Performance Testing Training Courses

Performance Testing Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide, live trainingen voor prestatietests demonstreren door middel van interactieve hands-on de basisprincipes en geavanceerde concepten van prestatietests. Prestatietesttraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Performance Testing subcategorieën

Performance Testing Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
jmeterfunJMeter Fundamentals7 uurDeze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor realworld webapps met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren .
jmeteradvJMeter Advanced7 uurDeze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
jmeterwebappWeb Application Performance Testing with JMeter7 uurDeze cursus is gemaakt voor testmanagers, testers, bedrijfsanalisten, ontwerpers, ontwikkelaars, beheerders en iedereen die geïnteresseerd is in het plannen en uitvoeren van prestatietests voor webtoepassingen. Het behandelt het opzetten van niet-functionele vereisten, welke indicatoren het belangrijkst zijn in specifieke implementaties, hoe een prestatietestplan te maken, het in JMeter te implementeren, uit te voeren en de resultaten te analyseren.
perftunePerformance engineering/tuning35 uurPubliek Prestatietesters Performance Engineers Ontwikkelaars die hun carrière willen laten groeien als Performance Architects Formaat van de cursus 50% hoorcolleges, 50% labs .
jmeterfunadvJMeter Fundamentals and JMeter Advanced14 uurDit zijn back-to-back JMeter Fundamentals en JMeter Advanced- cursussen die samen voor het gemak worden aangeboden.

JMeter Fundamentals

Deze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation. Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren. Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor real-world webapplicaties met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen. Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren.

JMeter Advanced

Deze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
seleniumjmeterWeb Application Testing with Selenium and JMeter35 uurDeze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten en biedt hands-on ervaring met webapplicaties, functionele testautomatisering en crossbrowser-testautomatisering met behulp van een Selenium-testsuite Ook introduceerde het volledig jMeter Ruwweg 2 dagen JMeter en 3 dagen Selenium .
hpuftTest automation with HP UFT21 uurThis course demonstrates through hands-on practice the fundamentals and applications of test automation with HP UFT.

Aankomende Performance Testing cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
JMeter Advanced - Spaces Zuidasdo, 2019-01-31 09:301155EUR / 1955EUR
JMeter Advanced - Regus Amsterdam Sloterdijk Teleport Towersdo, 2019-02-07 09:301155EUR / 1930EUR
JMeter Advanced - Evoluon Eindhovenma, 2019-02-11 09:301155EUR / 1955EUR
JMeter Advanced - Zwolle Business Parkma, 2019-02-11 09:301155EUR / 1805EUR
JMeter Advanced - Nijmegen City Centredi, 2019-02-12 09:301155EUR / 1905EUR
Weekend Performance Testing cursus, Avond Performance Testing training, Avond Performance Testing opleiding Performance Testing boot camp, Performance Testing instructeur geleid, Weekend Performance Testing training, Avond Performance Testing cursus, Performance Testing coaching, Performance Testing instructeur, Performance Testing trainer, Performance Testing training cursus, Performance Testing lessen, Performance Testing on-site, Performance Testing privé cursus, Performance Testing een op een training, Performance Testing op locatie, Weekend Performance Testing opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!