Java EE Training Courses

Java EE Training Courses

Lokale, door een docent geleide live Java EE (ook bekend als Java Platform Enterprise Edition, en voorheen Java 2 Platform Enterprise Edition of J2EE) trainingscursussen demonstreren door hands-on de basisprincipes van Java EE. Java EE-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand'. Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - uw lokale trainingsaanbieder

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Java EE Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Volgens uw profiel zal Maven u helpen bij uw dagelijkse werk Zoals we enkele van de voordelen noemen: Ontwikkelaars: als ontwikkelaar gebruikt u Maven om projecten te maken, de afhankelijkheden te beheren, uw code te compileren, uw tests uit te voeren, uw componenten in te zetten Maven wordt onderdeel van uw dagelijkse ontwikkeltools Technische leadprofielen: Integratie van Maven als een bouwtool zal een aanzienlijke impact hebben op het project: Afhankelijkheden beheren wordt gemakkelijk (Maven-afhankelijkheidsbeheer) Complexe builds worden aanzienlijk vereenvoudigd (Maven build-profielen) De projectarchitectuur zal soepel worden beheerd (overerving en multimoduleprojecten) Projectmanagers: Maven handhaaft standaardisatie en samenwerking: "Project Object Model" is de standaard die Maven introduceert voor projecten Maven gebruikt build-lifecycles voor ontwikkelaars om te compileren, testen en rapporteren, inzetten Maven-repositories fungeren als een gemeenschappelijke winkel en verzamelen releases en bibliotheken van derden Release Managers: Maven-repository-managers fungeren als hoogst configureerbare proxies tussen uw organisatie en openbare Maven-archieven, maar zij bieden ook een organisatie een implementatiebestemming voor uw builds .
21 hours
Overview
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material.

Topics:

- DevOps practices and tools
- Puppet
- Technical introduction to cloud computing
- Jenkins
21 hours
Overview
GlassFish Administration Training introduceert de deelnemers voor de geheimen van de installatie, configuratie, beheer en bewaking van de GlassFish-server Training staat open voor toekomstige GlassFish-serverbeheerders .
21 hours
Overview
GlassFish is een open-source applicatieserver. Deze driedaagse cursus biedt een inleiding tot het beheer van GlassFish Server met Java EE-toepassingen.
28 hours
Overview
Deze 4-daagse cursus is bedoeld voor programmeurs die de Java-taal al kennen en die de Enterprise Java Beans 2.0-technologie willen gebruiken terwijl ze zich bewust worden van de beveiligingsimplicaties van het distribueren van applicaties. Deze cursus heeft een grote praktische component, waaronder het ontwikkelen van een e-commerce-applicatie op basis van Enterprise Java Beans. De cursus maakt gebruik van de JBoss-toepassingsserver.
7 hours
Overview
OpenSearchServer is een opensource-applicatieserver die wordt gebruikt om op een index gebaseerde applicaties zoals zoekmachines te ontwikkelen Geschreven in Java, kan het worden geïntegreerd in andere applicaties zonder Java-code te gebruiken In deze live training met instructeur leren deelnemers de configuratie, configuratie, beheer en uitbreiding van OpenSearchServer Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: OpenSearchServer uitvoeren als een stand-alone server met een servletcontainer Configureer de geïntegreerde crawler van OpenSearchServer voor databases, webpagina's en rijke documenten Ontwikkel een voorbeeldtoepassing met behulp van de ZUFoss-gebaseerde webinterface van OpenSearchServer Integreer zoekresultaten in een pagina met behulp van de HTML-renderer Controleer en beheer OpenSearchServer Breid de functies van OpenSearchServer uit met behulp van de plugin-architectuur Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Resin is een snelle en betrouwbare opensource Java Application Server voor webtoepassingen die honderden servers overspant Herkomst als een Servlet en JSP-engine, ondersteunt Resin vandaag Web Profile, CDI en EJB Resin bevat een hoogwaardige JTA-transactiemanager, een JMS-provider, clustering, pooling van verbindingen en een beheerconsole Hars wordt gebruikt door bedrijven zoals CNET, Motorola en Salesforcecom In deze cursus bespreken we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Resin-toepassingsserver Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed inzicht in de architectuur, functies en mogelijkheden van Resin en zullen ze de nodige ervaring hebben om hun eigen Resin-applicatieserver te implementeren en te beheren Publiek Systeembeheerders Enterprise web applicatie-ontwikkelaars DevOps-engineeers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, gedeeltelijke discussie, zware hands-on praktijk .
7 hours
Overview
Apache TomEE is een gecertificeerde Java Enterprise Edition (EE) -stack die is ontwikkeld bovenop Tomcat (TomEE = Tomcat + aditional Java EE-functies) Deze integraties vergemakkelijken het schrijven van code, het testen van bedrijfslogica, het configureren van beheerde resources en het beheren van de server In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een TomEE-applicatieserver moeten installeren, configureren, beheren, oplossen en optimaliseren Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders DevOps Engineers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend Java EE cursus, Avond Java EE training, Avond Java EE opleiding Java EE boot camp, Java EE instructeur geleid, Weekend Java EE training, Avond Java EE cursus, Java EE coaching, Java EE instructeur, Java EE trainer, Java EE training cursus, Java EE lessen, Java EE on-site, Java EE privé cursus, Java EE een op een training, Java EE op locatie, Weekend Java EE opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!