JMeter Training Courses

JMeter Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Apache JMeter-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefeningen om JMeter op te zetten en te implementeren als onderdeel van een algemene teststrategie JMeter training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

JMeter Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
jmeterfunJMeter Fundamentals7 uurDeze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor realworld webapps met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren .
jmeteradvJMeter Advanced7 uurDeze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
jmeterwebappWeb Application Performance Testing with JMeter7 uurDeze cursus is gemaakt voor testmanagers, testers, bedrijfsanalisten, ontwerpers, ontwikkelaars, beheerders en iedereen die geïnteresseerd is in het plannen en uitvoeren van prestatietests voor webtoepassingen. Het behandelt het opzetten van niet-functionele vereisten, welke indicatoren het belangrijkst zijn in specifieke implementaties, hoe een prestatietestplan te maken, het in JMeter te implementeren, uit te voeren en de resultaten te analyseren.
jmeterfunadvJMeter Fundamentals and JMeter Advanced14 uurDit zijn back-to-back JMeter Fundamentals en JMeter Advanced- cursussen die samen voor het gemak worden aangeboden.

JMeter Fundamentals

Deze cursus behandelt het creëren en implementeren van functionele en unitaire testen met Apache JMeter, de gratis applicatie test software van The Apache Software Foundation. Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd te besparen, geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren. Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor real-world webapplicaties met behulp van Apache JMeter, inclusief functionele, regressie en stresstestplannen. Deelnemers zullen leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van webtoepassingen volledig kunnen automatiseren.

JMeter Advanced

Deze cursus behandelt geavanceerde webapplicatietechnieken. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, het integreren van tests met externe gegevensbronnen.
seleniumjmeterWeb Application Testing with Selenium and JMeter35 uurDeze cursus biedt training voor het afhandelen van testprojecten en biedt hands-on ervaring met webapplicaties, functionele testautomatisering en crossbrowser-testautomatisering met behulp van een Selenium-testsuite Ook introduceerde het volledig jMeter Ruwweg 2 dagen JMeter en 3 dagen Selenium .

Aankomende JMeter cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
JMeter Advanced - Nieuwegeinvr, 2019-03-15 09:301155EUR / 1920EUR
JMeter Advanced - Golden Tulip Leidenma, 2019-03-18 09:301155EUR / 1905EUR
JMeter Advanced - Spaces Zuidasdo, 2019-03-21 09:301155EUR / 1955EUR
JMeter Advanced - Amsterdamvr, 2019-03-22 09:301155EUR / 1755EUR
JMeter Advanced - Rotterdam Brainparkvr, 2019-03-22 09:301155EUR / 2035EUR
Weekend JMeter cursus, Avond JMeter training, Avond JMeter opleiding JMeter boot camp, JMeter instructeur geleid, Weekend JMeter training, Avond JMeter cursus, JMeter coaching, JMeter instructeur, JMeter trainer, JMeter training cursus, JMeter lessen, JMeter on-site, JMeter privé cursus, JMeter een op een training, JMeter op locatie, Weekend JMeter opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!