Flask Training Courses

Flask Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Flask trainingscursussen demonstreren door interactieve praktische oefening hoe REST API's te bouwen en webapplicaties met Flask . Flask is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand". Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd bij de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland . Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop. NobleProg - Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Flask Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Flask is een Micro-Framework voor het ontwikkelen van webservices in Python. Flask, in tegenstelling tot andere frameworks, heeft geen afhankelijkheden op externe bibliotheken, waardoor het lichtgewicht en snel. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op back-endontwikkelaars die REST-Api's willen bouwen met Python en Flask. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Implementeer een REST-API om toe te staan een Flask webtoepassing om te lezen en schrijven naar een database in de back-end.
 • Geavanceerde verificatiefuncties zoals vernieuwingstokens ontwikkelen.
 • Bouw een herbruikbare backend voor toekomstige Python projecten.
 • Vereenvoudig de opslag van gegevens met SQLalchemie.
 • Implementeer REST-Api's op een cloudgebaseerde server.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
Deze praktische cursus is bedoeld voor Python ontwikkelaars die hun eerste webapplicaties willen maken en onderhouden. Het is ook bedoeld voor mensen die al bekend zijn met andere Web2py , zoals Django of Web2py , en willen leren hoe het gebruik van een microframework (dat wil zeggen een framework dat bibliotheken van derden aan elkaar plakt in plaats van een zelfstandige universele oplossing te bieden) verandert het proces. Een aanzienlijk deel van de cursus is niet gewijd aan Flask zelf (het is klein), maar aan bibliotheken en tools van derden die vaak worden gebruikt in Flask-projecten.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the advanced features of Flask to build scalable web applications on top of MongoDB. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing web applications with Flask.
 • Get to know the advanced concepts and techniques for real-world Flask projects.
 • Build a RESTful API server on top of MongoDB.
 • Learn how to containerize, test, and deploy microservices with Flask, Docker, and Amazon EC2.
 • Gain some insights on the advanced Flask integrations for scaling web applications.

Last Updated:

Aankomende Flask cursussen

Weekend Flask cursus, Avond Flask training, Avond Flask opleiding Flask boot camp, Flask instructeur geleid, Weekend Flask training, Avond Flask cursus, Flask coaching, Flask instructeur, Flask trainer, Flask training cursus, Flask lessen, Flask on-site, Flask privé cursus, Flask een op een training, Flask op locatie, Weekend Flask opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions