Java EE Training Courses

Java EE Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Java EE (ook bekend als Java Platform Enterprise Edition, en voorheen Java 2 Platform Enterprise Edition of J2EE) trainingscursussen demonstreren door hands-on praktijk de grondbeginselen van Java EE. Java EE-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
De Java EE-platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige, multi-tiered, scalable, betrouwbare en veilige netwerkapplicaties. Docker en Kubernetes de ontwikkelaars in staat stellen een Java applicatie in een container te verpakken en te deployeren als een microservice in een Java EE-omgeving. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun Java EE 8 toepassingen willen containeren en ze als microservices in de cloud uitvoeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bouw en implementeer Java microservices in Docker containers. Het beheer van Docker containers met gebruik Kubernetes. Integreren van microservices met een bestaande monolithische systeem. Monitoring, testen en veilige micro-diensten. Troubleshoot containers en orchestratie omgevingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material. Topics:
 • DevOps practices and tools
 • Puppet
 • Technical introduction to cloud computing
 • Jenkins
21 hours
GlassFish Administration Training laat deelnemers kennis maken met de geheimen van de GlassFish server voor installatie, configuratie, beheer en monitoring. Training staat open voor toekomstige GlassFish serverbeheerders.
21 hours
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
35 hours
Java Platform Enterprise Edition 7 (ook bekend als Java EE 7) is een structureerde toepassing die gebruikt zijn voor het ontwikkelen van grote schaal, meergeschreven, schaalbare en veilige ondernemingstoepassingen.Deze instructeur, levende opleiding (online of op plaats) is gericht op ontwikkelders die willen installeren, beheren en uitvoeren Java EE 7 om ondernemingstoepassingen te ontwikkelen.Ten einde van deze opleiding zullen deelnemers in staat kunnen maken, beheren, uitvoeren, uitvoeren en veilige ondernemingstoepassingen en webdiensten met behulp van Java EE 7.Formaat van de course
  Interactive lezing en discussie. Veel oefenen en praktijken. Uitvoering van de hand in een levenslab-omgeving.
Course-passeniseringsopties
  Om een aanpaste opleiding voor dit cursus te vragen, contact op ons om te stellen.
21 hours
De Java EE-platform biedt een API en runtime-omgeving voor het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige, multi-tiered, scalable, betrouwbare en veilige netwerkapplicaties. Java EE 8 introduceert een JSON Binding API voor het mappen tussen JSON-tekst en Java objecten, een nieuwe Security API en ondersteuning voor HTTP/2, cloud en HTML5. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die de nieuwe functies van EE 8 willen gebruiken om cloud-toepassingen te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving om te beginnen te ontwikkelen. Begrijp de concepten en architectuur achter Java Enterprise Edition (JEE). Creëer een sample cloud-applicatie (of web-service). Interface een applicatie met een database. Schrijf en beheer gedurfde componenten met behulp van afhankelijkheidsinjectie. Schrijf integratie tests voor Java EE-componenten.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Java Enterprise Edition (Java EE) is een ondernemingssoftwareplatform ontworpen voor het bouwen van grote, multi-tier en gedistribueerde Java toepassingen. De Java EE 8 versie beschikt over containers en cloud computing-technologieën met vereenvoudigde API's en verbeterde infrastructuur voor het uitvoeren van bedrijfsapplicaties en webdiensten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die Java EE 8 willen gebruiken om cloud-bereide bedrijfsapplicaties te bouwen en te implementeren, het leveren van geavanceerde Java technologieën en API's. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving voor het starten van het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties met Java EE 8. Het implementeren van zakelijke logica voor het ontwerpen en bouwen van zakelijke-gerichte toepassingen. Integreren van microservices met Java EE 8 componenten om eenzijdige toepassingen te transformeren in zeer schaalbare en cloudbereide toepassingen. Begrijp en toepas Java EE 8 ontwerppatronen en coderen van de beste praktijken.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
28 hours
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
7 hours
OpenSearchServer is een opensource-applicatieserver die wordt gebruikt om op een index gebaseerde applicaties zoals zoekmachines te ontwikkelen Geschreven in Java, kan het worden geïntegreerd in andere applicaties zonder Java-code te gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers de configuratie, configuratie, beheer en uitbreiding van OpenSearchServer Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: OpenSearchServer uitvoeren als een stand-alone server met een servletcontainer Configureer de geïntegreerde crawler van OpenSearchServer voor databases, webpagina's en rijke documenten Ontwikkel een voorbeeldtoepassing met behulp van de ZUFoss-gebaseerde webinterface van OpenSearchServer Integreer zoekresultaten in een pagina met behulp van de HTML-renderer Controleer en beheer OpenSearchServer Breid de functies van OpenSearchServer uit met behulp van de plugin-architectuur Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Java Enterprise Edition (EE) is een Java platform gecreëerd met een hogere bestelling boven de Java Standard Edition (SE). Het biedt een toonaangevend set van specificaties om multi-tiered en uitgebreide bedrijfsimplementaties te ondersteunen. De nieuwste versie van Java Enterprise Edition, Java EE 8, maakt gebruik van geavanceerde Java technologieën die kunnen worden geoptimaliseerd om betere applicatieprestaties te bereiken. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die hun Jave EE 8 ontwikkelingsomgeving willen optimaliseren om zakelijke toepassingen te creëren, te bouwen, te testen, te debuggen en te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren en configureren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving voor Java EE 8. Gebruik de Java EE 8 functies om zakelijke toepassingen te ontwikkelen die Java EE-compliant zijn. Gebruik de juiste methoden om hun Java EE 8 omgeving te optimaliseren. Verbeter hun applicatie monitoring routines. Herken de kritische factoren voor efficiënte prestaties van applicatiesystemen. Begrijp het potentieel van Java EE 8 wanneer geïmplementeerd in andere ondernemingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Resin is een snelle en betrouwbare open-source Java Application Server voor webapplicaties verspreid over honderden servers. Resin is oorspronkelijk een Servlet- en JSP-engine en ondersteunt tegenwoordig Web Profile, CDI en EJB. Resin omvat een hoogwaardige JTA-transactiebeheerder, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole. Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforce.com. In deze cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-applicatieserver. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en beschikken ze over de nodige methoden om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren. Publiek
 • Systeembeheerders
 • Enterprise web applicatie-ontwikkelaars
 • DevOps engineeers
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening
7 hours
Apache TomEE is een gecertificeerde Java Enterprise Edition (EE) -stapel ontwikkeld bovenop Tomcat (TomEE = Tomcat + aanvullende Java EE-functies). Deze integraties vergemakkelijken het schrijven van code, het testen van bedrijfslogica, het configureren van containerbeheerde bronnen en het beheren van de server. In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze een TomEE-applicatieserver kunnen installeren, configureren, beheren, problemen oplossen en optimaliseren. Publiek
 • ontwikkelaars
 • Systeembeheerders
 • DevOps ingenieurs
Formaat van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Last Updated:

Upcoming Java EE (Java Platform Enterprise Edition) Courses

Weekend Java EE cursus, Avond Java EE training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding Java EE (Java Platform Enterprise Edition) boot camp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instructeur geleid, Weekend Java Platform Enterprise Edition (Java EE) training, Avond Java EE (Java Platform Enterprise Edition) cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) coaching, Java EE instructeur, Java EE trainer, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) training cursus, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) lessen, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) on-site, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) privé cursus, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) een op een training, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) op locatie, Weekend Java EE (Java Platform Enterprise Edition) opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions