Java EE Training Courses

Java EE Training Courses

Lokale, door een docent geleide live Java EE (ook bekend als Java Platform Enterprise Edition, en voorheen Java 2 Platform Enterprise Edition of J2EE) trainingscursussen demonstreren door hands-on de basisprincipes van Java EE. Java EE-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
De Java EE-platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige, multi-tiered, scalable, betrouwbare en veilige netwerkapplicaties. Docker en Kubernetes de ontwikkelaars in staat stellen een Java applicatie in een container te verpakken en te deployeren als een microservice in een Java EE-omgeving. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun Java EE 8 toepassingen willen containeren en ze als microservices in de cloud uitvoeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw en implementeer Java microservices in Docker containers. Het beheer van Docker containers met gebruik Kubernetes. Integreren van microservices met een bestaande monolithische systeem. Monitoring, testen en veilige micro-diensten. Troubleshoot containers en orchestratie omgevingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
21 hours
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
21 hours
GlassFish Administration Training laat deelnemers kennis maken met de geheimen van de GlassFish server voor installatie, configuratie, beheer en monitoring. Training staat open voor toekomstige GlassFish serverbeheerders.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) covers the essentials of installing, configuring, securing, optimizing and managing a Resin application server. By the end of this training, participants will be able to:
 • Have a firm understanding of Resin's architecture, features and capabilities.
 • Have the practice needed to deploy and manage their own Resin application server.
21 hours
Deze training introduceert de kernconcepten en principes van DevOps , evenals de manieren om de DevOps praktijk in uw organisatie te DevOps . Het is specifiek gericht op projecten op het Java platform. Na afronding van deze training hebben studenten een fundamenteel begrip van de waardepropositie van DevOps ; ze zullen ook praktische ervaring opdoen met het werken met bepaalde DevOps tools, waaronder Puppet , Jenkins , Git en anderen. Deze training wordt aangevuld met praktische labs die deelnemers helpen hun theoretische kennis van het aangeleerde materiaal te versterken. Onderwerpen:
 • DevOps methoden en -hulpmiddelen
 • Puppet
 • Technische introductie tot cloud computing
 • Jenkins
7 hours
OpenSearchServer is een opensource-applicatieserver die wordt gebruikt om op een index gebaseerde applicaties zoals zoekmachines te ontwikkelen Geschreven in Java, kan het worden geïntegreerd in andere applicaties zonder Java-code te gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers de configuratie, configuratie, beheer en uitbreiding van OpenSearchServer Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: OpenSearchServer uitvoeren als een stand-alone server met een servletcontainer Configureer de geïntegreerde crawler van OpenSearchServer voor databases, webpagina's en rijke documenten Ontwikkel een voorbeeldtoepassing met behulp van de ZUFoss-gebaseerde webinterface van OpenSearchServer Integreer zoekresultaten in een pagina met behulp van de HTML-renderer Controleer en beheer OpenSearchServer Breid de functies van OpenSearchServer uit met behulp van de plugin-architectuur Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Apache TomEE is a certified Java Enterprise Edition (EE) stack developed on top of Tomcat (TomEE = Tomcat + aditional Java EE features). These integrations facilitate writing code, testing business logic, configuring container-managed resources, and administering the server. In this instructor-led, live training, participants will learn how to install, configure, manage, troubleshoot and optimize a TomEE application server. Audience
 • Developers
 • System administrators
 • DevOps Engineers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
De Java EE-platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige, multi-tiered, scalable, betrouwbare en veilige netwerkapplicaties. Java EE 8 introduceert een JSON Binding API voor het mappen tussen JSON-tekst en Java objecten, een nieuwe Security API en ondersteuning voor HTTP/2, cloud en HTML5. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die de nieuwe functies van EE 8 willen gebruiken om cloud-toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving om te beginnen te ontwikkelen. Begrijp de concepten en architectuur achter Java Enterprise Edition (JEE). Creëer een sample cloud-applicatie (of web-service). Interface een applicatie met een database. Schrijf en beheer gedurfde componenten met behulp van afhankelijkheidsinjectie. Schrijf integratie tests voor Java EE-componenten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Java Enterprise Edition (EE) is een Java platform gecreëerd met een hogere bestelling boven de Java Standard Edition (SE). Het biedt een toonaangevend set van specificaties om multi-tiered en uitgebreide bedrijfsimplementaties te ondersteunen. De nieuwste versie van Java Enterprise Edition, Java EE 8, maakt gebruik van geavanceerde Java technologieën die kunnen worden geoptimaliseerd om betere applicatieprestaties te bereiken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun Jave EE 8 ontwikkelingsomgeving willen optimaliseren om zakelijke toepassingen te creëren, te bouwen, te testen, te debuggen en te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren en configureren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving voor Java EE 8. Gebruik de Java EE 8 functies om zakelijke toepassingen te ontwikkelen die Java EE-compliant zijn. Gebruik de juiste methoden om hun Java EE 8 omgeving te optimaliseren. Verbeter hun applicatie monitoring routines. Herken de kritische factoren voor efficiënte prestaties van applicatiesystemen. Begrijp het potentieel van Java EE 8 wanneer geïmplementeerd in andere ondernemingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
35 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, manage, and implement Java EE 7 to develop enterprise applications. By the end of this training, participants will be able to create, manage, implement, deploy, and secure enterprise applications and web services using Java EE 7.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Java EE 8 to build and deploy cloud-ready enterprise applications, leveraging advanced Java technologies and APIs.     By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing enterprise applications with Java EE 8.
 • Implement business logic for designing and building business-oriented applications.
 • Integrate microservices with Java EE 8 components to transform single-tiered applications into highly scalable and cloud-ready applications.
 • Understand and apply Java EE 8 design patterns and coding best practices.

Last Updated:

Aankomende Java EE (Java Platform Enterprise Edition) cursussen

Weekend Java EE cursus, Avond Java EE training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding Java EE (Java Platform Enterprise Edition) boot camp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructeur geleid, Weekend Java Platform Enterprise Edition (Java EE) training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) coaching, Java EE instructeur, Java EE trainer, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) lessen, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) on-site, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) privé cursus, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) een op een training, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) op locatie, Weekend Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions