Java EE Training Courses

Java EE Training Courses

Lokale, door een docent geleide live Java EE (ook bekend als Java Platform Enterprise Edition, en voorheen Java 2 Platform Enterprise Edition of J2EE) trainingscursussen demonstreren door hands-on de basisprincipes van Java EE. Java EE-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Volgens uw profiel zal Maven u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Zoals we enkele voordelen noemen:

- Ontwikkelaars: Als ontwikkelaar gebruik je Maven om projecten te maken, de afhankelijkheden te beheren, je code te compileren, je tests uit te voeren, je componenten in te zetten ... Maven wordt onderdeel van je dagelijkse ontwikkelingstools.
- Technische leadprofielen: de integratie van Maven als Maven zal een aanzienlijke impact hebben op het project:

- Afhankelijkheden beheren wordt eenvoudig ( Maven afhankelijkheidsbeheer)
- Complexe builds worden aanzienlijk vereenvoudigd ( Maven build-profielen)
- De projectarchitectuur zal soepel worden beheerd (overerving en multimodule-projecten)
- ....

- Projectmanagers: Maven zal standaardisatie en samenwerking afdwingen:

- "Project Object Model" is de standaard die Maven introduceert voor projecten
- Maven gebruikt build lifecycles voor ontwikkelaars om te compileren, testen en rapporteren, implementeren
- Maven repositories zullen als een gemeenschappelijke winkel fungeren en releases en bibliotheken van derden verzamelen
- ....

- Releasemanagers: Maven repositorymanagers zullen fungeren als zeer configureerbare proxy's tussen uw organisatie en openbare Maven repositories, ze bieden ook een organisatie met een implementatiebestemming voor uw builds.
21 hours
Overview
Deze training introduceert de kernconcepten en principes van DevOps , evenals de manieren om de DevOps praktijk in uw organisatie te DevOps . Het is specifiek gericht op projecten op het Java platform. Na afronding van deze training hebben studenten een fundamenteel begrip van de waardepropositie van DevOps ; ze zullen ook praktische ervaring opdoen met het werken met bepaalde DevOps tools, waaronder Puppet , Jenkins , Git en anderen. Deze training wordt aangevuld met praktische labs die deelnemers helpen hun theoretische kennis van het aangeleerde materiaal te versterken.

Onderwerpen:

- DevOps methoden en -hulpmiddelen
- Puppet
- Technische introductie tot cloud computing
- Jenkins
21 hours
Overview
GlassFish Administration Training laat deelnemers kennis maken met de geheimen van de GlassFish server voor installatie, configuratie, beheer en monitoring. Training staat open voor toekomstige GlassFish serverbeheerders.
21 hours
Overview
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
28 hours
Overview
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
7 hours
Overview
OpenSearchServer is een opensource-applicatieserver die wordt gebruikt om op een index gebaseerde applicaties zoals zoekmachines te ontwikkelen Geschreven in Java, kan het worden geïntegreerd in andere applicaties zonder Java-code te gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers de configuratie, configuratie, beheer en uitbreiding van OpenSearchServer Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: OpenSearchServer uitvoeren als een stand-alone server met een servletcontainer Configureer de geïntegreerde crawler van OpenSearchServer voor databases, webpagina's en rijke documenten Ontwikkel een voorbeeldtoepassing met behulp van de ZUFoss-gebaseerde webinterface van OpenSearchServer Integreer zoekresultaten in een pagina met behulp van de HTML-renderer Controleer en beheer OpenSearchServer Breid de functies van OpenSearchServer uit met behulp van de plugin-architectuur Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Resin is een snelle en betrouwbare open-source Java Application Server voor webapplicaties verspreid over honderden servers. Resin is oorspronkelijk een Servlet- en JSP-engine en ondersteunt tegenwoordig Web Profile, CDI en EJB. Resin omvat een hoogwaardige JTA-transactiebeheerder, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole. Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforce.com.

In deze cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-applicatieserver. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en beschikken ze over de nodige methoden om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren.

Publiek

- Systeembeheerders
- Enterprise web applicatie-ontwikkelaars
- DevOps engineeers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
7 hours
Overview
Apache TomEE is een gecertificeerde Java Enterprise Edition (EE) -stapel ontwikkeld bovenop Tomcat (TomEE = Tomcat + aanvullende Java EE-functies). Deze integraties vergemakkelijken het schrijven van code, het testen van bedrijfslogica, het configureren van containerbeheerde bronnen en het beheren van de server.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een TomEE-applicatieserver kunnen installeren, configureren, beheren, problemen oplossen en optimaliseren.

Publiek

- ontwikkelaars
- Systeembeheerders
- DevOps ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Aankomende Java EE (Java Platform Enterprise Edition) cursussen

Weekend Java EE cursus, Avond Java EE training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding Java EE (Java Platform Enterprise Edition) boot camp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructeur geleid, Weekend Java Platform Enterprise Edition (Java EE) training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) coaching, Java EE instructeur, Java EE trainer, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) lessen, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) on-site, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) privé cursus, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) een op een training, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) op locatie, Weekend Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions