Kivy Training Courses

Kivy Training Courses

De lokale, instructeur-geleide levende kivy trainingscursussen demonstreren door interactieve hands-on praktijk hoe te om dwars-platform toepassingen te bouwen gebruikend kivy.

Kivy training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Kivy Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Kivy is een open-source cross-platform grafische gebruikersinterface bibliotheek geschreven in Python, waarmee multi-touch applicatie ontwikkeling voor een breed scala aan apparaten. In deze instructeur geleide, live training deelnemers zullen leren hoe te installeren en te deployeren Kivy op verschillende platforms, aan te passen en te manipuleren widgets, schema, trigger en reageren op gebeurtenissen, grafiek te wijzigen met multi-touching, het weergeven van het scherm, pakket apps voor Android, en meer. Aan het einde van deze training kunnen de deelnemers
    Verwijder de Python code en de Kivy taal. Heb een stevige begrip van hoe Kivy werkt en maakt gebruik van de belangrijkste elementen zoals widgets, gebeurtenissen, eigenschappen, graphics, enz. Simpel ontwikkelen en implementeren Android apps op basis van verschillende bedrijfs- en ontwerpvereisten.
Format van de cursus
    Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken

Last Updated:

Aankomende Kivy cursussen

Weekend Kivy cursus, Avond Kivy training, Avond Kivy opleiding Kivy boot camp, Kivy instructeur geleid, Weekend Kivy training, Avond Kivy cursus, Kivy coaching, Kivy instructeur, Kivy trainer, Kivy training cursus, Kivy lessen, Kivy on-site, Kivy privé cursus, Kivy een op een training, Kivy op locatie, Weekend Kivy opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions