MATLAB Training Courses

MATLAB Training Courses

Lokale MATLAB-trainingssessies met trainingen demonstreren door handson de grondbeginselen van MATLAB-programmering (syntaxis, matrices en matrix, visualisatie van gegevens, scriptontwikkeling, objectoriented principes, enz) En ook hoe MATLAB-pakketten zoals Financial Toolbox op wiskundige wijze kunnen worden toegepast en statistische analyse van financiële gegevens MATLAB-cursussen bevatten ook hoe je gerelateerde technologieën, zoals Simulink, kunt gebruiken om complexe systemen te modelleren MATLAB-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

MATLAB Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Een driedaagse cursus die je meeneemt door de hoofdschermen en vensters van MATLAB, inclusief hoe je Matlab als een caluclator gebruikt en basiscurves uitzet hoe u uw eigen aangepaste functies en scripts kunt maken .
28 hours
Overview
Deze vierdaagse cursus biedt beeldverwerkingsstichtingen met behulp van Matlab Je zult oefenen hoe je afbeeldingen kunt veranderen en verbeteren en zelfs patronen uit de afbeeldingen kunt extraheren Je leert ook hoe je 2D-filters kunt bouwen en deze op de afbeeldingen kunt toepassen Voorbeelden en oefeningen demonstreren het gebruik van de juiste Matlab en Image Processing Toolbox-functionaliteit gedurende het gehele analyseproces .
21 hours
Overview
Deze driedaagse cursus biedt een uitgebreide introductie tot de MATLAB technische computeromgeving De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een beoordeling Er wordt geen voorafgaande programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmeren worden gedurende de cursus verkend Onderwerpen zijn onder meer: Werken met de MATLAB-gebruikersinterface Commando's invoeren en variabelen maken Analyseren van vectoren en matrices Visualisatie van vector- en matrixgegevens Werken met gegevensbestanden Werken met gegevenstypen Opdrachten automatiseren met scripts Programma's schrijven met logica en flow control Schrijffuncties .
14 hours
Overview
In deze live training met instructeur leren deelnemers Matlab te gebruiken voor het ontwerpen, bouwen en visualiseren van een convolutioneel neuraal netwerk voor beeldherkenning Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Bouw een diepgaand leermodel Gegevensetikettering automatiseren Werk met modellen van Caffe en TensorFlowKeras Train gegevens met behulp van meerdere GPU's, de cloud of clusters Publiek ontwikkelaars ingenieurs Domein experts Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
in het eerste deel van deze opleiding, dekken we de fundamenten van MATLAB en zijn functie als zowel een taal en een platform. opgenomen in deze discussie is een inleiding tot de MATLAB syntax, arrays en matrices, data visualisatie, scriptontwikkeling, en object-georiënteerde principes.

in het tweede deel demonstreren we hoe je MATLAB gebruiken voor data mining, machine learning en voorspellende analyses. Om deelnemers een duidelijk en praktisch perspectief te bieden van MATLAB & #39; s aanpak en kracht, trekken we vergelijkingen tussen het gebruik van MATLAB en het gebruik van andere tools zoals spreadsheets, C, C++ en Visual Basic.

in het derde deel van de opleiding, deelnemers leren hoe ze hun werk te stroomlijnen door het automatiseren van hun gegevensverwerking en rapportage generatie.

tijdens de cursus, zullen de deelnemers in de praktijk de ideeën geleerd door middel van hands-on oefeningen in een lab omgeving. Aan het einde van de training hebben de deelnemers een grondige greep op de capaciteiten van MATLAB & #39; en kunnen zij deze gebruiken voor het oplossen van Real-World Data Science problemen en voor het stroomlijnen van hun werk door automatisering.

evaluaties zullen worden uitgevoerd in de loop van de voortgang te meten.

formaat van de cursus

- cursus omvat theoretische en praktische oefeningen, inclusief case discussies, sample code inspectie, en hands-on implementatie.

Opmerking

- oefensessies zullen worden gebaseerd op vooraf gerangschikte voorbeeldgegevens rapportsjablonen. Als u specifieke eisen, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
MATLAB integreert berekening, visualisatie en programmering in een gebruiksvriendelijke omgeving. Het biedt financiële Toolbox, die de functies die nodig zijn om wiskundige en statistische analyse van financiële gegevens uit te voeren omvat, dan weer de resultaten met presentatie-kwaliteit graphics.

deze instructeur-LED training biedt een inleiding tot MATLAB voor Financiën. We duiken in data-analyse, visualisatie, modellering en programmering door middel van hands-on oefeningen en overvloedig in-Lab praktijk.

aan het einde van deze training hebben deelnemers een grondige kennis van de krachtige functies van MATLAB & #39; s Financial Toolbox en hebben ze de nodige praktijk gekregen om ze onmiddellijk toe te passen voor het oplossen van problemen in de echte wereld.

publiek

- Financial professionals met eerdere ervaring met MATLAB

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
35 hours
Overview
Deze cursus biedt een uitgebreide introductie tot de MATLAB-technische computeromgeving + een introductie tot het gebruik van MATLAB voor financiële toepassingen De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een beoordeling Er wordt geen voorafgaande programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmeren worden gedurende de cursus verkend Onderwerpen zijn onder meer: Werken met de MATLAB-gebruikersinterface Commando's invoeren en variabelen maken Analyseren van vectoren en matrices Visualisatie van vector- en matrixgegevens Werken met gegevensbestanden Werken met gegevenstypen Opdrachten automatiseren met scripts Programma's schrijven met logica en flow control Schrijffuncties De financiële toolbox gebruiken voor kwantitatieve analyse .
21 hours
Overview
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
21 hours
Overview
Voorspellende analyses zijn het gebruik van gegevensanalyses om voorspellingen over de toekomst te doen Dit proces gebruikt gegevens samen met datamining, statistieken en machinale leertechnieken om een ​​voorspellend model te maken voor het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Matlab te gebruiken om voorspellende modellen te bouwen en deze toe te passen op grote voorbeeldgegevenssets om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen op basis van de gegevens Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer voorspellende modellen om patronen in historische en transactionele gegevens te analyseren Gebruik voorspellende modellering om risico's en kansen te identificeren Bouw wiskundige modellen die belangrijke trends vastleggen Gebruik gegevens van apparaten en bedrijfssystemen om afval te verminderen, tijd te besparen of kosten te besparen Publiek ontwikkelaars ingenieurs Domein experts Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Prescriptieve analyse is een tak van bedrijfsanalyses, samen met beschrijvende en voorspellende analyses Het maakt gebruik van voorspellende modellen om acties voor optimale resultaten voor te stellen, gebaseerd op optimalisatie en op regels gebaseerde technieken als basis voor de besluitvorming Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Matlab te gebruiken voor het uitvoeren van prescriptieve analyses op een set voorbeeldgegevens Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de belangrijkste concepten en kaders die worden gebruikt in prescriptieve analyses Gebruik MATLAB en de bijbehorende toolboxes om gegevens te verzamelen, op te schonen en te verkennen Gebruik op regels gebaseerde technieken, waaronder inferentiemotoren, scorekaarten en beslissingsbomen om beslissingen te nemen op basis van verschillende bedrijfsscenario's Gebruik Monte Carlo-simulatie om onzekerheden te analyseren en voor een goede besluitvorming te zorgen Zet voorspellende en prescriptieve modellen in op bedrijfssystemen Publiek Bedrijfsanalisten Operations planners Functionele managers BI (Business Intelligence) -teamleden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze tweedaagse cursus biedt een uitgebreide introductie tot de MATLAB® technische computeromgeving. De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers en mensen die op zoek zijn naar een beoordeling. Er wordt geen voorafgaande programmeerervaring of kennis van MATLAB verondersteld. Thema's van data-analyse, visualisatie, modellering en programmeren worden gedurende de cursus verkend.
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor diegenen die graag een alternatief programma willen weten voor het commerciële MATLAB-pakket De driedaagse training biedt uitgebreide informatie over het verplaatsen van de omgeving en het uitvoeren van het OCTAVE-pakket voor gegevensanalyse en technische berekeningen De trainingsontvangers zijn beginners, maar ook degenen die het programma kennen en die hun kennis willen systematiseren en hun vaardigheden willen verbeteren Kennis van andere programmeertalen is niet vereist, maar het zal de kennisverwerving van de lerenden aanzienlijk vergemakkelijken De cursus zal je laten zien hoe je het programma in veel praktische voorbeelden kunt gebruiken .
14 hours
Overview
The Python programming language is becoming more and more popular among Matlab users due to its power and versatility as a data analysis tool as well as a general purpose language.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at Matlab users who wish to explore and or transition to Python for data analytics and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure a Python development environment.
- Understand the differences and similarities between Matlab and Python syntax.
- Use Python to obtain insights from various datasets.
- Convert existing Matlab applications to Python.
- Integrate Matlab and Python applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Simulink is een grafische programmeeromgeving voor het modelleren, simuleren en analyseren van dynamische multidomein-systemen .
72 hours
Overview
Deze cursus bevat een uitgebreid materiaal over MATLAB als een krachtige simulatietool voor communicatie Het doel van deze cursus is om MATLAB niet alleen als een algemene programmeertaal te introduceren, maar de rol van de extreem krachtige MATLAB-mogelijkheden als een simulatietool te benadrukken De voorbeelden die worden gegeven om het materiaal van de cursus te illustreren, zijn niet alleen een direct gebruik van MATLAB-commando's, maar vertegenwoordigen vaak echte problemen .
28 hours
Overview
Doelstelling: Deze training is bedoeld voor software-ingenieurs die werken met MBD-technologie, de training zal betrekking hebben op modelleringstechnieken voor automotive-systemen, automotive-standaarden, autocodegeneratie en modeltestboomconstructie en -verificatie Doelgroep: softwareontwikkelaar voor autoleverancier .
Weekend MATLAB cursus, Avond MATLAB training, Avond MATLAB opleiding MATLAB boot camp, MATLAB instructeur geleid, Weekend MATLAB training, Avond MATLAB cursus, MATLAB coaching, MATLAB instructeur, MATLAB trainer, MATLAB training cursus, MATLAB lessen, MATLAB on-site, MATLAB privé cursus, MATLAB een op een training, MATLAB op locatie, Weekend MATLAB opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!