Rest Assured Training Courses

Rest Assured Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Rest Assured-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe REST API-services kunnen worden getest. Rest Assured-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Rest Assured Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Het testen en valideren van REST-services in Java is moeilijker dan in dynamische talen zoals Ruby en Groovy . REST Assured is een Java DSL (domeinspecifieke taal) die de eenvoud van deze talen in het Java domein brengt. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Rest Assured kunnen gebruiken om REST API-services te testen. We bespreken hoe API-testen enkele van de tekortkomingen van UI en unit-based testen kunnen oplossen. De training omvat oefensessies en een testontwikkelingsproject. Aan het einde van de training hebben deelnemers een goed begrip van wanneer ze REST API-tests moeten uitvoeren, hoe ze API's kunnen verkennen en openen, hoe ze verschillende soorten tests kunnen uitvoeren en hoe ze hun tests kunnen samenbrengen door integratie en automatisering.
  Indeling van de cursus
  • Een cursus onder leiding van een instructeur die een inleiding tot API-testen, de tools en processen ervan, en een praktisch REST Assured-gebaseerd testontwikkelingsproject omvat.
  21 hours
  Rest Assured APIs zijn Java domein specifieke taal APIs voor het automatiseren van REST APIs. Met Postman en Java, REST Assured APIs zijn in staat om REST webdiensten aan te roepen en match antwoorden voor testen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op software-testers die REST webdiensten willen testen met Postman, Java, en Rest Assured APIs. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Automate webservice API testen met behulp van Postman en REST Assured API. Het genereren van rapporten voor uitvoering resultaten. Ontwerpen en implementeren van automatiseringskader met REST Assured API.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

  Last Updated:

  Upcoming Rest Assured Courses

  Weekend Rest Assured cursus, Avond Rest Assured training, Avond Rest Assured opleiding Rest Assured boot camp, Rest Assured instructeur geleid, Weekend Rest Assured training, Avond Rest Assured cursus, Rest Assured coaching, Rest Assured instructeur, Rest Assured trainer, Rest Assured training cursus, Rest Assured lessen, Rest Assured on-site, Rest Assured privé cursus, Rest Assured een op een training, Rest Assured op locatie, Weekend Rest Assured opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions