JMeter Training Courses

JMeter Training Courses

Lokale, geïnstrueerde Live Apache JMeter-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefeningen om JMeter op te zetten en te implementeren als onderdeel van een algemene teststrategie JMeter training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

JMeter Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Dit zijn back-to-back JMeter Fundamentals en JMeter Advanced- cursussen die samen voor het gemak worden aangeboden. JMeter Fundamentals Deze cursus behandelt het maken en implementeren van functionele en unit-testen met Apache JMeter , de gratis applicatie- JMeter van The Apache Software Foundation. Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd en geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren. Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor real-world webapplicaties met behulp van Apache JMeter , inclusief functionele, regressie- en stresstestplannen. Deelnemers leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van de webtoepassing volledig kunnen automatiseren. JMeter Geavanceerd Deze cursus behandelt geavanceerde technieken voor het testen van webapplicaties. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, integratie van tests met externe gegevensbron.
7 hours
This course has been created for test managers, testers, business analysts, designers, developers, administrators and anyone interested in planning and performing web application performance tests. It covers how to set up non-functional requirements, which indicators are most important in specific implementations, how to create a performance test plan, implement it in JMeter, execute it and analyse the results.
7 hours
Deze cursus behandelt het maken en implementeren van functionele en unit-testen met Apache JMeter , de gratis applicatie- JMeter van The Apache Software Foundation. Het doel van de cursus is om organisaties in staat te stellen hun verschillende testvereisten volledig te automatiseren, tijd en geld te besparen en het risico op menselijke fouten bij het testen te minimaliseren. Het programma onderzoekt de concepten van het ontwerpen en maken van testplannen voor real-world webapplicaties met behulp van Apache JMeter , inclusief functionele, regressie- en stresstestplannen. Deelnemers leren hoe ze testplannen voor verschillende doeleinden kunnen ontwerpen en de verschillende componenten en functies in JMeter in hun voordeel kunnen gebruiken, waardoor ze het testproces van de webtoepassing volledig kunnen automatiseren.
35 hours
This course provides training for handling testing projects and provides hands on experience with web applications, functional test automation and cross browser test automation using Selenium test suite. Also, it comprehesively introduced jMeter. Roughtly 2 days of JMeter and 3 days of Selenium.
7 hours
Deze cursus behandelt geavanceerde technieken voor het testen van webapplicaties. Het richt zich op volledige automatisering, scripting, integratie van tests met externe gegevensbron.

Last Updated:

Aankomende JMeter cursussen

Weekend JMeter cursus, Avond JMeter training, Avond JMeter opleiding JMeter boot camp, JMeter instructeur geleid, Weekend JMeter training, Avond JMeter cursus, JMeter coaching, JMeter instructeur, JMeter trainer, JMeter training cursus, JMeter lessen, JMeter on-site, JMeter privé cursus, JMeter een op een training, JMeter op locatie, Weekend JMeter opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions