Akka Training Courses

Akka Training Courses

Lokale, instructerende live Akka-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson de ontwerpprincipes achter Akka, inclusief het actormodel en het reactieve manifest, en hoe een asynchrone, messagedriven-applicatie in Akka te bouwen en te implementeren Akka-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Akka Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Akka is een opensource toolkit en runtime voor het bouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties voor Java en Scala Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de ontwerpprincipes achter Akka, inclusief het acteursmodel en het reactieve manifest, terwijl ze een asynchrone, messagedriven applicatie in Akka bouwen en implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pas het "laat het crasht" -model toe om applicaties te bouwen die zichzelf helen en systemen die nooit stoppen Begrijp acteurs, de levenscyclus van acteurs en hoe ze te gebruiken om juiste parallelle parallelle systemen te creëren Bouw reactieve architectuur die responsief, elastisch, veerkrachtig en door berichten gestuurd is Integreer remoting- en clusteringfuncties met systemen van derden Implementeer de Akka-toolkit in productiesystemen, schaal deze naar meerdere knooppunten en systemen van derden Beheer systeemgedrag en horizontale verdeling Bouw systemen die "reageren" op veranderingen in het milieu Publiek ontwikkelaars architecten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Akka is een open-source bibliotheek en runtime voor het opbouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties die draaien op de JVM (Java Virtual Machine).

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ervaren Akka ontwikkelers die willen schaal van hun toepassingen op meerdere nodes en 3rd Party systemen.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- profiteren van Akka & #39; s geavanceerde functies om hun bestaande Akka-toepassingen uit te breiden
- ontwikkelt en implementeert complexe grootschalige toepassingen.
- schaal een bestaande applicatie dan een enkele JVM.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- voor meer informatie over Akka, u terecht op: https://akka.io/
21 hours
Overview
This training outline is intended to bring attendees from a beginner to an intermediate/advanced level in the understanding and knowledge of the Akka framework.

The entire course is hands on, mostly driven by the trainer in the beginning and progressively shifting towards the attendees producing code themselves (and downloading implementations/solutions written by the trainer).

Attendees are not expected to have prior knowledge of Scala, the trainer will take the necessary time to explain and clarify all the intricacies that relate to the Scala code used.
7 hours
Overview
Akka is een open-source bibliotheek en runtime voor het bouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties die draaien op de JVM (Java Virtual Machine). de Akka-streams bibliotheek zit bovenop Akka en maakt de verwerking van gegevensstromen.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ervaren Akka ontwikkelers die gebruik willen maken van de Akka streams API om applicaties te schrijven voor het consumeren van streaming data.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- begrijpen de principes van stromen en hoe ze geïmplementeerd worden in Akka.
- gebruik maken van de verschillende Akka streams API componenten om fouttolerante streams te bouwen.
- implementeren van een Akka streams toepassing op de productie.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
- om meer te leren over Akka streams, u terecht op: https://doc.akka.io/docs/akka/2.5/stream/stream-introduction.html

Aankomende Akka cursussen

Weekend Akka cursus, Avond Akka training, Avond Akka opleiding Akka boot camp, Akka instructeur geleid, Weekend Akka training, Avond Akka cursus, Akka coaching, Akka instructeur, Akka trainer, Akka training cursus, Akka lessen, Akka on-site, Akka privé cursus, Akka een op een training, Akka op locatie, Weekend Akka opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions