Swagger Training Courses

Swagger Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Swagger-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Open API Specification-bestanden (OAS) kunnen worden gebruikt voor het bouwen, ontwerpen, documenteren en gebruiken van RESTful-webservices met Swagger. Swagger-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Swagger Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
SwaggerHub is een geïntegreerde platform voor open source tools. Het is gebouwd rond de Swagger (OpenAPI) Specificatie en wordt gebruikt om RESTful APIs te ontwikkelen en hun levenscyclus te beheren. SwaggerHub's drie belangrijke tools, Swagger Editor, UI, en Codegen stelt teams in staat om samen te werken en hun API-ontwikkelingswerkstroom voor zakelijke toepassingen te versterken. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die SwaggerHub willen gebruiken om API's te ontwerpen, te creëren en te implementeren in overeenstemming met specifieke bedrijfsdoelen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer de SwaggerHub-omgeving om te beginnen met het ontwikkelen. Gebruik en geïntegreer SwaggerHub-tools om RESTful APIs uit te leggen en te bouwen. Het genereren van interactieve documentatie voor API-definities op basis van de OpenAPI-specificaties. Implementeren SwaggerHub framework add-ons om API-componenten en functies te verbeteren. Beheer de algehele levenscyclus van de ontwikkelde API en de gepubliceerde versies ervan.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Swagger is een open source framework van tools die gebruikmaken van OAS-bestanden (Open API Specification) voor het bouwen, ontwerpen, documenteren en consumeren van RESTful-webservices. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op back-end ontwikkelaars die Swagger willen gebruiken om RESTful webservices te bouwen, ontwerpen, documenteren en consumeren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak een API-beheerstrategie voor software-infrastructuur.
 • Gebruik Swagger-tools om OAS-bestanden te bewerken en SDK's te maken.
 • Implementeer API-beveiliging, versiebeheer, documentatie en andere belangrijke functies.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

Last Updated:

Upcoming Swagger Courses

Weekend Swagger cursus, Avond Swagger training, Avond Swagger opleiding Swagger boot camp, Swagger instructeur geleid, Weekend Swagger training, Avond Swagger cursus, Swagger coaching, Swagger instructeur, Swagger trainer, Swagger training cursus, Swagger lessen, Swagger on-site, Swagger privé cursus, Swagger een op een training, Swagger op locatie, Weekend Swagger opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions