SAS Training Courses

SAS Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live SAS-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe repetitieve processen kunnen worden geautomatiseerd, big data-sets kunnen worden beheerd, enz. met SAS. SAS-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

SAS Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
R is een programmeertaal en softwareomgeving voor statistische computing. SAS is een statistische softwareplatform voor predictieve analyse, data management, geavanceerde analyse, en meer. Met R in SAS, kunnen gebruikers natuurlijke groepen gegevens vinden voor clusteranalyse die essentieel zijn voor data mining. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die willen programmeren met R in SAS voor clusteranalyse. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het gebruik van clusteranalyse voor data mining Master R syntax voor klusteroplossingen. Hierarchische en niet-hierarchische clustering. Datagedreven beslissingen maken om bedrijfsactiviteiten te verbeteren.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
SAS is een statistisch softwareplatform voor voorspellende analyse, gegevensbeheer, geavanceerde analyse en meer. Met SAS-programmering kunnen gebruikers repetitieve processen automatiseren, big data-sets beheren, etc. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op data-analisten die in SAS willen programmeren voor geavanceerde data-analyse. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Master macro's om efficiënte SAS-programma's te schrijven.
 • Train een model en maak voorspellingen over ongeziene gegevens met voorspellende modellen.
 • Maak grafieken en plots voor datavisualisatie.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming SAS Courses

Weekend SAS cursus, Avond SAS training, Avond SAS opleiding SAS boot camp, SAS instructeur geleid, Weekend SAS training, Avond SAS cursus, SAS coaching, SAS instructeur, SAS trainer, SAS training cursus, SAS lessen, SAS on-site, SAS privé cursus, SAS een op een training, SAS op locatie, Weekend SAS opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions