Apache Druid Training Courses

Apache Druid Training Courses

Lokale instructeur geleid live Apache Druid opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Apache Druid Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Apache Druid is een open-source, kolomgeoriënteerde, gedistribueerde gegevensopslag geschreven in Java . Het is ontworpen om snel enorme hoeveelheden gebeurtenisgegevens op te nemen en OLAP-query's met lage latentie op die gegevens uit te voeren. Druid wordt vaak gebruikt in business intelligence-toepassingen om grote hoeveelheden realtime en historische gegevens te analyseren. Het is ook zeer geschikt voor het aansturen van snelle, interactieve, analytische dashboards voor eindgebruikers. Druid wordt gebruikt door bedrijven zoals Alibaba, Airbnb, Cisco , eBay, Netflix, Paypal en Yahoo.

In deze door een instructeur geleide live cursus verkennen we enkele van de beperkingen van datawarehouse-oplossingen en bespreken we hoe Druid deze technologieën kan aanvullen om een flexibele en schaalbare streaming analytics-stack te vormen. We nemen vele voorbeelden door en bieden deelnemers de kans om op druïden gebaseerde oplossingen in een laboratoriumomgeving te implementeren en te testen.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktijkoefeningen, incidentele testen om begrip te peilen

Aankomende Druid cursussen

Weekend Druid cursus, Avond Druid training, Avond Druid opleiding Apache Druid boot camp, Druid instructeur geleid, Weekend Apache Druid training, Avond Druid cursus, Apache Druid coaching, Druid instructeur, Apache Druid trainer, Apache Druid training cursus, Apache Druid lessen, Apache Druid on-site, Apache Druid privé cursus, Apache Druid een op een training, Druid op locatie, Weekend Apache Druid opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions