Cucumber Training Courses

Cucumber Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Cucumber-trainingscursussen demonstreren door hands-on praktijk hoe Cucumber wordt gebruikt om BDD-testen voor webapplicaties uit te voeren. Cucumber-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Cucumber Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Behaviour-Driven Development (BDD) is een Agile methode die gericht is op het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen softwareontwikkelaars, kwaliteitsborging / testers, Business en andere bij een project betrokken partijen. Cucumber is een open-source "verhaalgebaseerd" raamwerk geschreven in Ruby . Het maakt Behavior Driven Development (BDD) mogelijk door het maken van tests die begrijpelijk zijn voor zowel technische als niet-technische mensen, zoals zakelijke belanghebbenden. Deze instructeur-geleide, live training leidt deelnemers door real-life cases voor Behavior Driven Development (BDD) en demonstreert hands-on hoe Cucumber te implementeren in verschillende testscenario's.
  Indeling van de cursus
  • De cursus omvat een bespreking van Behavior Driven Development (BDD) en hoe Cucumber kan worden gebruikt om BDD-testen uit te voeren in verschillende contexten, zoals testen van webtoepassingen. Deelnemers worden doorlopen door het schrijven van hun eigen gebruikersverhalen, testcases en uitvoerbare testcode.
  7 hours
  Cucumber Electron is een kader voor het schrijven van BDD (Behavior Driven Development) tests in platte taal, met Electron, een kader voor het bouwen van desktop-apps met behulp van webtechnologieën. Het is bedoeld voor het testen van Javascript web applicaties. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers leren hoe te schrijven en uitvoeren BDD-stijl testen voor node.js-toepassingen met behulp van Cucumber Electron. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   BDD tests en applicatiecode uitvoeren in één proces (niet transpileren) Schrijf tests die sneller, minder brittle en gemakkelijker te debuggen zijn
  Het publiek
   Ontwikkelaars
  Format van de cursus
   Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
  7 hours
  Cucumber is een open-source, BDD-raamwerk voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl. BDD of Behavior Driven Development, is een agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, QA en niet-technische zakenmensen in een softwareproject stimuleert. Deze training begint met een bespreking van BDD en hoe Cucumber wordt gebruikt om BDD-tests voor webapplicaties uit te voeren. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om te communiceren met de instructeur en collega's terwijl ze de concepten en tactieken implementeren die ze hebben geleerd in deze praktische, op praktijk gebaseerde labomgeving. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van BDD en Cucumber , evenals de nodige oefening en toolset om hun eigen testcases te schrijven voor realtime softwaretestscenario's. Publiek
  • Testers en ontwikkelaars
  Formaat van de cursus
  • Grote nadruk op praktijkgericht oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
  Opmerking
  • Deze training maakt gebruik van Eclipse en Selenium . Als u een ander IDE- of testautomatiseringsraamwerk wilt gebruiken, neem dan contact met ons op om dit te regelen.
  • Als uw team voor het eerst overstapt van handmatig testen naar automatiseringstests, neem dan contact met ons op om de training uit te breiden met extra dekking voor automatiseringstests.
  14 hours
  Cucumberjs is een native JavaScript-implementatie van komkommer Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je BDD-testkwesties (Gedraggedreven Devleopment) kunt schrijven en uitvoeren met behulp van komkommer en javascript Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Voer geautomatiseerde tests uit die zijn geschreven in de voor de mens leesbare taal, Gherkin Gebruik proefbanken op basis van komkommers om de communicatie en samenwerking tussen technische en niet-technische teams te verbeteren Integreer Cucumberjs met andere testframeworks zoals gradenboog voor het testen van hoektoepassingen Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
  7 hours
  Iridium is een open-source webtesttool gebouwd rond Cucumber en Selenium. Het maakt gebruik van een Behavior Driven Development (BDD)-benadering voor testen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op testingenieurs en ontwikkelaars die willen leren hoe ze een complexe webapplicatie kunnen testen met behulp van Iridium.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
   Maak end-to-end-tests die de acties van een gebruiker simuleren terwijl deze door een webapplicatie navigeert. Automatiseer het testen van thema-applicaties met meerdere stijlen. Maak testgevallen die leesbaar zijn voor niet-technische mensen. Voer tests uit in een grote verscheidenheid aan browsers. Gebruik het Iridium Snippets-pakket voor Atom om het schrijven van testscripts te vergemakkelijken. Verlaag de kosten voor het onderhouden van aangepaste Java code en pagina-objecten.
  Formaat van de cursus
   Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Opties voor cursusaanpassing
   Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

  Last Updated:

  Upcoming Cucumber Courses

  Weekend Cucumber cursus, Avond Cucumber training, Avond Cucumber opleiding Cucumber boot camp, Cucumber instructeur geleid, Weekend Cucumber training, Avond Cucumber cursus, Cucumber coaching, Cucumber instructeur, Cucumber trainer, Cucumber training cursus, Cucumber lessen, Cucumber on-site, Cucumber privé cursus, Cucumber een op een training, Cucumber op locatie, Weekend Cucumber opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions