Performance Testing Training Courses

Performance Testing Training Courses

Local, instructor-led live Performance Testing training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals and advanced concepts of Performance Testing.

Performance Testing training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Performance Testing trainings in Nederland can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Performance Testing subcategorieën

Performance Testing Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
This course demonstrates through hands-on practice the fundamentals and applications of test automation with HP UFT.
7 hours
Overview
Deze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
7 hours
Overview
Deze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor realworld webapps met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren .
14 hours
Overview
Dit zijn back-to-back JMeter Fundamentals en JMeter Advanced- cursussen die samen voor het gemak worden aangeboden.

JMeter Fundamentals

Deze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation. Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren. Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor real-world webapplicaties met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen. Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren.

JMeter Advanced

Deze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
7 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor testmanagers, testers, bedrijfsanalisten, ontwerpers, ontwikkelaars, beheerders en iedereen die geïnteresseerd is in het plannen en uitvoeren van prestatietests voor webtoepassingen. Het behandelt het opzetten van niet-functionele vereisten, welke indicatoren het belangrijkst zijn in specifieke implementaties, hoe een prestatietestplan te maken, het in JMeter te implementeren, uit te voeren en de resultaten te analyseren.
35 hours
Overview
Publiek Prestatietesters Performance Engineers Ontwikkelaars die hun carrière willen laten groeien als Performance Architects Formaat van de cursus 50% hoorcolleges, 50% labs .
35 hours
Overview
Deze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten en biedt hands-on ervaring met webapplicaties, functionele testautomatisering en crossbrowser-testautomatisering met behulp van een Selenium-testsuite Ook introduceerde het volledig jMeter Ruwweg 2 dagen JMeter en 3 dagen Selenium .
Weekend Performance Testing cursus, Avond Performance Testing training, Avond Performance Testing opleiding Performance Testing boot camp, Performance Testing instructeur geleid, Weekend Performance Testing training, Avond Performance Testing cursus, Performance Testing coaching, Performance Testing instructeur, Performance Testing trainer, Performance Testing training cursus, Performance Testing lessen, Performance Testing on-site, Performance Testing privé cursus, Performance Testing een op een training, Performance Testing op locatie, Weekend Performance Testing opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!