MATLAB Training Courses

MATLAB Training Courses

Lokale MATLAB-trainingssessies met trainingen demonstreren door handson de grondbeginselen van MATLAB-programmering (syntaxis, matrices en matrix, visualisatie van gegevens, scriptontwikkeling, objectoriented principes, enz) En ook hoe MATLAB-pakketten zoals Financial Toolbox op wiskundige wijze kunnen worden toegepast en statistische analyse van financiële gegevens MATLAB-cursussen bevatten ook hoe je gerelateerde technologieën, zoals Simulink, kunt gebruiken om complexe systemen te modelleren MATLAB-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MATLAB Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze tweedaagse cursus biedt een uitgebreide inleiding tot de technische computeromgeving MATLAB ®. De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een review. Er wordt geen eerdere programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld. Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmering worden tijdens de cursus onderzocht.
21 hours
Overview
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
63 hours
Overview
Deze cursus bevat een uitgebreid materiaal over MATLAB als een krachtig simulatiehulpmiddel voor communicatie. Het doel van deze cursus is om MATLAB niet alleen te introduceren als een algemene programmeertaal, maar benadrukt de rol van de extreem krachtige MATLAB mogelijkheden als simulatiehulpmiddel. De voorbeelden die worden gegeven om het materiaal van de cursus te illustreren, zijn niet alleen een direct gebruik van MATLAB opdrachten, ze vormen vaak echte problemen.
21 hours
Overview
Een 3-daagse cursus die je door de hoofdschermen en vensters van MATLAB leidt, waaronder ...

- hoe matlab als caluclator te gebruiken en basiscurven te plotten
- hoe u uw eigen aangepaste functies en scripts kunt maken
28 hours
Overview
Deze vierdaagse cursus biedt beeldverwerkingsstichtingen met behulp van Matlab. Je zult oefenen hoe je afbeeldingen kunt veranderen en verbeteren en zelfs patronen uit de afbeeldingen halen. Je leert ook hoe je 2D-filters bouwt en deze op de afbeeldingen toepast.

Voorbeelden en oefeningen demonstreren het gebruik van de juiste Matlab- en Image Processing Toolbox-functionaliteit tijdens het analyseproces.
28 hours
Overview
Doel: deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die met MBD-technologie werken, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor Automotive systemen, Automotive normen, auto-code genereren en het bouwen van modelharnassen en verificatie Publiek: software-ontwikkelaar voor automotive-leverancier
14 hours
Overview
Simulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische systemen met meerdere domeinen.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor diegenen die graag een alternatief programma willen weten voor het commerciële MATLAB-pakket De driedaagse training biedt uitgebreide informatie over het verplaatsen van de omgeving en het uitvoeren van het OCTAVE-pakket voor gegevensanalyse en technische berekeningen De trainingsontvangers zijn beginners, maar ook degenen die het programma kennen en die hun kennis willen systematiseren en hun vaardigheden willen verbeteren Kennis van andere programmeertalen is niet vereist, maar het zal de kennisverwerving van de lerenden aanzienlijk vergemakkelijken De cursus zal je laten zien hoe je het programma in veel praktische voorbeelden kunt gebruiken .
35 hours
Overview
In het eerste deel van deze training behandelen we de basisprincipes van MATLAB en zijn functie als taal en platform. In deze discussie is een inleiding opgenomen voor MATLAB syntaxis, arrays en matrices, datavisualisatie, scriptontwikkeling en objectgeoriënteerde principes.

In het tweede deel laten we zien hoe MATLAB te gebruiken voor datamining, machine learning en voorspellende analyses. Om deelnemers een duidelijk en praktisch perspectief van de aanpak en kracht van MATLAB te bieden, trekken we vergelijkingen tussen het gebruik van MATLAB en het gebruik van andere tools zoals spreadsheets, C, C++ en Visual Basic.

In het derde deel van de training leren deelnemers hoe ze hun werk kunnen stroomlijnen door hun gegevensverwerking en het genereren van rapporten te automatiseren.

Tijdens de cursus zullen de deelnemers de ideeën in praktijk brengen die ze via praktische oefeningen in een laboratoriumomgeving hebben geleerd. Aan het einde van de training hebben de deelnemers een grondige kennis van de mogelijkheden van MATLAB en kunnen ze deze gebruiken voor het oplossen van problemen met gegevenswetenschap in de praktijk en voor het stroomlijnen van hun werk door automatisering.

In de loop van de cursus worden beoordelingen uitgevoerd om de voortgang te meten.

Indeling van de cursus

- De cursus omvat theoretische en praktische oefeningen, inclusief casusbesprekingen, voorbeeldcode-inspectie en praktische implementatie.

Notitie

- Oefensessies zullen gebaseerd zijn op vooraf afgesproken voorbeeldgegevenssjablonen. Neem contact met ons op als u specifieke wensen hebt.
14 hours
Overview
MATLAB integreert berekening, visualisatie en programmering in een gebruiksvriendelijke omgeving. Het biedt financiële Toolbox, die de functies die nodig zijn om wiskundige en statistische analyse van financiële gegevens uit te voeren omvat, dan weer de resultaten met presentatie-kwaliteit graphics.

deze instructeur-LED training biedt een inleiding tot MATLAB voor Financiën. We duiken in data-analyse, visualisatie, modellering en programmering door middel van hands-on oefeningen en overvloedig in-Lab praktijk.

aan het einde van deze training hebben deelnemers een grondige kennis van de krachtige functies van MATLAB & #39; s Financial Toolbox en hebben ze de nodige praktijk gekregen om ze onmiddellijk toe te passen voor het oplossen van problemen in de echte wereld.

publiek

- Financial professionals met eerdere ervaring met MATLAB

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
35 hours
Overview
Deze cursus biedt een uitgebreide inleiding tot de technische computeromgeving MATLAB + een inleiding tot het gebruik van MATLAB voor financiële toepassingen. De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een review. Er wordt geen eerdere programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld. Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmering worden tijdens de cursus onderzocht. Onderwerpen zijn onder meer:

- Werken met de MATLAB gebruikersinterface
- Opdrachten invoeren en variabelen maken
- Analyseren van vectoren en matrices
- Visualisatie van vector- en matrixgegevens
- Werken met gegevensbestanden
- Werken met gegevenstypen
- Commando's automatiseren met scripts
- Programma's schrijven met logica en flow control
- Schrijffuncties
- De financiële toolbox gebruiken voor kwantitatieve analyse
21 hours
Overview
Predictive analytics is the process of using data analytics to make predictions about the future. This process uses data along with data mining, statistics, and machine learning techniques to create a predictive model for forecasting future events.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Matlab to build predictive models and apply them to large sample data sets to predict future events based on the data.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create predictive models to analyze patterns in historical and transactional data
- Use predictive modeling to identify risks and opportunities
- Build mathematical models that capture important trends
- Use data from devices and business systems to reduce waste, save time, or cut costs

Audience

- Developers
- Engineers
- Domain experts

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Overview
In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Matlab kunnen gebruiken voor het ontwerpen, bouwen en visualiseren van een convolutioneel neuraal netwerk voor beeldherkenning.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bouw een diepgaand leermodel
- Automatiseer gegevensetikettering
- Werk met modellen van Caffe en TensorFlow - Keras
- Train gegevens met behulp van meerdere GPU 's, de cloud of clusters

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs
- Domeinexperts

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Voorschriftanalyses is een tak van bedrijfsanalyses, samen met beschrijvende en voorspellende analyses. Het gebruikt voorspellende modellen om acties voor te stellen voor optimale resultaten, gebaseerd op optimalisatie en op regels gebaseerde technieken als basis voor besluitvorming.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Matlab kunnen gebruiken om voorgeschreven analyses uit te voeren op een set voorbeeldgegevens.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de belangrijkste concepten en kaders die worden gebruikt in prescriptieve analyse
- Gebruik MATLAB en zijn toolboxen om gegevens te verzamelen, op te ruimen en te verkennen
- Gebruik op regels gebaseerde technieken, waaronder afleidingsengines, scorekaarten en beslisbomen om beslissingen te nemen op basis van verschillende bedrijfsscenario's
- Gebruik Monte Carlo-simulatie om onzekerheden te analyseren en goede besluitvorming te waarborgen
- Voorspellende en normatieve modellen implementeren op bedrijfssystemen

Publiek

- Business
- Operationele planners
- Functionele managers
- BI ( Business Intelligence ) teamleden

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Deze driedaagse cursus biedt een uitgebreide inleiding tot de technische computeromgeving van MATLAB . De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een review. Er wordt geen eerdere programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld. Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmering worden tijdens de cursus onderzocht. Onderwerpen zijn onder meer:

- Werken met de MATLAB gebruikersinterface
- Opdrachten invoeren en variabelen maken
- Analyseren van vectoren en matrices
- Visualisatie van vector- en matrixgegevens
- Werken met gegevensbestanden
- Werken met gegevenstypen
- Commando's automatiseren met scripts
- Programma's schrijven met logica en flow control
- Schrijffuncties
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at Matlab users who wish to explore and or transition to Python for data analytics and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure a Python development environment.
- Understand the differences and similarities between Matlab and Python syntax.
- Use Python to obtain insights from various datasets.
- Convert existing Matlab applications to Python.
- Integrate Matlab and Python applications.
Weekend MATLAB cursus, Avond MATLAB training, Avond MATLAB opleiding MATLAB boot camp, MATLAB instructeur geleid, Weekend MATLAB training, Avond MATLAB cursus, MATLAB coaching, MATLAB instructeur, MATLAB trainer, MATLAB training cursus, MATLAB lessen, MATLAB on-site, MATLAB privé cursus, MATLAB een op een training, MATLAB op locatie, Weekend MATLAB opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions