Behave Training Courses

Behave Training Courses

Local, instructorled live Behave courses leren deelnemers hoe ze BDD in hun organisatie kunnen implementeren Behat-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live-training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Behave Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Overview
gedragen is een open-source, python-gebaseerde BDD kader voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl.

BDD, of Behavior gedreven ontwikkeling, is een Agile softwareontwikkeling techniek die de samenwerking tussen ontwikkel bedrijven, QA en niet-technische zakenmensen in een software project stimuleert.

Dit instructeur-LED, live training begint met een bespreking van BDD en hoe de gedragen kader kan worden gebruikt voor het uitvoeren van BDD testen voor web applicaties. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om te interageren met de instructeur en leeftijdgenoten, terwijl de uitvoering van de concepten en tactieken geleerd in deze hands-on, praktijk-based lab omgeving.

aan het einde van deze opleiding, zullen de deelnemers hebben een goed begrip van BDD en gedragen, evenals de nodige praktijk om deze technieken en instrumenten in Real-World testscenario's uit te voeren.

formaat van de cursus

- zware nadruk op hands-on praktijk. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
7 hours
Overview
J Behave is een open-source, op Java gebaseerd BDD-framework voor het schrijven van tests in een natuurlijke taalstijl. BDD of Behavior Driven Development, is een agile software-ontwikkelingstechniek die samenwerking tussen ontwikkelaars, QA en niet-technische zakenmensen in een softwareproject stimuleert.

Deze training begint met een bespreking van BDD en hoe het J Behave framework kan worden gebruikt om BDD-tests voor webapplicaties uit te voeren. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om te communiceren met de instructeur en collega's terwijl ze de concepten en tactieken implementeren die ze hebben geleerd in deze praktische, op praktijk gebaseerde labomgeving.

Aan het einde van deze training hebben de deelnemers een goed begrip van BDD en J Behave , evenals de nodige oefening en toolset om testcases te schrijven voor real-world softwaretestscenario's.

Publiek

- Testers en ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Grote nadruk op praktijkgericht oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.

Aankomende Behave cursussen

Weekend Behave cursus, Avond Behave training, Avond Behave opleiding Behave boot camp, Behave instructeur geleid, Weekend Behave training, Avond Behave cursus, Behave coaching, Behave instructeur, Behave trainer, Behave training cursus, Behave lessen, Behave on-site, Behave privé cursus, Behave een op een training, Behave op locatie, Weekend Behave opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions