ServiceNow Training Courses

ServiceNow Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live ServiceNow-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe technische beheerondersteuning kan worden geboden en digitale workflows kunnen worden geïmplementeerd voor de IT-activiteiten van een onderneming. ServiceNow-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

ServiceNow Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
ServiceNow is een cloudgebaseerd workflowproduct. ServiceNow neemt een software-as-a-service-benadering en biedt technische management ondersteuning voor de IT-activiteiten van bedrijven. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is bedoeld voor systeembeheerders die digitale workflows willen implementeren voor een onderneming die gebruikmaakt van ServiceNow. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Basisconfiguraties in ServiceNow Master.
 • Migreer aanpassingen van instanties via update sets.
 • Beheeractiviteiten in ServiceNow begrijpen en toepassen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
35 hours
ServiceNow is een cloudgebaseerd workflowproduct voor het definiëren, structureren, beheren en automatiseren van activa en services. Door scripting in het ServiceNow-platform op te nemen, kunt u aangepaste toepassingen, geavanceerde aanpassingen, ServiceNow API's en meer maken. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die zich willen ontwikkelen en scripts op het ServiceNow-platform. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Scripting van de master-server en scripting van de client-zijde in ServiceNow.
 • Begrijp wanneer en waar je in ServiceNow scripts uitvoert.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
ServiceNow is een cloudgebaseerde platform voor het automatiseren van IT business management. ServiceNow neemt een software-as-a-service aanpak, het verstrekken van technische management ondersteuning voor de IT-operaties van bedrijven. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gebruikers die ServiceNow willen gebruiken om zakelijke activiteiten en diensten te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik de basisconfiguraties in ServiceNow. Het genereren en onderhouden van rapporten. Succesvol navigeren op de ServiceNow interface.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
ServiceNow Discovery is een IT Operations Management (ITOM) software applicatie die het netwerk van een organisatie scannen (private, public cloud, enz.) om de hardware en software die verbonden zijn met het netwerk, hun configuraties, databaseverbindingen, relaties en afhankelijkheden, enz. te identificeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op IT-professionals die Discovery willen gebruiken om het proces van identificatie, tracking en diagnose van de IT-infrastructuur van een organisatie te vereenvoudigen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de concepten en voordelen van credentiale onthulling. Installeren en configureren van de servers die nodig zijn om een netwerk te scannen. Effectief identificeren van een bedrijf Linux machines, Windows machines, netwerkapparaten, software-applicaties en databases. Ontdek afval in het gebruik van hardware, vermijd software licentie naleving sancties, en voorkomen software verstoring en afvaltijd.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
ServiceNow is een softwareplatform voor het beheren van IT-diensten.  ServiceNow Application Portfolio Management (APM) is een tool voor het evalueren en optimaliseren van een organisatie's on-premises en cloud-gebaseerde toepassingen en diensten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op IT-administratoren die APM willen gebruiken om het proces van evaluatie en optimalisatie van hun organisatie software en diensten te automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bepaal APM binnen ServiceNow. Begrijp hoe APM binnen het ServiceNow ecosysteem past. Genereren van uitgebreide metrics om de zakelijke voordelen van een organisatie toepassingen te meten. Beoordelen van IT-kosten voor verschillende zakelijke eenheden binnen de organisatie. Optimaliseren van inventarissen van software-applicaties om zakelijke doelen te bereiken. Maak geïnformeerde beslissingen over de vraag of te investeren, te ondersteunen of te vervangen toepassingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming ServiceNow Courses

Weekend ServiceNow cursus, Avond ServiceNow training, Avond ServiceNow opleiding ServiceNow boot camp, ServiceNow instructeur geleid, Weekend ServiceNow training, Avond ServiceNow cursus, ServiceNow coaching, ServiceNow instructeur, ServiceNow trainer, ServiceNow training cursus, ServiceNow lessen, ServiceNow on-site, ServiceNow privé cursus, ServiceNow een op een training, ServiceNow op locatie, Weekend ServiceNow opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions