Human Factors Training Courses

Human Factors Training Courses

Local instructor-led live Human Factors training courses in Nederland.

Human Factors Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Het publiek:
  Elke leidinggevende of leidinggevende rol. Projectleden die hun teamvaardigheden willen verbeteren. Elke operationele leiders die hun interpersoonlijke vaardigheden willen verbeteren.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zes een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. De cursus wordt geleverd door zeer ervaren menselijke factoren specialisten die hoogwaardige training hebben geleverd aan tal van high-risk industrieën waaronder luchtvaart, nucleaire energie, olie & gas producenten, gezondheidszorg en elite sport. Het belang van risico- en veiligheidsbewustzijn wordt tijdens de levering benadrukt met het gebruik van ongevallenstudies uit meerdere industrieën. De cursus neemt de kandidaat door de basisfuncties van de menselijke cognitie en laat zien hoe deze begrip kan worden gecreëerd in praktische tools. Deze tool set kan vervolgens in de werkomgeving worden gebracht op praktisch, beleid en procesniveau om de prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren. De cursus is met name relevant voor bedrijven die steeds meer nieuwe technologieën gebruiken. Het gebruik van checklisten en de juiste toepassing van standaard operationele procedures wordt grondig onderzocht. Er is een bijzondere focus op operationele risico's en hoe besluitvorming prestaties onder druk situaties. De cursus culmineert met een focus op de menselijke factor kenmerken van high-performance teams en overweegt wat we allemaal kunnen leren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele beginselen van menselijke cognitie. Gebruik hun begrip aan de ontwikkeling van cognitieve hulpmiddelen om de prestaties te verbeteren. Ontdek de belangrijkste beginselen die nodig zijn om de naleving, betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren.
Format van de cursus:
  De instructeur leidde. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
14 hours
Het publiek:
  Elke leidinggevende, toezichthoudende of leiderschapsrol. Teamleden die hun teamvaardigheden willen verbeteren. Elke operationele leiders die hun interpersoonlijke vaardigheden willen verbeteren.
Overzicht : Er zijn misvattingen dat Human Factors (HF) een discipline is die alleen van toepassing is op veiligheidskritische industrieën zoals luchtvaart, geneeskunde en de olie & gas sectoren. In feite zijn er feitelijke voordelen voor het investeren in HF verder dan het verbeteren van de veiligheid. Verbeterde operationele efficiëntie: Het geven van de tools aan een team om hen in staat te stellen om de werkbelasting te beheren, problemen op te lossen en effectieve beslissingen te nemen, biedt hen de mogelijkheid om werkgerelateerde moeilijkheden aan te pakken zonder de noodzaak van een hoger niveau interventie. Ongeacht de setting zijn de frontline teamleden in staat om complexe, dynamische situaties aan te pakken. Verbeterde Engagement van de werknemer en Brand Reputatie: Het vermogen van teamleden om arbeidsomstandigheden te beheren verhoogt de betrokkenheid van de werknemer en verbetert de klantinteracties. Een organisatie die een toewijding kan tonen om het personeel te verbeteren en te investeren, zal de voordelen van verhoogde werkgelegenheid profiteren. Verminderde absenteeïsme, verhoogde retentie: tijd van werk wegens stress en vermoeidheid kan gedeeltelijk worden aangepakt door middel van HF-training. Maar de moraal op de werkplek zal ongetwijfeld de individuele stress niveaus beïnvloeden. Investment In een combinatie van stress & fatigue management training en het introduceren van peer support programma's toont een toewijding aan het welzijn van de werknemer dat Deloitte suggereert zal resulteren in een 500% terugkeer in verminderde afwezigheid en verbeterde retentie. Samenvattend, dezelfde vaardigheden die piloten, chirurgen en oliereikers helpen, kunnen veel vaker worden toegepast om een organisatie buiten de veiligheid te benutten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele beginselen van menselijke cognitie. Gebruik hun begrip aan de ontwikkeling van cognitieve hulpmiddelen om de prestaties te verbeteren. Getoon kennis van de belangrijkste beginselen die nodig zijn om naleving, betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren.
Format van de cursus:
  De instructeur leidde. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
 
14 hours
Het publiek:
  Elke leidinggevende of leidinggevende rol. Werknemers die hun opleidingsvaardigheden willen verbeteren. Potentiële leiders die op zoek zijn naar een trainingsplicht.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in twaalf een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. De cursus wordt geleverd door zeer ervaren mensen-factor specialisten die veel managers, coaches en trainers hebben opgeleid in verschillende hoogwaardige rollen in talrijke industrieën. Deze aangename en toegewijde cursus neemt de kandidaat uit de basis van de andragogie – of volwassene leren. Sommige van de mythen van training worden verspreid in de bewijsbasis benadering genomen door deze zeer toegewijde en intensieve cursus. Het hoge niveau van kandidaat engagement culmineert in een reeks lessen en presentaties die worden opgenomen en beoordeeld door uw peer-leerers. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamentele principes van de andragogie. Zijn begrip toepassen op de ontwikkeling van leer- en ontwikkelingsinstrumenten. Ontwerpen en implementeren van basisopleidingscursussen voor hun industrie of beroep.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
7 hours
Het publiek:
  Elke leidinggevende of leidinggevende rol. Werknemers die hun risico-bewustzijn willen vergroten. Elke operationele leiders die hun dynamische risicobeheer vaardigheden willen verbeteren.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zes een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. Deze cursus richt zich op de dagelijkse bedreigingen die door alle industrieën worden geconfronteerd bij het handhaven van hoge niveaus van menselijke prestaties. De eerste stap in elk aspect van risicomanagement is het vermogen om operationele risico's te identificeren en objectief te maken. Het meest voorkomende risico waar mensen deel uitmaken van het operationele proces is de steeds aanwezige bedreiging die menselijke fouten vormt. In plaats van het onrealistische doel te proberen om fouten te vernietigen, richt de cursus zich op technieken die managers en beoefenaars in staat stellen de impact van menselijke fouten te vermijden, te trappen of te verminderen. De cursus kijkt naar echte wereld case studies evenals het goede gebruik van de kandidaten’ eigen ervaringen om de gereedschappen en technieken van de cursus in het leven te brengen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de basisprincipes van dynamische risicobeheer. Gebruik hun begrip van het vermijden, trappen en het verminderen van risico's. Ontwerpen en implementeren van opleidingsinstrumenten en technieken die binnen hun eigen industrie kunnen worden toegepast.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
7 hours
Het publiek:
  Elke leidinggevende of leidinggevende rol. Leiders die hun communicatievaardigheden willen verbeteren. Leiders die hun vermogen om met hun team te communiceren willen verbeteren.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zes een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. Deze cursus is erg interactief vanaf het begin. Effectieve communicatie onderstreept alle leiderschapsrollen en wordt vaak als een bepaalde kwaliteit verwaarloosd. De cursus gebruikt up-to-date onderzoek vanuit een cognitieve empathie perspectief. De mogelijkheid om onze eigen doelen in visie te projecteren is vaak voorspeld in de vorm van een uitzendperspectief. Dit is tegen-intuitief wanneer we overwegen hoe de hersenen werken en informatie ontvangen. Deelnemers worden aangemoedigd om hun boodschap vanuit het perspectief van andere kandidaten te bekijken en worden voortdurend een aantal vrij verlichtende feedback gegeven. Technieken die worden gebruikt door de gewapende strijdkrachten, nooddiensten en elite sport worden gecombineerd om kandidaten meer vertrouwen te geven in het ontvangen (en ontvangen) nauwkeurige berichten, afbeeldingen en visie. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe het menselijk brein grondige informatie in gegevens ontvangt en verwerkt. Gebruik dit begrip om hun persoonlijke communicatietechnieken te verbeteren. Test hun communicatietechnieken met andere leden van de groep.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
14 hours
Het publiek:
  Al deze rollen. Belangrijke managers, veiligheid of risico-posthouders. Ervaren managers streven naar hun risico & veiligheid management vaardigheden te verhogen.
Overzicht : Deze cursus onderzoekt de belangrijkste invloeden op veiligheid, risico's en potentiële corporate verantwoordelijkheid. Alle drie gebieden garanderen een bijzondere studie omdat ze allemaal aanzienlijke verandering ondergaan als we naar de twintigste eeuw gaan. De cursus neemt een ‘systems thinking’ benadering als een methode om complexe systemen te beheren. De huidige wereldwijde pandemie heeft verandering versneld in veel gebieden van bedrijfsstrategie en deze cursus is gericht op het verdunnen van enkele van de belangrijkste thema's binnen het hedendaagse managementdenken. We overwegen hoe we effectief een aantal van de opkomende bedreigingen die voortvloeien uit het begin van de digitalisering binnen onze samenleving kunnen verminderen. De cursus heeft een aantal high-profile case studies uit verschillende industrieën die worden geanalyseerd en gezamenlijk besproken en gepresenteerd vanuit verschillende perspectieven door de kandidaten. Cultuurbeoordelingstechnieken zullen worden onderzocht en toegepast op echte wereldgegevens. De kandidaten zullen een mock cross-examen door de presentatoren ervaren, om vervolgens een beetje waardering te geven van wat de verschillende juridische systemen zoeken bij het beoordelen van corporate verantwoordelijkheid wanneer de risicobeheersing is mislukt. De cursus biedt de kandidaten het vertrouwen om rechtstreeks betrokken te zijn bij risico-gebaseerde beslissingen binnen een complexe operationele omgeving. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van corporate criminal liability. Begrijp de aard van complexe systemen en hoe je ze binnen kunt beheren. Identificeer strategieën om de impact van nieuwe technologieën op risicostrategieën te verminderen. Verbeteren van de weerbaarheid van hun risicobeheersysteem.
Format van de cursus:
  Gefaciliteerde en groepsdebat. Scenario gebaseerde presentaties, briefingen en case study analyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
7 hours
Het publiek:
  Accountable management of leiderschapsrollen. Middele & senior leiders die hun kennis van menselijke factoren willen verbeteren. Middele & senior leiders die hun eigen menselijke factor prestaties willen ontwikkelen.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zes een uur webinars om te worden ondernomen in één sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. Het doel van deze cursus is om leiders en managers een begrip te geven van hoe menselijke factoren zo'n belangrijke rol spelen in het succes en soms mislukking van hoge prestaties. Naast het onderzoeken van sommige hoogprofiele bedrijfsfalen, richt de cursus zich ook op sommige organisaties die buitengewoon resilient zijn geweest. Deze High Reliability Organisaties zijn niet een complete oplossing voor de dreiging van bedrijfsfalen, maar ze kunnen ons een aantal geweldige inzichten geven over bedrijfsbestandigheid. De cursus verklaart hoe krachtige cultuur kan zijn in het vormgeven van uw werknemer's risico's perceptie en kritisch gedrag. Het combineren van beveiligingsmanagement met culturele influencers kan niet alleen de beveiligingsprestaties verbeteren, maar ook andere operationele efficiënties creëren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp op welke hoge betrouwbaarheidstheorie (HRT) gebaseerd is. Gebruik een aantal van de lessen van HRT om uit te leggen waarom sommige organisaties succesvol zijn terwijl anderen mislukken. Begrijp hoe organisatorische cultuur de waarden en attitudes van de werknemer leidt en hoe positieve gedragingen kunnen beïnvloeden.
Format van de cursus:
  De instructeur leidde. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.
7 hours
Het publiek:
  Alle management- of leiderschapsrollen. Leiders die hun coachingcapaciteiten willen verbeteren. Leiders die hun managementvaardigheden willen verbeteren.
Overzicht : Deze cursus wordt geleid door instructeur en kan worden onderverdeeld in zeven een uur webinars om te worden ondernomen in een sessie of als een reeks van afzonderlijke bit-sized sessies om de kandidaten te passen’ tijdschema. De cursus wordt geleid, georiënteerd en ontworpen door trainers met uitgebreide ervaring in de coaching van de trainers op de hoogste niveaus van internationale elite sport en high-performance industrieën. Coaching heeft van sport en onderwijs overgedragen naar mainstream management beste praktijken. Hoewel de onderliggende principes niet complex zijn, kan de methode waarin ze worden toegepast variëren in effectiviteit. De oprichting van vertrouwen is essentieel in elke relatie, niet minder in de essentiële relaties binnen een zakelijke omgeving. Hoe managers zich bezighouden en in het bijzonder luisteren naar hun teamleden en medewerkers is een kritische vaardigheid. Communications vaardigheden worden onderzocht en ontwikkeld in een vertrouwde en creatieve omgeving. Cursusleden zullen leren om te waarderen dat hoe ze zichzelf gedragen vaak belangrijker is dan wat ze eigenlijk doen of zeggen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp hoe de principes van coaching van toepassing zijn op het beheren van collega's. Het toepassen van de belangrijkste gedragingen van coaching om managementvaardigheden te verbeteren. Bespreek de verschillende benaderingen in de coachingomgeving die kunnen worden toegepast op het beheer in de operationele omgeving.
Format van de cursus:
  Of de instructeur leidde of via een webinar. Scenario-gebaseerde presentaties, briefingen en incidentanalyse. Ontbreken scenario workshops en groepspresentatie.

Last Updated:

Upcoming Human Factors Courses

Weekend Human Factors cursus, Avond Human Factors training, Avond Human Factors opleiding Human Factors boot camp, Human Factors instructeur geleid, Weekend Human Factors training, Avond Human Factors cursus, Human Factors coaching, Human Factors instructeur, Human Factors trainer, Human Factors training cursus, Human Factors lessen, Human Factors on-site, Human Factors privé cursus, Human Factors een op een training, Human Factors op locatie, Weekend Human Factors opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions