SysML Training Courses

SysML Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live SysML-trainingscursussen (Systems Modeling Language) demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe systemen kunnen worden gemodelleerd met behulp van SysML. De notatie en onderliggende semantiek van SysML worden zo uitgelegd dat studenten het geleerde kunnen toepassen op elke geschikte methode of tool voor systeemmodellering. OMG SysML-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

SysML Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Dit is een 2-daagse cursus die zich richt op het simuleren van SysML modellen. Deze instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op degenen die Cameo Simulation Toolkit willen gebruiken om effectief SysML diagrammen en modellen te creëren en uit te voeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bereid en installeer SysML diagrammen voor simulatie. Uitvoeren van Activity Diagram. Execute State Machine diagrammes. Uitvoeren van parametrische diagrammen. Uitvoeren van sequentie diagrammes.
Om deel te nemen aan deze cursus moet de deelnemer voldoen aan de voorwaarden en een goed begrip hebben van de SysML diagrammen. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Deze cursus bereidt u voor op de OMG Certified Systems Modeling Professional (OCSMP). [ 3 ]
21 hours
Deze cursus wordt aangeboden in twee varianten om praktisch inzicht te geven in hoe systemen kunnen worden gemodelleerd met behulp van de nieuwste versie van OMG 's specificatie voor SysML ( SysML ). De notatie en onderliggende semantiek van SysML worden op een manier uitgelegd waarmee studenten wat ze leren toepassen op elke geschikte methode of tool voor systeemmodellering.
21 hours
Dit is een driedaagse training over principes van modellering, UML , SysML en het gebruik van MagicDraw na een case study, die een typische modelgebaseerde systeemtechnische benadering aantoont. De cursus:
 • Bevat lezingen en praktische oefening bij het gebruik van MagicDraw voor systeemmodellering met behulp van SysML ;
 • Verklaart belangrijke SysML concepten en -diagrammen;
 • Biedt praktische ervaring met het bouwen van voorbeelden van systeemmodellen;
 • Laat zien hoe modelelementen in verschillende weergaven kunnen worden getraceerd;
 • Legt uit hoe de MagicDraw functies efficiënt kunnen worden gebruikt;
 • Is gebaseerd op een consistente case study van modellering.
Publiek:
 • Systeemarchitecten, systeemingenieurs, software-architecten en andere belanghebbenden die modellen maken en gebruiken.
methoden:
 • Presentaties, discussies en praktijkvoorbeelden op basis van casestudy's.
Lesmateriaal:
 • Slides, case study-model en praktische opdrachtbeschrijvingen.
certificaten:
 • Elke deelnemer ontvangt een NobleProg-certificaat dat aangeeft dat hij / zij de training heeft gevolgd.
21 hours
Doelstelling: Het helpen van analisten en ontwerpers van het domein System Engineering om te begrijpen hoe efficiënt vereisten kunnen worden verzameld en vervolgens de implementatie van embedded software-ontwerp kunnen doorlopen op basis van systeemspecificaties met behulp van UML 2 en SysML . Deze 3-daagse training is bedoeld om systeemanalisten te helpen hun behoeften en ontwerpers efficiënt uit te drukken om het juiste architecturale ontwerp van het systeem te maken op basis van deze behoeften. De resulterende systeemarchitectuur biedt een goed niveau van behendigheid aan de ingebedde systeemsoftware in het licht van veranderingen omdat het een coherente traceerbaarheid mogelijk maakt van de bedrijfsregels die zijn ingekapseld in systeemfuncties en die van de gebruikskeuzes (use cases) van de eindgebruikers naar de software-implementatieniveau.
21 hours
Deze praktische training laat u zien hoe u de SysML modelleringstaal efficiënt kunt gebruiken. U zult met name de blokdiagrammen ontdekken voor het structureel modelleren van complexe systemen. Je gaat het sequentiediagram, het statusdiagram en het activiteitendiagram voor dynamische modellering verdiepen. U leert ook specifieke SysML diagrammen te gebruiken, zoals het vereistendiagram en het parametrische diagram, evenals het belangrijke concept van toewijzing. We zullen ons ook richten op de noodzaak om een modelleringsbenadering te definiëren, aangepast aan de context van het bedrijf en het type systeem dat moet worden bestudeerd. We zullen eindelijk zien wat de stand van zaken is met SysML modelleringshulpmiddelen. Publiek: Projectmanagers, architecten, systeemingenieurs, die complexe systemen moeten modelleren, zowel software als hardware Leermethode:
 • Theoretische presentatie met voorbeelden
 • Case study op papier (demo van een SysML tool door de trainer)
21 hours
This training will teach you how to use SysML, the modeling language for systems engineering. In particular, you will learn about block diagrams for structural modeling of complex systems. You will deepen the sequence diagram, state diagram and activity diagram for dynamic modeling. You will also learn how to use specific SysML diagrams such as the requirements diagram and the parametric diagram, as well as the concept of allocation. We will also emphasize the need to define a modeling approach, adapted to the business context and the type of system to be studied. The practice will be done using the Cameo Systems Modeler (MagicDraw) modeling tool from NoMagic. Teaching method
 • Theoretical presentation illustrated with examples
 • 50% practical work with Cameo Systems Modeler on a case study throughout the training
21 hours
In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze SysML kunnen gebruiken zoals geïmplementeerd in Enterprise Architect (EA) om analyse en modellering van systeemvereisten uit te voeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • SysML begrijpen en toepassen op Systems Engineering-projecten, met behulp van een Model Based Systems Engineering ( MBSE ) -benadering.
 • Identificeer systeemvereisten op basis van use case-modellen.
 • Ontwerp en analyseer systeemarchitectuur.
Indeling van de cursus
 • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen in een live-labomgeving.
Notitie
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
28 hours
SysML is een modeltaal dat wordt gebruikt om systemen engineering toepassingen te analyseren, te ontwerpen en te valideren. SysML V2 is OMG's volgende generatie systemen modellen taal die verbeteringen in nauwkeurigheid, benadering en algemene gebruiksbaarheid over SysML V1 biedt. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op projectmanagers, architecten en systeemingenieurs die systemen willen modellen en evalueren met behulp van SysML V2 functies en capaciteiten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn om complexe systemen te specificeren, te analyseren, te ontwerpen en te verificeren met behulp van SysML V2. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming OMG SysML (OMG Systems Modeling Language) Courses

Weekend SysML (Systems Modeling Language) cursus, Avond OMG Systems Modeling Language training, Avond OMG Systems Modeling Language opleiding OMG SysML boot camp, OMG SysML (OMG Systems Modeling Language) instructeur geleid, Weekend OMG Systems Modeling Language (OMG SysML) training, Avond OMG Systems Modeling Language cursus, SysML coaching, Systems Modeling Language instructeur, OMG SysML trainer, Systems Modeling Language (SysML) training cursus, SysML lessen, SysML on-site, SysML privé cursus, OMG Systems Modeling Language (OMG SysML) een op een training, OMG Systems Modeling Language op locatie, Weekend OMG SysML opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions