Akka Training Courses

Akka Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Akka-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk de ontwerpprincipes achter Akka, inclusief het Actor Model en Reactive Manifesto, en hoe een asynchrone, berichtgestuurde applicatie in Akka kan worden gebouwd en geïmplementeerd. Akka-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Akka Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Akka is een opensource toolkit en runtime voor het bouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties voor Java en Scala Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de ontwerpprincipes achter Akka, inclusief het acteursmodel en het reactieve manifest, terwijl ze een asynchrone, messagedriven applicatie in Akka bouwen en implementeren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Pas het "laat het crasht" -model toe om applicaties te bouwen die zichzelf helen en systemen die nooit stoppen Begrijp acteurs, de levenscyclus van acteurs en hoe ze te gebruiken om juiste parallelle parallelle systemen te creëren Bouw reactieve architectuur die responsief, elastisch, veerkrachtig en door berichten gestuurd is Integreer remoting- en clusteringfuncties met systemen van derden Implementeer de Akka-toolkit in productiesystemen, schaal deze naar meerdere knooppunten en systemen van derden Beheer systeemgedrag en horizontale verdeling Bouw systemen die "reageren" op veranderingen in het milieu Publiek ontwikkelaars architecten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Deze opleiding is bedoeld om deelnemers van een beginner naar een tussenliggende / geavanceerde niveau te brengen in de begrip en kennis van het Akka kader. De hele cursus is hand in hand, voornamelijk gedreven door de trainer in het begin en geleidelijk naar de deelnemers die zelf code produceren (en downloaden implementaties/oplossingen geschreven door de trainer). De deelnemers worden niet verwacht vooraf kennis te hebben van Scala, de trainer zal de nodige tijd nemen om alle intricaten die verband houden met de gebruikte Scala code uit te leggen en te verduidelijken.
21 hours
Akka is een open-source bibliotheek en runtime voor het opbouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties die draaien op de JVM (Java Virtual Machine). deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ervaren Akka ontwikkelers die willen schaal van hun toepassingen op meerdere nodes en 3rd Party systemen. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • profiteren van Akka & #39; s geavanceerde functies om hun bestaande Akka-toepassingen uit te breiden
 • ontwikkelt en implementeert complexe grootschalige toepassingen.
 • schaal een bestaande applicatie dan een enkele JVM.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
 • voor meer informatie over Akka, u terecht op: https://akka.io/
7 hours
Akka is een open-source bibliotheek en runtime voor het bouwen van gelijktijdige en gedistribueerde applicaties die draaien op de JVM (Java Virtual Machine).   de Akka-streams bibliotheek zit bovenop Akka en maakt de verwerking van gegevensstromen. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ervaren Akka ontwikkelers die gebruik willen maken van de Akka streams API om applicaties te schrijven voor het consumeren van streaming data. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • begrijpen de principes van stromen en hoe ze geïmplementeerd worden in Akka.
 • gebruik maken van de verschillende Akka streams API componenten om fouttolerante streams te bouwen.
 • implementeren van een Akka streams toepassing op de productie.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
 • om meer te leren over Akka streams, u terecht op: https://doc.akka.io/docs/akka/2.5/stream/stream-introduction.html

Last Updated:

Upcoming Akka Courses

Weekend Akka cursus, Avond Akka training, Avond Akka opleiding Akka boot camp, Akka instructeur geleid, Weekend Akka training, Avond Akka cursus, Akka coaching, Akka instructeur, Akka trainer, Akka training cursus, Akka lessen, Akka on-site, Akka privé cursus, Akka een op een training, Akka op locatie, Weekend Akka opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions