Scrum.org Training Courses | Accredited Scrum.org Training Courses

Scrum.org Training Courses

Scrum.org biedt training van de hoogste kwaliteit, inclusief het meest geavanceerde trainingsmateriaal en gecertificeerde Professional Scrum Trainers™ (PST's) om deze te leveren. Het curriculum en de cursusmaterialen zijn sterk op elkaar afgestemd en gestandaardiseerd. Trainingsmaterialen worden gemaakt en onderhouden door de oprichter van Scrum.org en Scrum mede-bedenker Ken Schwaber met de PST-gemeenschap, om ervoor te zorgen dat ze altijd afgestemd zijn op wat er in organisaties gebeurt en up-to-date zijn met de nieuwste praktijken. Cursussen worden over de hele wereld gegeven. De trainers brengen hun eigen stijl en ervaring mee naar cursussen, maar alle trainers gebruiken overal ter wereld hetzelfde materiaal, zodat studenten van dezelfde inhoud leren, ongeacht waar de cursus wordt gegeven en wie het geeft.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
De Professional Scrum Developer™ (PSD)-certificering is een aanduiding van Scrum.org en is bedoeld voor ontwikkelaars die Scrum als raamwerk gebruiken bij het ontwikkelen van hoogwaardige softwareproducten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op ontwikkelaars op expertniveau die hun kennis en vaardigheden willen demonstreren bij het toepassen Scrum op softwareontwikkelingsprojecten.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Verkrijg een goed begrip van het Scrum raamwerk, de waarden en principes ervan. Leer hoe u DevOps-praktijken kunt integreren met Scrum om continue integratie, continue levering en automatisering te ondersteunen. Pas Scrum principes en praktijken toe in praktijkscenario's en casestudy's voor softwareontwikkeling. Bereid u voor op de Professional Scrum Developer™-certificering.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
De training Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) is bedoeld voor ervaren Product Owners en professionals die hun vaardigheden en begrip van de rol van Product Owner binnen het Scrum-framework willen vergroten.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op producteigenaren die als Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) kennis willen opdoen van geavanceerde technieken voor succesvol producteigendom in dynamische en uitdagende omgevingen.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp geavanceerde strategieën voor het maximaliseren van de waarde die door het product wordt geleverd en stel effectief prioriteiten in complexe situaties. Pas verfijnde backlog-beheertechnieken toe om ervoor te zorgen dat het team aan de meest waardevolle items werkt en werk samen met belanghebbenden om gebruikersverhalen te verfijnen en te splitsen. Ga in gesprek met diverse belanghebbenden, beheer hun verwachtingen en neem hun feedback effectief op in het productontwikkelingsproces. Krijg inzicht in schaalvergroting Scrum, het beheren van meerdere productachterstanden en het coördineren van inspanningen in grotere productontwikkelingsomgevingen.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Applying Professional Scrum (APS) is a 2-day course that teaches Scrum in a highly practical way. Students hit the ground running through instruction and team-based exercises. Working in a series of Sprints, teams of students build a software application, thereby facing real-life problems. The mechanics, roles, principles and (empirical) process of Scrum are demonstrated. Common missteps and misunderstandings are discussed so students grow a higher awareness of their symptoms. Applying Professional Scrum (APS) is the training for teams and anyone wanting to experience the Scrum way of working. The course also provides the foundation of knowledge needed for role-focused training for Product Owners, Scrum Masters and Developers, as offered in Scrum.org’s Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner and Professional Scrum Development classes. The class introduces the mechanics of Scrum, as well as provides insights into complexity, team-based collaboration and self-organization as essential elements in mastering Scrum. Students will experience how the Scrum framework improves product development efforts. From its emphasis on practical application the course exposes common missteps, increases the awareness of the associated symptoms, and provides prescriptive guidance to avoid going off track. Students are challenged to act in terms of Scrum. They take home an increased understanding of how to collaborate better and work as a team.
 • Students will have a clear understanding of the mechanics of Scrum and their coherence.
 • Students will learn how to use visual information radiators.
 • Students leave the class with a handful of tips to identify common pitfalls and dysfunctions.
 • Students can take part of a Scrum Team and be more effective.
 • Students can increase Scrum’s effectiveness if already underway.
Professional Scrum Certification All participants completing the Applying Professional Scrum course will receive a password to attempt the Professional Scrum Master I (PSM I) assessment. The industry-recognized PSM I certification requires a minimum passing score of 85%. APS class participants who attempt the PSM I assessment within 14 days of receiving their free password and do not score at least 85% will be granted a 2nd attempt at no additional cost. You are also entitled to a discount on the PSM II assessment once passing PSM I.
14 hours
Professionale Agile Leadership Essentieel is een twee dagen workshop om leiders en managers van Agile teams samen met hun producteigenaars en Scrum Masters te helpen hun organisaties te veranderen door deelnemers te bieden:
  Een overzicht van wat “Agile” is en waarom organisaties het nodig hebben om in een veranderde wereld te floreren. De middelen om de potentiële mogelijkheden, uitdagingen en effects van Agile te identificeren met betrekking tot bedrijfswaarde en waarom dit zo belangrijk is voor de volgende generatieorganisatie. Een begrip van techniken om teams te ondersteunen om langtermijn agititeit te onderhouden, met inbegrip van de rol die leiders spelen, veranderen in denken en de relatie tussen complexiteit en empiricisme. Wegen om de ontwikkeling van de mensen te voort te gaan om hen te groeien en te prosperen op een aanzienlijke manier te werken. & bull; Richtlijn van hoe om te meten en te leveren afgevaardigde producten. Bespreek wijzen om agititeit te schalen over verschillende teams binnen de organisatie terwijl ze samenwerken om een gemeenschappelijk visioen te leveren.
Professional Agile Leadership  CertificatieAlle deelnemers voltooien van de Professional  Agile Leadership - Essentials  cours ontvangen een wachtwoord   om de  Professional Agile Leadership I (PAL I)  certificement  beoordeling.  PAL-E-klassedeelnemers die de PAL I-beoordeling binnen 14 dagen nadat hun gratis wachtwoord ontvangen en geen ten minste 85% punten worden verleend tegen geen tweede aanvullende kosten.
14 hours
De tweedaagse professionale Scrum met Kanban (PSK) cursus leeren Scrum praktijken hoe kanban praktijken in hun werk toepassen. Door theorie, zakenstudies en handenovereenkomsten zullen deelnemers begrijpen hoe belangrijk de transparantie en stroom in verband met het Scrum kader.In dit cours zullen studenten leren hoe Scrum Teams aanvullende kanbanpracties kunnen toevoegen terwijl zich met Scrum voortdurend werken, allemaal zonder verandering Scrum.Na de voltooiing van deze cursus zal de deelnemers:
  Begrijpen hoe de stroom werkt in het context van Scrum. Leer over Kanban-practies, leer wat scrum teams ze kunnen toepassen om hun doeltreffendheid en efficiëntie te verbeteren. Leer hoe passende kanban-practies doeltreffend moet gebruiken zonder Scrum te veranderen. Leer een praktisch benadering om de transparantie en zichtbaarheid van hun werk te verbeteren.
Professional Scrum met Kanban  CertificatieAlle deelnemers om het Professional  Scrum met Kanban cursus te voltooien zullen een wachtwoord ontvangen   om de  Professional Scrum met Kanban I  (PSK I)  evaluatie. PSK-klassedeelnemers die de PSK-I-beoordeling binnen 14 dagen nadat hun gratis wachtwoord ontvangen en geen ten minste 85% wordt geen tweede proberen te worden verleend.& nbsp;
14 hours
Met training kunt u uw competenties ontwikkelen, geavanceerde kennis, technieken, hulpmiddelen en praktijken leren op het gebied van het uitvoeren van projecten gebaseerd op het "Scrum raamwerk" vanuit het perspectief van een Scrum Master - een leider die verantwoordelijk is voor het begrijpen en toepassen van [ 0] effectiviteit. De training is een natuurlijke voortzetting van het ontwikkelingstraject voor Scrum Masters.De training is bedoeld voor Scrum Masters die geïnteresseerd zijn in het verder ontwikkelen, implementeren en verbeteren van de effectiviteit van Scrum in de organisatie.De training bestaat uit een inhoudelijk deel, workshops, praktijkvoorbeelden. Als onderdeel van de training worden deelnemers middels een proefexamen voorbereid op certificering - Scrum Master niveau II en hebben ze de mogelijkheid om het certificeringsexamen af te leggen.
14 hours
Met de training kunt u vertrouwd raken met de kennis, technieken, hulpmiddelen en praktijken op het gebied van projectmanagement op basis van het "Scrum raamwerk" vanuit het perspectief van de Scrum Master - de leider die verantwoordelijk is voor het begrijpen en toepassen van [1 ], efficiëntie.De training is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het implementeren van Agile benaderingen in de organisatie, mensen die deelnemen aan projecten, projectmanagers die Agile benaderingen in projecten implementeren of van plan zijn te implementeren.De training bestaat uit een inhoudelijk deel, workshops en praktijkvoorbeelden. Als onderdeel van de training worden deelnemers voorbereid op certificering - Scrum Beheersen door middel van een proefexamen en hebben de mogelijkheid om het certificeringsexamen af te leggen. Taal van de training: Pools/Engels Examentaal: Engels
  Slagingsscore: 85% Tijdslimiet: 60 minuten Aantal vragen: 80 Formaat: meerkeuze, meervoudige antwoorden, waar/niet waar
 
14 hours
Met de training maakt u kennis met de kennis, technieken, tools en praktijken op het gebied van projectmanagement op basis van het “Scrum raamwerk” vanuit het perspectief van de Product Owner – verantwoordelijk voor het doel van het product/dienst, samenwerking met projectbelanghebbenden en het maximaliseren van de bedrijfswaarde die aan klanten wordt geleverd.De training is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het implementeren van Agile benaderingen in de organisatie, mensen die deelnemen aan projecten, projectmanagers die Agile benaderingen in projecten implementeren of van plan zijn te implementeren.De training bestaat uit een inhoudelijk deel, workshops en praktijkvoorbeelden. Als onderdeel van de training worden deelnemers middels een proefexamen voorbereid op certificering - Product Owner en krijgen ze de mogelijkheid om het certificeringsexamen af te leggen.Taal van de training: Pools/Engels Examentaal: Engels• Slagingsscore: 85% • Tijdslimiet: 60 minuten • Aantal vragen: 80 • Formaat: meerkeuze, meervoudige antwoorden, waar/niet waar
14 hours
In this 2-day Scaled Professional Scrum (SPS) workshop, students will simulate a large software development project using the Nexus™ framework. The workshop is delivered using an end-to-end case study where students work together to organize and simulate a scaled software development project. Throughout the workshop, students will be introduced to more than 50 practices that can be used to help reduce complexity and dependencies at scale. The workshop will provide students with an understanding of how to launch, structure, staff, and manage a large Agile project using Scrum. Throughout the workshop, students will learn the infrastructure, tools and practices needed to successfully scale Scrum to maximize the value of their software development initiative. By taking a hands-on approach, students are fully engaged in the learning process where they see first-hand the challenges in large-scale development initiatives and solutions for getting the work back on track. They will leave the workshop with techniques to detect irregularities and how to address them appropriately.

This course is designed as an experiential workshop where students learn how to scale Scrum using the Nexus™ framework. Throughout, you are introduced to the artifacts and events within the framework, the new Nexus Integration Team role, along with more than 50 associated practices.
 • Learn how to overcome challenges in large-scale development initiatives and how to remain on track.
 • Experience organizing several teams working on the same product so productivity is optimized.
 • Understand how to identify, minimize and remove dependencies.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Certification Assessments All participants completing the Scaled Professional Scrum course will receive a password to attempt the Scaled Professional Scrum (SPS) assessment. SPS class participants who attempt the SPS assessment within 14 days of receiving their free password and do not score at least 85% will be granted a 2nd attempt at no additional cost. The industry-recognized SPS certification requires a minimum passing score of 85% and involves understanding of the Nexus Framework, knowledge from the course and of Scrum. Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Upcoming Scrum.org Courses

Weekend Scrum.org cursus, Avond Scrum.org training, Avond Scrum.org opleiding Scrum.org boot camp, Scrum.org instructeur geleid, Weekend Scrum.org training, Avond Scrum.org cursus, Scrum.org coaching, Scrum.org instructeur, Scrum.org trainer, Scrum.org training cursus, Scrum.org lessen, Scrum.org on-site, Scrum.org privé cursus, Scrum.org een op een training, Scrum.org op locatie, Weekend Scrum.org opleidingWeekend Accredited Scrum.org cursus, Avond Accredited Scrum.org training, Avond Accredited Scrum.org opleiding Accredited Scrum.org boot camp, Accredited Scrum.org instructeur geleid, Weekend Accredited Scrum.org training, Avond Accredited Scrum.org cursus, Accredited Scrum.org coaching, Accredited Scrum.org instructeur, Accredited Scrum.org trainer, Accredited Scrum.org training cursus, Accredited Scrum.org lessen, Accredited Scrum.org on-site, Accredited Scrum.org privé cursus, Accredited Scrum.org een op een training, Accredited Scrum.org op locatie, Weekend Accredited Scrum.org opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions