Software Architecture Training Courses

Software Architecture Training Courses

Local instructor-led live Software Architecture training courses in Nederland.

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
42 hours
In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers de fundamentele en geavanceerde concepten van software architectuur en ontwerp leren als ze doorgaan door een reeks hands-on live-lab oefeningen en discussies. Het publiek
  Softwareprofessionals Softwareontwerpers Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Software architectuur is het plannen en definiëren van aspecten en beslissingen die belangrijk zijn voor de softwareontwikkeling. Architectuur omvat planning voor de organisatie, overwegingen, communicatie en het beheer van systemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software ingenieurs en ontwikkelaars die willen plannen, ontwerpen, begeleiden en beheren softwareontwikkeling met behulp van architectonische methoden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp het belang van architectuur in de softwareontwikkeling.  Aanalyse hoe ontwikkelaars architectuurmethoden kunnen gebruiken in ontwikkeling. Leer het proces van architectuur om processen te beheren en te evalueren. Structuur complexe apps met behulp van een architectonische aanpak. Stel een besluitvormingsstructuur op om problemen aan te pakken en verantwoordelijkheden in ontwikkelingsteams te definiëren. Neem de eigendom van technische beslissingen met vertrouwen. Visualiseren van architecten met behulp van modellen en diagrammen. Begrijp de normen en risico's voor het bouwen van agile en herstelbare architecten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Een rondleiding door alle beschikbare technologieën voor mobiele ontwikkeling, zoals native ontwikkeling, hybride ontwikkeling en cross-native ontwikkeling. Een inleiding tot de onderwerpen die verband houden met de ontwikkeling van mobiele apps zoals NoSql-database, Cloud Computing , sociale netwerken en nog veel meer. Een must voor elke software-architect en senior ontwikkelaar die betrokken zijn bij de ontwikkeling van mobiele apps. Publiek:
 • Softwareontwikkelaars, software-architecten
21 hours
Met de opkomst van zeer complexe gedistribueerde systemen is de complexiteit van een enkel systeem verplaatst naar de complexiteit van de architectuur van de groep systemen. Deze cursus omvat de relatie van Software Architecture met Technisch Enterprise Architecture. Deze twee gebieden zijn onderling verbonden op een manier die momenteel niet goed wordt beschreven. Bijvoorbeeld, het splitsen van een complex monolithisch systeem in twee systemen die via webdiensten communiceren, zal aanzienlijke veranderingen in beide nieuwe systemen en de architectuur tussen hen veroorzaken. Deze cursus zal trade-offs, momenteel gemeenschappelijke patronen en oplossingen voor het beheren van complexe systemen en communicatie binnen en tussen hen dekken.
14 hours
CMake is een open source tool voor het beheren van de levenscyclus van de ontwikkeling van software door middel van een compiler-afhankelijke methode. Met behulp van CMake, kunnen gebruikers meerdere builds van dezelfde broncode maken zonder de broncode te beïnvloeden. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software ingenieurs die CMake willen gebruiken om het bouwproces in een cross-platform omgeving te automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Build, test en verpakk software met CMake. Controleer het compilatieproces van software. Gebruik CMake in combinatie met een inheemse bouwomgeving. Samenwerken met gemeenschappelijke bouwproblemen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Software Architecture Courses

Weekend Software Architecture cursus, Avond Software Architecture training, Avond Software Architecture opleiding Software Architecture boot camp, Software Architecture instructeur geleid, Weekend Software Architecture training, Avond Software Architecture cursus, Software Architecture coaching, Software Architecture instructeur, Software Architecture trainer, Software Architecture training cursus, Software Architecture lessen, Software Architecture on-site, Software Architecture privé cursus, Software Architecture een op een training, Software Architecture op locatie, Weekend Software Architecture opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions