CMake Training Courses

CMake Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live CMake trainingen laten via interactieve praktijk zien hoe het bouwproces in een cross-platform omgeving met CMakete automatiseren.

CMake training is beschikbaar als "live training ter plaatse" of "live training op afstand". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klantgebouwen in Nederlandof in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, remote desktop.

NobleProg - Uw lokale training provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

CMake Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
CMake is een open source tool voor het beheren van de levenscyclus van de ontwikkeling van software door middel van een compiler-afhankelijke methode. Met behulp van CMake, kunnen gebruikers meerdere builds van dezelfde broncode maken zonder de broncode te beïnvloeden. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op software ingenieurs die CMake willen gebruiken om het bouwproces in een cross-platform omgeving te automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Build, test en verpakk software met CMake. Controleer het compilatieproces van software. Gebruik CMake in combinatie met een inheemse bouwomgeving. Samenwerken met gemeenschappelijke bouwproblemen.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende CMake cursussen

Weekend CMake cursus, Avond CMake training, Avond CMake opleiding CMake boot camp, CMake instructeur geleid, Weekend CMake training, Avond CMake cursus, CMake coaching, CMake instructeur, CMake trainer, CMake training cursus, CMake lessen, CMake on-site, CMake privé cursus, CMake een op een training, CMake op locatie, Weekend CMake opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions