jQuery Training Courses

jQuery Training Courses

Lokale, instructieve live jQuery-trainingen demonstreren door middel van discussie en handson de praktijk hoe JQuery te gebruiken om frontend, Javascript gebaseerde webapplicaties te schrijven jQuery-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

jQuery Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Het is moeilijk om interfaces te coderen waarmee gebruikers gemakkelijk kunnen krijgen wat ze willen. In deze cursus wordt uitgelegd hoe u een effectieve gebruikersinterface maakt met de nieuwste technologieën en bibliotheken.

Het introduceert het idee van Nools in Rule Engines (meestal Nools en PHP Rules) om het aanpassen en testen te vergemakkelijken. Daarna laten de cursussen een manier zien om de logica aan de voorkant van de website te integreren met behulp van Java Script. Op deze manier gecodeerde logica kan worden hergebruikt op de backend.
35 hours
Overview
Deze cursus is niet alleen bedoeld om te introduceren, maar om een sterke basis te bieden en best practices te presenteren voor HTML & CSS , Java Script, jQuery en Bootstrap . Fundamentele concepten worden geïntroduceerd samen met Best practices via labs en praktische oefeningen. Voor een voldoende goede dekking van alle onderwerpen wordt HTML behandeld samen met de andere onderwerpen ( CSS & Java Script).

De cursus is bijna volledig praktisch. De meeste concepten worden ontdekt door codelezingen / uitvoering en codering.
56 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om een beginner in Java Script naar een niveau te brengen waar zij of hij in staat is de markt te betreden als Java Script-ontwikkelaar.

De cursus is intensief en volledig 'hands on'
Weekend jQuery cursus, Avond jQuery training, Avond jQuery opleiding jQuery boot camp, jQuery instructeur geleid, Weekend jQuery training, Avond jQuery cursus, jQuery coaching, jQuery instructeur, jQuery trainer, jQuery training cursus, jQuery lessen, jQuery on-site, jQuery privé cursus, jQuery een op een training, jQuery op locatie, Weekend jQuery opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions