Blazor Training Courses

Blazor Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Blazor-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe je full-stack C#-webapplicaties kunt maken met Blazor. Blazor-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Blazor Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Blazor is een open-source webframework geschreven in C# waarmee ontwikkelaars interactieve webgebruikersinterfaces en applicaties kunnen maken met behulp van C#. Entity Framework (EF) Core is een object-database mapper voor .NET die ontwikkelaars een geautomatiseerd mechanisme biedt voor toegang tot en opslag van gegevens in databases.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die willen leren hoe ze Progressive Web Application (PWA) ontwikkelingsfuncties kunnen gebruiken om een app-achtige ervaring te creëren in een website met behulp van Entity Framework (EF) Core en Blazor.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Gebruik het EF-pakket om met databases te werken. Gebruik Blazor componenten, services, afhankelijkheidsinjectie, lay-out en routering. Servicemedewerkers maken om PWA-functies in een applicatie in te schakelen. Gebruik pushmeldingen en andere PWA-functies.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Blazor is een open-source webframework geschreven in C# waarmee ontwikkelaars interactieve webgebruikersinterfaces en -applicaties kunnen maken met behulp van C#.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die Blazor WebAssembly willen gebruiken om een webapplicatie te bouwen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp formulieren en authenticatie in Blazor WebAssembly. Maak een Blazor WebAssembly project aan. Leer verschillende manieren om uw webtoepassing uit te voeren.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Blazor is een open source web framework geschreven in C#. Blazor De ontwikkelaars kunnen interactieve webgebruikersinterfaces en toepassingen maken met behulp van C#. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op webontwikkelaars die willen gebruiken Blazor om volledige stack C# web-applicaties te maken. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontwikkelen van web applicaties met C# en Blazor. Gebruik C# code om JavaScript API's en bibliotheken te bellen. Run client-side C# code en client logica rechtstreeks in een browser of server. Deploy Blazor web applicaties met Azure.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Blazor Courses

Weekend Blazor cursus, Avond Blazor training, Avond Blazor opleiding Blazor boot camp, Blazor instructeur geleid, Weekend Blazor training, Avond Blazor cursus, Blazor coaching, Blazor instructeur, Blazor trainer, Blazor training cursus, Blazor lessen, Blazor on-site, Blazor privé cursus, Blazor een op een training, Blazor op locatie, Weekend Blazor opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions