QlikView Training Courses

QlikView Training Courses

Lokale instructeur geleid live QlikView opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

QlikView Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
QlikView is een platform dat organisaties self-service business intelligence biedt. Met de schone, eenvoudige en eenvoudige interfaces van QlikView kunnen gebruikers eenvoudig gegevens analyseren en gegevens ontdekken om beslissingen te ondersteunen.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze QlikView kunnen gebruiken om de besluitvorming in hun organisatie te ondersteunen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- QlikView installeren en configureren
- Gegevens analyseren en weergeven met QliKView
- Gebruik gegevensontdekkingen van QlikView om besluitvorming te ondersteunen

Publiek

- managers
- Business gebruikers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
QlikView is een platform dat organisaties selfservice business intelligence biedt Met de schone, eenvoudige en eenvoudige interfaces van QlikView kunnen gebruikers eenvoudig gegevens analyseren en data-ontdekkingen gebruiken om besluitvorming te ondersteunen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze met QlikView kunnen beginnen met ontwikkelen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer QlikView Transformeer gegevens uit verschillende bronnen met behulp van QlikView-scripts Bouw datamodellen met QlikView Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .

Aankomende QlikView cursussen

Weekend QlikView cursus, Avond QlikView training, Avond QlikView opleiding QlikView boot camp, QlikView instructeur geleid, Weekend QlikView training, Avond QlikView cursus, QlikView coaching, QlikView instructeur, QlikView trainer, QlikView training cursus, QlikView lessen, QlikView on-site, QlikView privé cursus, QlikView een op een training, QlikView op locatie, Weekend QlikView opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions