API testing Training Courses | API Testing Training Courses

API testing Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live API Testing-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen de grondbeginselen en geavanceerde concepten van API-testen. API Testing-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

API testing Subcategories

API testing Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
SoapUI is de meest gebruikte open source API-testtool voor SOAP- en REST-API's. Het biedt SOAP Web Services functionele testen, REST API functionele testen, WSDL-dekking, testen van berichten en test refactoring. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze webservices kunnen testen met SoapAPI. We bespreken hoe API-testen enkele van de tekortkomingen van UI en unit-based testen kunnen oplossen. De training omvat oefensessies en een API-testpakket ontwikkelingsproject. Aan het einde van de training hebben de deelnemers een goed idee wanneer ze API-tests moeten implementeren, hoe API's kunnen worden verkend en benaderd, hoe verschillende soorten tests kunnen worden uitgevoerd op zowel op SOAP als op REST gebaseerde API's en hoe ze hun werk kunnen samenbrengen in een geïntegreerd, geautomatiseerd testpakket.
  Indeling van de cursus
  • Een cursus onder leiding van een instructeur die een inleiding tot API-testen, de tools en processen ervan, en een praktisch SoapUI gebaseerd testpakket-ontwikkelingsproject omvat.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
  7 hours
  Het testen en valideren van REST-services in Java is moeilijker dan in dynamische talen zoals Ruby en Groovy . REST Assured is een Java DSL (domeinspecifieke taal) die de eenvoud van deze talen in het Java domein brengt. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Rest Assured kunnen gebruiken om REST API-services te testen. We bespreken hoe API-testen enkele van de tekortkomingen van UI en unit-based testen kunnen oplossen. De training omvat oefensessies en een testontwikkelingsproject. Aan het einde van de training hebben deelnemers een goed begrip van wanneer ze REST API-tests moeten uitvoeren, hoe ze API's kunnen verkennen en openen, hoe ze verschillende soorten tests kunnen uitvoeren en hoe ze hun tests kunnen samenbrengen door integratie en automatisering.
   Indeling van de cursus
   • Een cursus onder leiding van een instructeur die een inleiding tot API-testen, de tools en processen ervan, en een praktisch REST Assured-gebaseerd testontwikkelingsproject omvat.
   21 hours
   Rest Assured APIs zijn Java domein specifieke taal APIs voor het automatiseren van REST APIs. Met Postman en Java, REST Assured APIs zijn in staat om REST webdiensten aan te roepen en match antwoorden voor testen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op software-testers die REST webdiensten willen testen met Postman, Java, en Rest Assured APIs. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Automate webservice API testen met behulp van Postman en REST Assured API. Het genereren van rapporten voor uitvoering resultaten. Ontwerpen en implementeren van automatiseringskader met REST Assured API.
   Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
   Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
   21 hours
   Postman is een populaire automatiseringstool voor API-tests. Postman biedt functies die elke stap van het testen van een API vereenvoudigen. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op software testers die postman willen gebruiken voor API-tests. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   • Voer tests uit met geautomatiseerde aanvragen en workflows.
   • Definieer, ontwikkel, test en observeer een API met behulp van een versiecontrolesysteem.
   • Dynamische gegevens genereren in een aanvraag.
   • Documenteer en Organiseer testen in collecties voor team revisie.
   Indeling van de cursus
   • Interactieve lezing en discussie.
   • Veel oefeningen en oefening.
   • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
   Opties voor cursus aanpassing
   • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.

   Last Updated:

   Upcoming API testing Courses

   Weekend API testing cursus, Avond API testing training, Avond API testing opleiding API testing boot camp, API testing instructeur geleid, Weekend API testing training, Avond API testing cursus, API testing coaching, API testing instructeur, API testing trainer, API testing training cursus, API testing lessen, API testing on-site, API testing privé cursus, API testing een op een training, API testing op locatie, Weekend API testing opleidingWeekend API Testing cursus, Avond API Testing training, Avond API Testing opleiding API Testing boot camp, API Testing instructeur geleid, Weekend API Testing training, Avond API Testing cursus, API Testing coaching, API Testing instructeur, API Testing trainer, API Testing training cursus, API Testing lessen, API Testing on-site, API Testing privé cursus, API Testing een op een training, API Testing op locatie, Weekend API Testing opleiding

   Cursussen met korting

   No course discounts for now.

   Course Discounts Newsletter

   We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
   You can always change your preferences or unsubscribe completely.

   Een aantal van onze klanten

   This site in other countries/regions