Quantum Computing Training Courses

Quantum Computing Training Courses

Lokale, instructieve live Quantum Computing-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson oefenen de grondbeginselen van Quantum Computing uit, terwijl de deelnemers stap voor stap door de ontwikkeling van eenvoudige kwantumprogramma's stappen Quantum Computing-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Quantum Computing subcategorieën

Quantum Computing Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn about ProjectQ and how to utilize it for implementing quantum programs. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn what is ProjectQ and what it is used for.
 • Use the ProjectQ framework to perform quantum programming.
 • Translate quantum programs to any back-end.
14 hours
Quantum Computing is de vooruitgang van het binaire systeem, gebruikmakend van kwantum verschijnselen om informatie te registreren. IBM Quantum Experience is een open source-framework dat wordt gebruikt voor het maken, bewerken en aanroepen van Quantum circuits in een interface zoals simulatie. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op computerwetenschappers die een Quantum circuit willen maken, bewerken en aanroepen met IBM Quantum Experience. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Stel de noodzakelijke ontwikkelomgeving in om te beginnen met het maken van kwantum circuits.
 • Verbeter onnauwkeurigheden in quibits met behulp van IBM Quantum Experience en zijn simulaties.
 • Bedien poort gedrag met behulp van de eigen tegenhanger van de poort.
 • De tijd van Gate-gebeurtenissen plannen.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
21 hours
Quantum computing is de integratie van quantum fysica, wiskunde en computerwetenschap methoden voor de vooruitgang van computationele modellen. Het geldt voor twee belangrijke quantum eigenschappen, namelijk overposition en entanglement, wat de ontwikkeling van quantum computers mogelijk maakt. Quantum computing combineert deze gedragingen van kwantumpartikels om computationele technologieën uit te voeren die exponentieel sneller zijn dan klassieke computers. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op computerwetenschappers en ingenieurs die de beginselen achter kwantum computing willen begrijpen en gebruiken bij het ontwikkelen van algoritmen voor kwantum computing implementaties. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Begrijp de fundamenten van quantum computing. Begrijp en toepas kwantumfysica concepten in computationele methoden. Het creëren van algoritmen voor quantum computers. Het oplossen van computationele problemen efficiënt met quantum computers. Integreren van kwantumgedrag in bestaande computationele modellen. Begrijp het potentieel van quantum computing in de vooruitgang van andere technologieën.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
10 hours
Practical Quantum Computing: Live Online Launch your high-tech career This is a 10 hour instructor-led, live online training course. After your immersive training, you will be ready to start work as an entry level quantum computing developer. By the end of this training, participants will be able to:
 • Run and test your quantum programs with the integrated IBM Q
 • Use Qiskit to create, compile, and execute quantum computing programs
 • Working with practical and advanced quantum algorithms such as QAOA 
 • Recast real-world problems into an appropriate quantum computing language
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Quantumcomputers zijn machines die zijn gebouwd volgens de principes van de kwantummechanica. In tegenstelling tot klassieke computers die vertrouwen op bits die alleen in een van de twee toestanden (0 of 1) kunnen bestaan, gebruiken kwantumcomputers kwantumbits die in meerdere toestanden tegelijk kunnen bestaan. Van kwantumcomputers wordt verwacht dat ze algoritmen verwerken en problemen veel sneller oplossen dan klassieke computers. Cirq is een Python bibliotheek voor het schrijven, manipuleren en optimaliseren van kwantumcircuits en het uitvoeren ervan tegen kwantumcomputers en simulatoren. In deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand), leren deelnemers de basisprincipes van quantumcomputing terwijl ze de ontwikkeling van algoritmen voor kwantumcomputers doorlopen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Zet de nodige ontwikkelomgeving op om kwantumcircuits te maken.
 • Controleer het poortgedrag met behulp van de native tegenhanger van de poort.
 • Verbeter quibit-onnauwkeurigheden met Cirq.
 • Schrijf en voer een kwantumcircuit uit dat wordt uitgevoerd tegen een op NISQ gebaseerde kwantumcomputersimulator.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Ciq Framework naar: https://github.com/quantumlib/Cirq
14 hours
Quantum computers zijn machines die zijn gebouwd op de principes van de kwantummechanica. In tegenstelling tot klassieke computers die vertrouwen op bits die alleen kunnen bestaan in een van de twee staten (0 of 1), quantum computers gebruiken quantum bits die kunnen bestaan in meerdere staten tegelijkertijd. Vanwege dit wordt verwacht dat kwantum computers algoritmen verwerken en problemen veel sneller oplossen dan klassieke computers. Q# is een programmeertaal dat door Microsoft specifiek is ontwikkeld voor quantum computing. In deze instructeur geleide, live training, zullen de deelnemers de fundamenten van kwantum computing leren en Q# terwijl ze door de ontwikkeling van eenvoudige kwantum programma's stappen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren van Microsoft's Quantum Development Kit. Begrijp de concepten achter de quantum computing. Maak, testen, uitvoeren en problemen oplossen van een kwantumprogramma met behulp van Q#, Visual Studio en een lokale kwantum computing simulator.
Het publiek
  Ontwikkelaars
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
Opmerking
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Quantum Computing cursussen

Weekend Quantum Computing cursus, Avond Quantum Computing training, Avond Quantum Computing opleiding Quantum Computing boot camp, Quantum Computing instructeur geleid, Weekend Quantum Computing training, Avond Quantum Computing cursus, Quantum Computing coaching, Quantum Computing instructeur, Quantum Computing trainer, Quantum Computing training cursus, Quantum Computing lessen, Quantum Computing on-site, Quantum Computing privé cursus, Quantum Computing een op een training, Quantum Computing op locatie, Weekend Quantum Computing opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions