Raspberry Pi Training Courses

Raspberry Pi Training Courses

Local instructor-led live Raspberry Pi training courses in Nederland.

Raspberry Pi Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Python is een programmeertaal op hoog niveau die wordt aanbevolen voor IoT vanwege de duidelijke syntaxis en grote communityondersteuning. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze IoT-oplossingen kunnen programmeren met Python . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
 • Leer de basisprincipes van het gebruik van Raspberry Pi
 • Installeer en configureer Python op Raspberry Pi
 • Ontdek de voordelen van het gebruik van Python bij het programmeren van IoT-systemen
 • Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met Python en Raspberry Pi
Publiek
 • ontwikkelaars
 • ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de basisprincipes van IoT terwijl ze door de creatie van een IoT-sensorsysteem stappen met behulp van de Raspberry Pi . Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Begrijp de principes van IoT, inclusief IoT-componenten en communicatietechnieken
 • Leer hoe u de Raspberry Pi specifiek kunt instellen voor IoT-toepassingen
 • Bouw en implementeer hun eigen IoT-sensorsysteem
Publiek
 • hobbyisten
 • Hardware / software ingenieurs en technici
 • Technische personen in alle industrieën
 • Beginner ontwikkelaars
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Notitie
 • Raspberry Pi ondersteunt verschillende besturingssystemen en programmeertalen. Deze cursus gebruikt op Linux gebaseerde Raspbian als besturingssysteem en Python als programmeertaal. Neem contact met ons op om een specifieke configuratie aan te vragen.
 • Deelnemers zijn verantwoordelijk voor de aankoop van de Raspberry Pi hardware en -componenten.
14 hours
Raspberry Pi is een zeer kleine, eenmalige computer. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te installeren en programmeren de Raspberry Pi om te dienen als een interactief en krachtig ingebed systeem. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Een IDE (Integrated Development Environment) voor maximale ontwikkelingsproductiviteit Programma Raspberry Pi om apparaten zoals bewegingssensor, alarms, webservers en printers te beheren. Begrijp Raspberry Pi's architectuur, inclusief inputs en verbinders voor add-on apparaten. Begrijp de verschillende opties in programmeringslanden en besturingssystemen Probeer, afval, en implementeren van de Raspberry Pi om echte wereldproblemen op te lossen
Het publiek
  Ontwikkelaars Hardware/software technici Technische personen in alle industrieën Hobby’s
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Raspberry Pi ondersteunt verschillende besturingssystemen en programmeringstaal. Deze cursus zal Raspbian gebruiken als het besturingssysteem en Python als de programmeringsspraak. Om een specifieke instelling te vragen, neem dan contact met ons op om te regelen. De deelnemers zijn verantwoordelijk voor de aankoop van de Raspberry Pi hardware en componenten.
21 hours
Deze instructieve, live training introduceert de software, hardware en het stepbystep-proces dat nodig is om een ​​gezichtsherkenningssysteem helemaal opnieuw te bouwen Gezichtsherkenning is ook bekend als gezichtsherkenning De hardware die in dit lab wordt gebruikt, omvat Rasberry Pi, een cameramodule, servo's (optioneel), enz Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van deze componenten De gebruikte software omvat OpenCV, Linux, Python, etc Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer Linux, OpenCV en andere softwareprogramma's en -bibliotheken op een Rasberry Pi Configureer OpenCV om gezichtsbeelden vast te leggen en te detecteren Begrijp de verschillende opties voor het verpakken van een Rasberry Pi-systeem voor gebruik in realworld-omgevingen Pas het systeem aan voor verschillende gebruiksdoelen, waaronder bewaking, identiteitsverificatie, enz Publiek ontwikkelaars Hardware / software technici Technische personen in alle industrieën hobbyisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Andere hardware- en software-opties zijn: Arduino, OpenFace, Windows, etc Als u een van deze wilt gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Last Updated:

Upcoming Raspberry Pi Courses

Weekend Raspberry Pi cursus, Avond Raspberry Pi training, Avond Raspberry Pi opleiding Raspberry Pi boot camp, Raspberry Pi instructeur geleid, Weekend Raspberry Pi training, Avond Raspberry Pi cursus, Raspberry Pi coaching, Raspberry Pi instructeur, Raspberry Pi trainer, Raspberry Pi training cursus, Raspberry Pi lessen, Raspberry Pi on-site, Raspberry Pi privé cursus, Raspberry Pi een op een training, Raspberry Pi op locatie, Weekend Raspberry Pi opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions