automatische configuratie en conventie over configuratie Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de basisconcepten van het bouwen van microservices met behulp van Spring Cloud en Netflix OSS Deelnemerskennis wordt op de proef gesteld door middel van oefeningen en de stapsgewijze ontwikkeling van sample-microservices Tegen het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van hoe Spring Cloud en verwante Spring-technologieën samen met Netflix OSS kunnen worden gebruikt om snel hun eigen cloudscale, cloudready microservices te ontwikkelen Publiek Java-ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

  Last Updated:

  Upcoming Spring Cloud Courses

  Weekend Spring Cloud cursus, Avond Spring Cloud training, Avond Spring Cloud opleiding Spring Cloud boot camp, Spring Cloud instructeur geleid, Weekend Spring Cloud training, Avond Spring Cloud cursus, Spring Cloud coaching, Spring Cloud instructeur, Spring Cloud trainer, Spring Cloud training cursus, Spring Cloud lessen, Spring Cloud on-site, Spring Cloud privé cursus, Spring Cloud een op een training, Spring Cloud op locatie, Weekend Spring Cloud opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions