Gherkin Training Courses

Gherkin Training Courses

Lokale opgeleide live Gherkin-trainingscursussen in Nederland.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Gherkin Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
gedragen is een open-source, python-gebaseerde BDD kader voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl.

BDD, of Behavior gedreven ontwikkeling, is een Agile softwareontwikkeling techniek die de samenwerking tussen ontwikkel bedrijven, QA en niet-technische zakenmensen in een software project stimuleert.

Dit instructeur-LED, live training begint met een bespreking van BDD en hoe de gedragen kader kan worden gebruikt voor het uitvoeren van BDD testen voor web applicaties. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om te interageren met de instructeur en leeftijdgenoten, terwijl de uitvoering van de concepten en tactieken geleerd in deze hands-on, praktijk-based lab omgeving.

aan het einde van deze opleiding, zullen de deelnemers hebben een goed begrip van BDD en gedragen, evenals de nodige praktijk om deze technieken en instrumenten in Real-World testscenario's uit te voeren.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
14 hours
Overview
Cucumberjs is een native JavaScript-implementatie van komkommer Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je BDD-testkwesties (Gedraggedreven Devleopment) kunt schrijven en uitvoeren met behulp van komkommer en javascript Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare taal, Gherkin Gebruik proefbanken op basis van komkommers om de communicatie en samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Cucumberjs met andere testframeworks zoals gradenboog voor het testen van hoektoepassingen Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend Gherkin cursus, Avond Gherkin training, Avond Gherkin opleiding Gherkin boot camp, Gherkin instructeur geleid, Weekend Gherkin training, Avond Gherkin cursus, Gherkin coaching, Gherkin instructeur, Gherkin trainer, Gherkin training cursus, Gherkin lessen, Gherkin on-site, Gherkin privé cursus, Gherkin een op een training, Gherkin op locatie, Weekend Gherkin opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions