Jakarta EE Training Courses

Jakarta EE Training Courses

Local instructor-led live Jakarta EE training courses in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Jakarta EE Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Jakarta EE (voorheen Java EE) is een open-source softwareplatform gebouwd voor het ontwikkelen van bedrijfs- en cloud-native toepassingen. Het biedt nieuwe technologieën en functies die de ontwikkeling versnellen en zakelijke toepassingen voor cloudimplementatie versnellen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die Jakarta EE willen gebruiken om cloud-native toepassingen te bouwen, migratie en te implementeren, met behulp van de volledige implementatie van Java EE 8 en cloud computing technologie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het ontwikkelen van Jakarta EE toepassingen. Creëer en bouw database-gedreven toepassingen met de Jakarta Persistence API. Ontwikkel en geïntegreer Jakarta EE toepassingen met Jakarta RESTful webdiensten voor portabiliteit. Containeren van cloud-gebonden toepassingen voor cloud-implementatie met Docker.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Jakarta EE Courses

Weekend Jakarta EE cursus, Avond Jakarta EE training, Avond Jakarta EE opleiding Jakarta EE boot camp, Jakarta EE instructeur geleid, Weekend Jakarta EE training, Avond Jakarta EE cursus, Jakarta EE coaching, Jakarta EE instructeur, Jakarta EE trainer, Jakarta EE training cursus, Jakarta EE lessen, Jakarta EE on-site, Jakarta EE privé cursus, Jakarta EE een op een training, Jakarta EE op locatie, Weekend Jakarta EE opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions